Αρχική » Oksana Grishina η γοητευτική Ρωσίδα ΝΙΚΗΤΡΙΑ στο Fitness Olympia 2016

Oksana Grishina η γοητευτική Ρωσίδα ΝΙΚΗΤΡΙΑ στο Fitness Olympia 2016

by admin

Είναι η κατηγορία όπου η μυϊκότητα είναι πιο έντονη αλλά και γυμναστική ικανότητα απαραίτητη. Η Oksana Grishina αν και ξεκίνησε από το Bodybuilding κατέληξε στην πιο “απαλή “ κατηγορία του FITNESS κατακτώντας για τρίτη φορά τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”78KrOV0QpDY”]

Εδώ η προσπάθεια της Oksana Grishina


 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Y1YZIYqwNzk”]

Oksana Grishina, Olympia 2016 Fitness Routine


Η Oksana Grishina γεννήθηκε το 1978 στο Καλίνινγκραντ όπου εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν γυμναστήρια. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα έζησε στην Ρίγα της Λετονίας όπου με παρακίνηση των γονέων της ασχολήθηκε με την γυμναστική. Αργότερα και όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο του Καλίνινγκραντ στον τομέα της φυσικής αγωγής εργάστηκε παράλληλα και σε ένα γυμναστήριο ως προπονήτρια αεροβικής. Εκεί γνώρισε για πρώτη φορά την εξάσκηση με τα βάρη, όπου ανεγνώρισαν ότι είχε μια καλή δομή για το bodybuilding.

Αργότερα ήρθαν οι διακρίσεις και παράλληλα η αναγνώριση. Το 2005 και το 2006 τιμήθηκε με τον τίτλο του “Best Non-Olympic  Sportswoman of the Year” Το 2007 κατέκτησε την IFBB Pro κάρτα της και τώρα ζει στην Καλιφόρνια.


Oksana Grishina – WORKOUT 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”rZCGhk69N6k”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα