Αρχική » Dwayne Johnson & Arnold Schwarzenegger Ξαναζεσταίνουν το Μυϊκό φαγητό!

Dwayne Johnson & Arnold Schwarzenegger Ξαναζεσταίνουν το Μυϊκό φαγητό!

by admin

Το Bodybuilding έχει ξεχειλώσει, έτσι κάποιοι αποφάσισαν να του δώσουν τη ευκαιρία του, στηριζόμενοι στις παραδοσιακές αξίες. Σύντομα θα γυριστούν δυο νέες σειρές, που θα στηρίζονται στις χρυσές εποχές του 1970- 1980, όπου το Bodybuilding είχε συναρπάσει τα πλήθη.

Πρώτη προσπάθεια  το  “Muscle Beach”

Σε αυτή την προσπάθεια πρωταγωνιστής θα είναι ο Dwayne Johnson, τόπος των γυρισμάτων η Muscle Beach  και το εξωτερικό γυμναστήριο στο Venice όπου εκείνη την εποχή ήταν το μυϊκό σημείο αναφοράς.

Copyright Rex Shutterstock 2016;37191038;3106;2485;1465628668;Sat, 11 Jun 2016 07:04:28 GMT;0

Η σειρά είναι ένα κοινωνικό δράμα με αναφορές και τηλεοπτικές εικόνες, που θα προβάλουν την κουλτούρα της εποχής.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”-UPzczlOmRk”]

Η σειρά θα προβληθεί από USA Networks και παραγωγοί είναι οι Dany Garcia, Beau Flynn και η εταιρεία Flynn Picture Co.
Σεναριογράφοι είναι οι Jeremiah Friedman και Nick Palmer.


Δεύτερη προσπάθεια  το  “Pump ”

Σε αυτή την προσπάθεια πρωταγωνιστής θα είναι ο Arnold Schwarzenegger, τόπος των γυρισμάτων και εδώ το Venice, με επίκεντρο ένα μικρό γυμναστήριο που ονομάζεται Pumpόπου μια μικρή ομάδα BODYBUILDERS, προπονείται. Η σειρά που χαρακτηριζεται ως ένα Bodybuilding δράμα, θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια και θα προβάλει την κουλτούρα των 70s .
Όπως αναφέρει ο Schwarzenegger: “I feel so passionate about this project because today it’s easy to take our gyms and culture of fitness for granted, but it all started with this wild group of bodybuilders as a tiny subculture in a little dungeon gym in Venice Beach. I can’t wait to get to work with our great team.”

arnold

Νιώθω τόσο παθιασμένος με αυτό το έργο, σήμερα είναι εύκολο να πάει κάποιος στο γυμναστήριο, όπου η κουλτούρα  της  υγιεινής ζωής είναι κάτι δεδομένο, αλλά όλα ξεκίνησαν από  αυτό (εννοεί την Venice Beach)  από μια  άγρια ομάδα bodybuilders, ως μια μικρή υποκουλτούρα σε ένα μικρό γυμναστήριο, ένα μπουντρούμι στην παραλία της Venice Beach. Δεν κρύβω την ανυπομονησία μου να συνεργαστώ με αυτή την θαυμάσια ομάδα μας.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”NFdFMGW6hBY”]

Η σειρά θα προβληθεί από το δίκτυο CBS, και υποστηρίζεται από την Tannenbaum Company και τα CBS Television Studios. Η ιδέα είναι του Arnold Schwarzenegger που είναι και παραγωγός, την ιστορία έγραψε ο Michael Konyves.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα