Αρχική » Τα Nτιλεράκια έδιωξαν τον κόσμο από το Bodybuilding

Τα Nτιλεράκια έδιωξαν τον κόσμο από το Bodybuilding

by admin

Δυστυχώς κάποιοι κατέστρεψαν το Bodybuilding επειδή τρύπησαν ότι κινείτε στον δρόμο!

Στην τωρινή εποχή υπάρχουν πολλά αθλήματα, ολυμπιακά και μη,  όπου κάποιος μπορεί να ασχοληθεί. Αθλήματα με δυναμικά και τεχνικά χαρακτηριστικά, όπου η ενασχόληση ξεκινά από την παιδική ή εφηβική ηλικία. Στην πορεία η πίεση του αθέμιτου συναγωνισμού (ανταγωνισμός) δύναται να επιβάλει και την χρήση φαρμακευτικών ουσιών, όμως υπάρχει και ένα χρονικό μαξιλάρι ασφαλείας, όπου ο καθένας που δεν επιδιώκει τον πρωταθλητισμό βελτιώνει την φυσική του κατάσταση  για χρόνια χωρίς να χρησιμοποιήσει ουσίες.

Η ηλιθιότητα  και η δίψα των Ντίλερ

Η επιθυμία των ανθρώπων να βγάλουν χρήματα ώθησε πολλούς από αυτούς  (ντίλερ) να οδηγούν νέους ανθρώπους από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης τους με το Bodybuilding –(Σωματική διάπλαση)  να χρησιμοποιούν αναβολικά – στεροειδή, ο λόγος; Το εύκολο χρήμα, διότι όσο πιο άπειρος και φαντασμένος είναι κάποιος ή κάποια,.. τόσο ποιο εύκολα τον μαδάς! ως υποψήφιο μυϊκό κοτόπουλο.

Στο παρελθόν κάποιοι τύποι χρησιμοποιούσαν φάρμακα όπως το DIANABOL ή το  DECA-DURABOLIN, αυτοί  ήταν η μειονότητα της μειονότητας. Σήμερα το πονηρό σχέδιο είναι πιο ευφάνταστο, όπου από το πρώτο χρονικό διάστημα που ασχολείσαι με τα βάρη πρέπει να χρησιμοποιείς  διαφορετικά φάρμακα και αργότερα πολλά φάρμακα –στεροειδή,  να κάνεις τον ποπό σου σουρωτήρι και το στομάχι σου χύτρα συνταγών, από τα χαπάκια.

Το ζητούμενο δεν είναι τι αποτέλεσμα θα έχεις εσύ, ποιος είναι ο προπονητικός σου στόχος, αλλά πιο νωρίς να γίνεις μυϊκό πρεζάκι! να εξαρτηθείς και να ζητάς από τον ντίλερ την ντόπα σου πληρώνοντας τακτικά.

Ο κόσμος τα βλέπει αυτά στις παραλίες, στα clubs, στα γυμναστήρια όπου φαντασμένοι και φαντασμένες κακοποιούν την βάση των αθλημάτων που είναι το bodybuilding. Άνθρωποι παρασυρόμενοι και αυτοί που ως μοντέλα των Ντίλερ διαφημίζουν έμμεσα την χημική πώληση προβάλλοντος την μυϊκή υπεροχή. Τα τελευταία χρόνια αναδείχτηκαν και οι χημικοί personal που υπόσχονται ολική μεταμόρφωση. Μια κουλτούρα που στηρίζεται πια από τα πρώτα χρόνια της ασκησιακής  ενασχόλησης με το χημικό τρύπημα, αυτό που δεν θέλει ο πολλής κόσμος και για αυτό απομακρύνεται συνεχώς από την συγκεκριμένη δραστηριότητα.
Τους ρωτάς κάνεις Bodybuilding;
Όχι! εγώ απλά κάνω λίγα βάρη..

Θυμάμαι τον καθηγητή Μανδρούκα διευθυντή στα ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το πόσο υποστήριζε στις συζητήσεις μας την σωματική διάπλαση –Bodybuilding το πόσο ωφελεί το σώμα και την φυσική κατάσταση του ανθρώπου, την κίνηση και την μυϊκή ισορροπία. Μια βάση προπονητικής ακολουθίας που από τα πρώτα χρόνια στηρίζει τον άνθρωπο για μια ζωή.

Δυστυχώς σήμερα οι Ντίλερ το κάνανε σκατά!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα