Αρχική » Ντόπα & Αισθησιακές παρορμήσεις – λόγοι σεξουαλικότητας

Ντόπα & Αισθησιακές παρορμήσεις – λόγοι σεξουαλικότητας

by admin

Τι κοινό έχει ο στερημένος αθλητής και ο φυλακισμένος. Και οι δυο απέχουν από τις γυναίκες! Όταν επανέλθουν στην καθημερινότητα, μετά από την αποφυλάκιση τους τότε απενοχοποιούν και τις ορμόνες τους κυρίως εάν στην πρώτη περίπτωση οι ορμόνες είναι σε τόσο ασυγκράτητο επίπεδο από την χρήση της ντόπας.

Δεν είναι μεμπτό να περνάς ωραία, αλλά το φαινόμενο της υπερδιέγερσης έχει και την εξήγηση του, είναι αυτό που προδίδει την εικόνα σου ακόμη και εάν φροντίζεις για αυτή, διότι οι ορμόνες έχουν κάνει στο σώμα την δική τους επανάσταση.

Η αυξημένη λίμπιντο είναι χαρακτηριστικό των χρηστών αναβολικών – στεροειδών φαρμάκων, παρά όλα αυτά και το ιστορικό, η προσωπικότητα, η ιδιοσυγκρασία του ατόμου, συμβάλουν στην έντονη εκδήλωση της. Πάλι όμως οι φαρμακευτικές ουσίες συμβάλουν δραματικά στην εκδήλωση της σεξουαλικότητας κυρίως εάν μια προσωπικότητα είναι επιρρεπής στην ευχαρίστηση της ερωτικής επαφής, διογκώνοντας το φαινόμενο.

Usain-Bolt-carnival-ja-2013

Ο Usain Bolt εδώ και χρόνια είναι σε σταθερή  διέγερση

Ο συνδυασμός των ουσιών δεν επηρεάζει μόνο τους αδένες του αντρικού ή και του γυναικείου σώματος, αλλά ο συνδυασμός επηρεάζει ταυτόχρονα τους αδένες και τον εγκέφαλο ως ένα σύστημα ανάδρασης όπου ο χημικός ανεφοδιασμός ανατροφοδοτεί το σύστημα που με την σειρά του προωθεί το παθός,  την σεξουαλικότητα.

bolt

Ξανθούλες – Μελαχρινές .. Μαυρούλες –Λευκές. Όλες είναι καλές!


Δεν αντέχω!

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία …κάποτε ένας πελάτης ενός συνεργάτη μου που είχε γυμναστήριο χρησιμοποίησε τεστοστερόνη και στεροειδή με αποτέλεσμα να έχει καθημερινή σταθερή διέγερση σε σημείο όπου χαρακτηριστικά ανέφερε …όπου βλέπω τρύπα θέλω να το βάλω (εννοούσε το μόριο του). Ο τύπος βρέθηκε σε μια κατάσταση υπερδιέγερσης όπου η ευχαρίστηση έγινε καθημερινή δυστυχία.

Το φαινόμενο στην διάρκεια πως από εραστής γίνεσαι κακομοίρης

Πολλοί άνδρες αθλητές υφίστανται δραματικές μεταβολές  στη λίμπιντο καθώς κάνουν και ξανακάνουν στεροειδείς κύκλους. Σε πολλές  περιπτώσεις οι άνδρες περνάνε μία περίοδο αυξημένου σεξουαλικού ενδιαφέροντος στην αρχή του στεροειδούς κύκλου συνοδευόμενη από αυξημένη συχνότητα στύσεων. Με την παρατεταμένη χρήση αυτή η αντίδραση αντιστρέφεται αφήνοντας τον αθλητή με μικρή ικανότητα διατήρησης μιας στύσης. Αυτή η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και  μπορεί να αποφευχθεί στις περισσότερες περιπτώσεις.

Οι φυσιολογικοί παράγοντες  της ανικανότητας περιλαμβάνουν:

  • Eλαττωμένη παραγωγή φυσιολογικής  τεστοστερόνης από τους όρχεις καθώς τα εξωγενή στεροειδή βραχυκυκλώνουν το φυσιολογικό σύστημα της ενδοκρινικής ρύθμισης.
  • Ένας αθλητής ο οποίος χρησιμοποιεί υψηλές δόσεις αναβολικών σκευασμάτων μπορεί να έχει μία τέτοια ανισορροπία ανάμεσα στις αναβολικές και στις ανδρογόνες ορμόνες ώστε οι ανδρογόνοι παράγοντες οι οποίοι ελέγχουν την ικανότητα διατήρησης μιας στύσης να αραιώνονται.

Αυτό μπορεί να διορθωθεί με την προσθήκη ενός από το  στόμα λαμβανόμενου τεστοστερονούχου σκευάσματος ή την προσθήκη ενός άλλου ισχυρού ανδρογόνου σε μέτρια δόση. Πολύ συχνά η ανικανότητα συμβαίνει μετά από ένα στεροειδή κύκλο όταν η εξωγενής πηγή της τεστοστερόνης απομακρύνεται αφήνοντας ένα κενό στα επίπεδα ανδρογόνων του αίματος. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα δεν έχει καταφέρει να επαναδραστηριοποιηθεί ως προς την ικανότητά του να παράγει τεστοστερόνη από μόνο του. (παραπομπή Αναβολικά στεροειδή –Θωμάς Παγώνης)
Η ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη αποτελεί συνήθως τη λύση γι αυτή την κατάσταση. Ατροφία των όρχεων επίσης προκαλείται από τη χρήση στεροειδών. Αυτή η παρενέργεια φαίνεται να είναι αναστρέψιμη και μερικοί την αποφεύγουν με τακτικές ενέσεις ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης κατά τη διάρκεια του κύκλου.

3410646_2_o

 

Είμαι θερμή

Πολύ συχνά οι γυναίκες έχουν μία αυξημένη λίμπιντο ως αποτέλεσμα της στεροειδούς θεραπείας. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η τεστοστερόνη αποτελεί τον προάγγελο της λίμπιντο στις γυναίκες και μία αυξημένη ποσότητα ανδρογόνων στο σύστημά τους μπορεί να προκαλέσει μία δραματική αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας. Φυσικά δεν πρέπει να αγνοούμε και την διόγκωση της κλειτορίδας μια δομική ανατροπή που επηρεάζει κατοπινά τον τρόπο ζωής της  γυναίκας.

Δείτε επίσης εδώ:

Ωχ μου μειώθηκε το Σπέρμα! Και εγώ ως γυναίκα δεν νιώθω καλά μωρό μου!

man-woman-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα