Αρχική » Πονηροί Γυμναστηριούχοι & καλοκαιρινές κουτοπονηριές

Πονηροί Γυμναστηριούχοι & καλοκαιρινές κουτοπονηριές

by admin

Γυμναστικές  ευέλικτες κουτοπονηριές  σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα μετά από τα παράπονα πολλών φίλων που κατέβαλαν χρηματικά ποσά για τρίμηνες συνδρομές αλλά βρήκαν κλειστά γυμναστήρια, σχεδόν για ολόκληρο τον Αύγουστο.

Ελληνικές ιδιοφυΐες!  το σύνδρομο του κουτοπόνηρου

Αναλογίζεται ο επιχειρηματίας.. θα τον αναγκάσω να κάνει συμβόλαιο χωρίς να του αναφέρω ότι θα κλείσω τον Αύγουστο, έτσι και δεν πληρώνω τους  γυμναστές και τα αρπάζω από τον πελάτη, τι ωραία τι καλά! Προσέξτε, εδώ δεν στηρίζεται η κοινότοπη δικαιολογία ότι είναι ένας μήνας διακοπών, εάν εμπεριέχει αυτή την κουλτούρα -νοοτροπία τότε ενημερώνεις τους πελάτες, εξ αρχής, ότι το κλείνεις και δεν το ανακοινώνεις τελευταία στιγμή από το Facebook.

Πραγματικά είναι ένας κλασικός κουτοπόνηρος συλλογισμός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε ο άλλος να μην επιλέξει ξανά το γυμναστήριο σου! Διότι αγαπητοί κύριοι η σύγκριση και η εξυπηρέτηση δεν αποτελεί ικανότητα των λίγων, αλλά του συνόλου των ανθρώπων που αντιλαμβάνονται το επιχειρηματικό τερτίπι.

Καλή τύχη!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα