Αρχική » Είμαι..10 ετών & δίνω μπουνιές κύριοι!

Είμαι..10 ετών & δίνω μπουνιές κύριοι!

by admin

O Javon Walton είναι ένας Αμερικανός boxer. Ηλικία; 10 ετών. Ένα προπονημένο παιδάκι, πρωταθλητής στο Georgia State Champion στην πυγμαχία και την γυμναστική. Ο Javon Walton εκπροσωπεί την πολιτεία της Γεωργίας στις ΗΠΑ και θέλει σύντομα να γίνει το Νο1 στην χώρα προετοιμαζόμενος εντατικά για το μέλλον του, στο USA Boxing Prep and Junior Olympic National Championship στο Dallas

Το παιδάκι ξεκίνησε να δίνει γροθιές στα μαξιλάρια του σπιτιού του σε ηλικία 4 ετών και μετά από έξι μήνες με την καθοδήγηση του πατέρα ξεκίνησε προπόνηση στο γυμναστήριο.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”mofHAzkVJs4″]

Javon Walton & HARD training life

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι “γάτοι” της αθλητικής εταιρείας Under Armour να τον κάνουν μοντέλο, εκπροσωπώντας το Brand Name ως ο νεώτερος αθλητής τους.
Ινδάλματα του μικρού σε ηλικία Javon Walton είναι ο Muhammad Ali, αλλά και οι τωρινοί πυγμάχοι Τίτο Lopez και ο Robert Bowers που αγωνίζονται στο Εθνικό Πρωτάθλημα Νέων..

Οι τίτλοι του Javon Walton:

  • 2014 Silver Gloves Georgia State Champion
  • 2014 & 2015 Title Boxing Paul Murphy Tournament Champion
  • 2015 USA Boxing Junior Olympic/Prep National Champion
  • 2015 Silver Gloves Regional Champion
  • 2015 Title Boxing “Battle of the Universe” Champion
  • 2015 Third Annual Pike’s Peak Champion
  • Ranked #2 in the nation!

1

Μέσα σε όλο αυτό τον προπονητικό και promotion πανζουρλισμό αρκετοί αμφιταλαντεύονται στην παραβίαση της παιδικότητας και άλλοι ποντάρουν  στο ανερχόμενο παιδικό αστέρι με τις φιλόδοξες μπουνιές.

UA_JavonWalton

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα