Αρχική » Rich Piana το φαγητό είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντικό από τα στεροειδή

Rich Piana το φαγητό είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντικό από τα στεροειδή

by admin

Ο Rich Piana είναι γνωστός στους Μυϊκούς Οπαδούς, υποστηρίζεται και αμφισβητείται, το πασιφανές είναι ότι προκαλεί με την παρουσία του. Παρακάτω η παράθεση της Ιστορίας από τον Emanuel Lee – αθλητικό συντάκτη.

O Rich Piana ήταν 6 χρονών όταν άρχισε να παρακολουθεί την προπόνηση της μαμά του στο γυμναστήριο. Λίγο καιρό αργότερα ο Piana, την παρακολουθούσε σε διαγωνισμό bodybuilding.

Ήταν αναπόφευκτο ότι επρόκειτο να είμαι ένας bodybuilder,” δήλωσε ο Piana, ο οποίος έκανε μια από τις εμφανίσεις στο Pumped Up Fitness Nutrition στο Hollister τον περασμένο μήνα. “Άρχισα να προπονούμαι στα 11 και συμμετείχα σε αγώνες στα 15. Έπαιζα ποδόσφαιρο και πάλευα, αλλά μόλις άρχισα το bodybuilding, έγινε η ζωή μου.”

Rich Piana IRONMAN magazine 

im5711

Ακόμη και αν o 45-χρονος Piana αποσύρθηκε από τον επαγγελματικό bodybuilding το 2009, ζει τώρα ένα αποδοτικό life style στη βιομηχανία του fitness μέσω επαγγελματικών συμφωνιών, τις πωλήσεις σκευασμάτων  και κοινωνικοποίησης στα κανάλια μέσω της κοινωνικής δικτύωσης του. Ο Piana έχει μεγάλη επιτυχία στο YouTube και Instagram, όπου έχει αποκτήσει μια λεγεώνα οπαδών όπου κάνει κάτι που αποδοκιμάζεται από τους συναδέλφους  του bodybuilders, αλλά είναι εμφανής με γυμνό μάτι: Παραδέχεται τη λήψη στεροειδών!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”SFt_zqy_lfM”]

Πλούσια ζωή! για τον Piana μέρος των εσόδων του είναι από τους οπαδούς που τους συμβουλεύει για την μυϊκότητα τους!


Στεροειδή υγεία και επιτυχία;

Ο πρώην National League MVP Ken Caminiti και ex-Raiders  Lyle Alzado είχαν  εισαχθεί για χρήση στεροειδών, και πέθαναν στην ηλικία των 41 και 43, αντίστοιχα. Πολλοί ειδικοί απέδωσαν τον πρόωρο θάνατό τους, τουλάχιστον εν μέρει σε χρήση στεροειδών. Ο Alzado πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου, και αυτό αποδίδεται από χρόνια χρήση στεροειδών όσο αναφορά τη γένεση του καρκίνου.

Ο Linn Goldberg, ένας γιατρός και καθηγητής στο Oregon Health Sciences University, ανέφερε στο μια healthday.com:”Για τους άνδρες στις ΗΠΑ, οι καρδιακές παθήσεις είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτου, και τα στεροειδή κάνουν τις καρδιακές παθήσεις, ακόμη χειρότερες”

Η Χρήση στεροειδών αυξάνει την αρτηριακή πίεση και μεγεθύνει την καρδιά, που τους καθιστά πιο επιρρεπείς σε καρδιακή ανεπάρκεια και μια ποικιλία παθήσεων. Ο 6-foot-  και 270-λιβρών Piana δεν απολογείται για τα βίντεο του σχετικά με το θέμα. Η πραγματικότητα είναι πως ο Piana παραδέχθηκε τη  χρήση στεροειδών του και ότι του έχει προκαλέσει σε σχέση με τους καθημερινούς ανθρώπους που διατρέφονται για να αναπτυχθουν και προπονούνται για να αναπτύξουν μύες. Φυσικά, Piana απέχει πολύ από το μέσο άτομο στο γυμναστήριο.

Είναι ένα κινούμενο σχέδιο-όπως, στην πραγματική ζωή ο  Incredible Hulk, αποτέλεσμα των προικισμένων γενετικών χαρακτηριστικών , μιας σκληροπυρηνικής  θεραπευτικής αγωγής- προπόνησης, μιας εξαιρετικά πειθαρχημένης διατροφής και η χρήσης των στεροειδών. Ο Piana  έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο για την απόκτηση 38 κιλών  σε εννέα εβδομάδες και τα  περισσότεροι  από αυτά τα κιλά ήταν μύες.[quote]Το τρελό σε αυτή την κοινωνία είναι πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι αγράμματοι, όταν πρόκειται για τη διατροφή – Rich Piana[/quote]

Μέχρι το τέλος του προγράμματος του, ο Piana στην αιχμή του ήταν 315 λίβρες, με μονοψήφιο νούμερο  σωματικό λίπος.

“Κερδίζοντας αυτό το βάρος, το μεγαλύτερο μέρος του ή το σύνολο του ειλικρινά ήταν αποτέλεσμα φαγητού” , δήλωσε ο Piana, ο οποίος κατά τη διάρκεια των εννέα εβδομάδων έτρωγε μέχρι και εννέα γεύματα και 6.000 θερμίδες την ημέρα. “Αν θέλετε να διατηρήσετε ή να αποκτήσετε (το βάρος των μυών), το φαγητό είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντικό από τα στεροειδή. Εάν παίρνετε τα στεροειδή και δεν τρώτε αρκετά τρόφιμα, εσείς δεν πρόκειται να χτίσετε μυς”

Αλλά Piana δεν μιλάει γενικά  για το φαγητό, θέλει τους ανθρώπους να επικεντρωθούν στην πραγματική τροφή. Ψάρια, γλυκοπατάτες, βρώμη και τα βατόμουρα είναι μερικές από τις βάσεις της διατροφής του. Στην πραγματικότητα, ένα από τα προϊόντα  χρήση του είναι η σειρά από τα συμπλήρωμα του, πραγματική τροφή,  που περιέχει τα περισσότερα από τα προαναφερθέντα τρόφιμα σε αφυδατωμένη μορφή.

“Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είμαστε για να τρώμε το φαγητό (αυστηρά) για την απόλαυση. Τρώμε για το τι είναι καλύτερο για το σώμα μας. Το τρελό σε αυτή την κοινωνία είναι πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι αγράμματοι! όταν πρόκειται για τη διατροφή”[quote]Προσπαθώ να παραμείνω υγιής, αλλά ταυτόχρονα θέλω ακόμα να απολαύσω τη ζωή[/quote]

O Piana ξέρει πώς να προσελκύσει την προσοχή, αλλά είναι τίμιος, ειλικρινής και παρέχει χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για όλα τα πράγματα στο bodybuilding. Ο Piana ακόμα τρώει υγιεινά, αλλά η διατροφή του δεν είναι τόσο αυστηρή όπως ήταν σε διαγωνισμούς. Μετά από όλα αυτά πόσο μπορεί κανείς να φάει μόνο απλό ψητό στήθος κοτόπουλο και λαχανικά χωρίς καρυκεύματα για τόσο πολύ καιρό.

“Προσπαθώ να παραμείνω υγιής, αλλά ταυτόχρονα θέλω ακόμα να απολαύσω  τη ζωή”, είπε.” Όλα αυτά τα χρόνια βασανίζω τον εαυτό μου να τρώει κρύα ψάρια και  σπαράγγια για πρωινό-εκείνες οι ημέρες έχουν περάσει προ πολλού”[quote]Σκέφτηκα εάν δεν έπαιρνα στεροειδή και εγώ κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να κερδίσω στο επόμενο show[/quote]

O Piana είχε μια σταθερή υπέρ σταδιοδρομία, όπoυ ο ίδιος κέρδισε μια χούφτα τίτλων κύρους, ήταν πλήρως αφοσιωμένος στο κόσμο του bodybuilding στα 16 προπονήθηκε με επαγγελματίες που έκαναν χρήση στεροειδών. Ο Piana διαγωνίστηκαν σε πέντε αγώνες πριν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τα στεροειδή πριν από την έκτο αγώνα  του.

“Δεν είχα κερδίσει έναν αγώνα, αλλά ήμουν κοντά”, είπε. “Στο πέμπτο μου αγώνα δεν ήμουν ούτε στην πρώτη πεντάδα, δεν ήταν μια καλή κατάσταση. Αυτός  ήταν ένας λόγος καταστροφής , ήταν το σημείο καμπής. Ήξερα ότι όλα τα άλλα παιδιά που ανταγωνιζόμουν  ήταν  μέσα στα στεροειδή. Σκέφτηκα εάν δεν έπαιρνα στεροειδή και εγώ κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να κερδίσω στο επόμενο show … Από εκείνο το σημείο και μετά, έχω κερδίσει σε κάθε εφηβικό show  που μπήκα. Μισώ να αποδώσω στα στεροειδή την επιτυχία, αλλά σε εκείνο το σημείο αυτά μου έδωσαν  λύση

cx

Παρά τη χρήση των στεροειδών, o Piana έχει ένα μήνυμα για όσους σκέφτονται να κάνουν λήψη:  “do as I say, not as I do”.

Είναι καλύτερα να μην πάρεις στεροειδή”, είπε. “Γιατί να μην δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε  συμφώνα με την γενετική και τη σκληρή δουλειά και όχι με τα στεροειδή; … Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που έμαθα με το δύσκολο τρόπο, έτσι θέλω να  καθοδηγήσω τους εφήβους μέσα από το χρόνο για να κάνουν τα πράγματα με φυσικό τρόπο”

Γιατί o Piana λαμβάνει ακόμη στεροειδή;

Γιατί λοιπόν o Piana λαμβάνει ακόμη στεροειδή; Στο μυαλό του ο Piana, θεωρεί ότι τα παίρνει τα στεροειδή με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Και υπάρχει το άλλο σημαντικό θέμα ότι έχει κάνει με το να διατηρεί ένα “ζωντανό “ το σώμα του.

Αν πρόκειται να τα πάρετε, τουλάχιστον να είναι τόσο ασφαλές όσο γίνεται”, είπε. “Το θέμα είναι ο καθένας έχει μια επιλογή για το πώς θέλει να ζήσει τη ζωή τους, και θέλω οι άνθρωποι που επιλέγουν αυτό το δρόμο, να το κάνουν  με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Τα στεροειδή είναι σαν οποιοδήποτε άλλο φάρμακο, είναι πολύ σημαντικό να δώσετε στο σώμα σας ένα διάλειμμα. Η ζημιά γίνεται όταν μένετε σε αυτό. Δεν θα έλεγα ότι είναι το πιο ασφαλές, αλλά είναι πιο ασφαλείς αν κάνετε  κύκλους”

57dae0a103265-imageΟ  Rich Piana ποζάρει με την Pumped Up Fitness Nutrition και τον ιδιοκτήτη του shop  Robert Ingle

O Piana πήγε στο Pumped Up Fitness Nutrition shop  τον περασμένο μήνα για να υπογράψει αυτόγραφα και να μιλήσει με τους οπαδούς σχετικά με τα προϊόντα του και όλα όσα αφορούν την weightlifting  προπόνηση . Ο Piana  ζει στη Νότια Καλιφόρνια και δεν ήξερε τίποτα για  την περιοχή του Hollister, αλλά απόλαυσε την εμπειρία.

“Είχα μια μεγάλη στιγμή και συνάντηση με πολύ σπουδαίους ανθρώπους”, είπε. “Θέλω να βοηθήσω, να επιμορφώσω  και να παρακινήσω τους ανθρώπους. Έχω ακούσει τις  ιστορίες τους, και άκουσα μερικές πραγματικά απίστευτες ιστορίες από αυτούς  μου είπαν για το πόσο τους βοήθησαν τα βίντεο μου.  Αυτό με κάνει να νιώθω καλά για αυτό που κάνω”

Τίτλοι και συμμετοχές του Rich Piana

  • NPC National Championships (Super Heavyweight)   2011   11th
  • NPC Border States Classic (Super Heavyweight and Overall)   2009   1st
  • NPC Sacramento Championships (Super Heavyweight)  2009   1st
  • NPC USA Championships (Super Heavyweight)  2004   6th
  • NPC Los Angeles Championships (Super Heavyweight)  2003  1st
  • NPC USA Championships (Super Heavyweight)  1999   7th
  • NPC Orange County Championships (Super Heavyweight and Overall)    1999   1st
  • NPC California Championships (Teenage and Overall)     1989    1st

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα