Αρχική » Γυμναστήρια: τιμολογιακό ξεβράκωμα vs πελατειακό κάρφωμα !

Γυμναστήρια: τιμολογιακό ξεβράκωμα vs πελατειακό κάρφωμα !

by admin

Σταδιακά επανέρχονται οι καθημερινοί ρυθμοί, τα γυμναστήρια ωθούνται σε νέο γύρο προσφορών διότι η επιβίωση απαιτεί ολοκληρωτικό τιμολογιακό ξεβράκωμα. Το κράτος διακρίνοντας την πανέξυπνη αυτή τακτική θέλησε να βοηθήσει, πως;

Με τις νέες διατάξεις, τα γυμναστήρια δεν απαιτείται να κρατούν εγγράφως κατάσταση πελατών (βιβλία καταχώρησης πελατολογίου) έτσι από εδώ και εξής οι οικονομικοί ελεγκτές μπορούν να παρακολουθούν το γυμναστήριο!  και να βλέπουν σε ποιους  πελάτες έχει αποδοθεί απόδειξη και σε ποιους δεν έχει αποδοθεί απόδειξη.

Εάν δεν έχει ο πελάτης απόδειξη δεν θα τιμωρηθεί, όπως στο παρελθόν, αλλά αυτομάτως οι ελεγκτές θα “εφορμούν  δυναμικά” στον χώρο ζητώντας από τον ιδιοκτήτη το αντίγραφο της απόδειξης που εάν δεν το έχει εκδώσει θα τιμωρείται με πρόστιμο.

Λέω τώρα εγώ, σκέψου κάποιος ανταγωνιστής ή κακοπροαίρετος να βάλει τον ρουφιάνο του να πάει στο γυμναστήριο και να μην ζητήσει απόδειξη και ταυτόχρονα να καταγγείλει ότι δεν του έδωσαν! ενώ από έξω θα έχει ειδοποιηθεί και η αρμόδια οικονομική αρχή.

Η εποχή του τζάμπα μπείτε όλοι μέσα!

Στην νέα  οικονομική πραγματικότητα ο φόρος που αναλογεί δεν δίνει περιθώρια κέρδους στους ιδιοκτήτες εάν κόβουν αποδείξεις, ενώ κάνουν προσφορές, ένας νέος όμορφος και ουτοπικός οικονομικός ορίζοντας αυτοκτονίας διαγράφεται,  όπου η μόνη σωτηρία είναι να είσαι μπλεγμένος με τα κυκλώματα (τα γνωστά, αναβολικά -γυναίκες -λαθρεμπόριο -διακίνηση κ.λπ) και να έχεις το γυμναστήριο για βιτρίνα!

Πρόταση:  από εδώ και εξής πρέπει να προσέχονται οι πελάτες (δεν είναι μόνο οι χαμηλές τιμές) και οι γυμναστές –τριες  χαμογελαστοί να τους γυμνάζουν και να μην αδιαφορούν, διότι οι πελάτες  είναι εν δυνάμει μυστικά όπλα εναντίον της φοροδιαφυγής!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα