Αρχική » Αγροτόπαιδο – Bodybuilder. Ναι! Αυτός είναι ζόρικος..

Αγροτόπαιδο – Bodybuilder. Ναι! Αυτός είναι ζόρικος..

by admin

Dallas Mc Carver’s  ένας νέος, ελπιδοφόρος, μυϊκός τσαμπουκάς, στις 260 lbs ή στα 118 Kg. Χαρακτηριστικό του ζορίζει τα πόδια!.. και ίσως για αυτό έχει ελπίδες εξελίξεως. Δουλεύει με αξιοπρόσεκτα φόρτια και κάνει επαναλήψεις, εδώ δεν έχει μια επανάληψη και “εφελίκι”  με κραυγές εντυπωσιασμού .
Κουλτούρα “γεμάτης προπόνησης”, με κιλά και επαναλήψεις, ώστε να “χτυπήσει” τις μυϊκές – Λευκές ίνες, τύπου II.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”inbH5Hz4vL0″]

Ο Ντάλας Μακ Κάρβερ ήταν ενα αγροτόπαιδο, εξαιρετικά ενεργό παιδί και έφηβος που εργαζόταν στο αγρόκτημα της οικογένειας του, στο Blue Goose που βρισκόταν στο Jackson, Tennessee του Dallas.

Όπως αναφέρει.. “εάν μια ζεστή μέρα στο Τεννεσί  δεν έχετε στοιβάξει στο πατάρι της αποθήκης μπάλες από σανό και μετά  πάτε για προπόνηση στην ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχετε δει τίποτα από ζέστη μέρα”. Αυτό χαλύβωσε την θέληση του, ήταν το “τεράστιο κλειδί”  που ανέβασε το ηθικό του στο γυμναστήριο.

Dallas-McCarvers-Beastly-765-Deadlift-For-5-Reps-Header-1560x690_c

Ξεκίνησε την προπόνηση με βάρη στο γυμνάσιο, ως μέρος του προγράμματος δύναμης και προσαρμογής, στην ποδοσφαιρική του ομάδα. Αργότερα έπαιξε ποδόσφαιρο στο κολέγιο και στο Πανεπιστήμιο του Μπέθελ, αλλά τελικά αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, προκειμένου να ασκηθεί πλήρως στο bodybuilding. Αγωνίστηκε στη σκηνή για πρώτη φορά σε ηλικία 20 ετών το 2011 στο NPC Hub City Fitness Quest, νικώντας στην κατηγορία junior heavyweight και junior overall trophies.

Έπειτα ήρθε το NPC  και η μάχη  NPC Battle at the River, όπου νίκησε  στην κατηγορία super heavyweight και overall. Ο τρίτος διαγωνισμός του ήταν το 2012 στο Πρωτάθλημα, IFBB North American Championships, όπου για άλλη μια φορά πήρε την το σούπερ βαρέων βαρών κατηγορία και την overall και ταυτόχρονα αναδείχτηκε ως ο νεαρότερος πρωταθλητής (21 ετών το ίδιο με τον Shawn Ray) συνολικά σε εθνικό show αγώνων.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”03e05EMwZR0″]

Η νίκη του χάρισε επίσης την IFBB pro κάρτα του, καθιστώντας τον ως τον νεώτερο επαγγελματία bodybuilder στον κόσμο. Με τόσες πολλές δυνατότητες, σε τόσο νεαρή ηλικία, ο ουρανός είναι το μόνο όριο για το τι μπορεί να επιτύχει ο Ντάλας Μακ Κάρβερ στο άθλημα του bodybuilding.

Δείτε επισης εδώ:

 Να βράσω την προπόνηση! Ο ξάδερφος μου δουλεύει στα χωράφια και είναι πιο δυνατός! Γιατί;

farmer-city-boy

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα