Αρχική » Γιατί ρε Μίκι Ρουρκ!

Γιατί ρε Μίκι Ρουρκ!

by admin

Mickey-Rourke

Κάποια πράγματα σου κάνουν σούπα το μυαλό. Το έχω διαπιστώσει και στην Ελλάδα, πρώτα ξεκινάς με τα αναβολικά και μετά καταλήγεις στα ναρκωτικά. Ουσίες που μαγειρεύονται στο καζάνι, πραγματικά θεσπέσιες,  που θέλουν όλοι να τις πιουν, εκτός από τον Οβελίξ που βούτηξε σε αυτό!

mik

Ο Ρουρκ δεν είναι τυχαίος, στα νεανικά του χρόνια εξασκήθηκε στην πυγμαχία, γυμνάστηκε, αργότερα ασχολήθηκε με το θέαμα και τα παράτησε, η ηθοποιία ήταν πιο ελκυστική. Παρ όλα αυτά το αθλητικό δυναμικό πρότυπο παρέμεινε καρφωμένο στο μυαλό του, έτσι μετά από αρκετά χρόνια προσπάθησε να επανέλθει στην πυγμαχία, δίνοντας και παίρνοντας  αρκετό ξύλο με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί περισσότερο και μαζί με τις πλαστικές εγχειρήσεις να μεταμορφωθεί σε κάποιον άλλο τύπο.

mickeyrourkemj01ij9

Η άποψη μου είναι πως ο Μίκι Ρουρκ ήταν ένα σκαλοπάτι πριν από τον Μάρλον Μπράντο, μόνο που η ηλιθιότητα των αναβολικών και άλλων ουσιών του έκαναν σούπα το μυαλό. Είναι όλα αυτά, oπου όταν έχεις κατακτήσει την επιτυχία, σε ωθούν να πιστεύεις ότι τα καταφέρνεις παντού καλά, ακόμη και να κάνεις πρωταθλητισμό στον αθλητισμό!

The-Wrestler-021

Σε μια από τις τελευταίες ταινίες του ο Μίκι Ρουρκ έπρεπε να βάλει δεκάδες κιλά σε ένα χρονικό διάστημα 6 μηνών. Η ταινία ήταν ο “Τhe Wrestler” όπου υποδύθηκε τον παλαιστή Randy “The Ram” Robinson.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που θα γινόταν “μυϊκό ακορντεόν” αλλά το ήθελε και ο ίδιος  διότι ο μυϊκός τσαμπουκάς της ταινίας τον γοήτευε. Έτσι τα “βοηθητικά προϊόντα”  πήραν μπρος και τον βοήθησαν τάχιστα να μπει στο μυϊκό πετσί του ρόλου.

mickey-rourke-parties-los-angeles-0

Σήμερα ο Ρουρκ προβάλει ακόμη το σώμα του αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζεται ως μια γκροτέσκο φιγούρα, όπου το πρόσωπο και η ενδυμασία είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την προσωπικότητα. Κρίμα Μίκι Ρουρκ, ας είσαι πάντως καλά και υγιής ..

Αυτό το έγραψα διότι πριν λίγες ημέρες έμαθα πως κάποιοι.. και εδώ! πλησιάζουν το ίνδαλμα του Μίκι Ρουρκ!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα