Αρχική » DECA η Τίμια!

DECA η Τίμια!

by admin

Είναι κάτι σαν το ΝΟΥΝΟΥ μεγάλωσαν γενιές με αυτήν. Σκληροί τύποι που δούλεψαν σε μπαρ, αθλητές προηγούμενων δεκαετιών, μυϊκοί φιγουρατζήδες, καχεκτικά άτομα που ντρέπονταν για τον εαυτό τους, αλλά και μερίδα απροπόνητων τεμπελόσκυλων.
Η DECA είναι σαν την πιστή σύζυγο, όλοι την εκτιμούν, όλοι γυρνούν σε αυτή, ακόμη και οι πιο σκληροί άνδρες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν…τίμια και απλή, πιστή και καθαρή!

5_big

Παρακάτω παραθέτω τις κοινωνικές προεκτάσεις της “μαμάς DECA” και κατόπιν εξηγώ την στοργική χημική της φροντίδα..

Ελλάδα η χώρα της DECA

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, διότι εδώ και δεκαετίες το ελληνικό κλασικό δημιούργημα έκλεψε τις καρδιές και τις συνειδήσεις των κουτόφραγκων. Όλοι στο κόλπο.. μαγαζιά, φαρμακευτικές αποθήκες, γιατροί, φουσκωτοί, γυμναστές και dealer’s προώθησαν το εγχώριο προϊόν.

DECA-BEST-S

Οι ίδιοι οι ξένοι ερχόντουσαν στην Ελλάδα να την χτυπήσουν! γοητευμένοι από την αποτελεσματικότητας της. Οι παλαιότεροι καταλαβαίνουν σε τι αναφέρομαι, ήταν οι εποχές που το προπονητικό ζοριλίκι παντρεύτηκε την Deca, αυτό αρκούσε για ένα σώμα με διαστάσεις. Αργότερα μπήκαν τα πολλά φάρμακα και το γδύσιμο των μυϊκών θυμάτων έγινε θεατρική τέχνη, μια όμορφη εκμετάλλευση, που με πολλές μπούρδες πουλούσες διαφορετικά ή και βρώμικα φάρμακα. Με τον τρόπο αυτό.. έβγαζες αυτοκίνητο, γυναίκες και πήγαινες ακριβές διακοπές …
Salut, στην νέα πολυφαρμακία! Ότι το καλύτερο! σήμερα, που η πλύση εγκεφάλου απέδωσε.

Προλαβαίνω τους καναπεδάτους Μυϊκούς κριτές, που με άνετο στυλ θα σχολιάσουν πως η Deca είναι ένα απλό φάρμακο, και δεν χρειάζεται υπέρμετρη προβολή. Λάθος! όλα αυτά τα χρόνια γνώρισα άτομα που πήραν Deca και έγιναν μυικά Γαϊδούρια. Μόνο που αυτοί:

1. Δεν ανήκαν στην κατηγορία των Μυικών Κοπρόσκυλων
2. Δεν ήταν κορόιδα για να τους πουλούν νοθευμένα
3. Δεν ήταν κορόιδα να αγοράζουν ολόκληρη φαρμακαποθήκη για να δημιουργήσουν “Ντούκι” σώμα!

H Ιστορία

Θα ξεκινήσω αντίστροφα, πρόσφατα ο πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών Tyson Fury “τίμησε” την Deca-νανδρολόνη. Στο παρελθόν ηχηρά ονόματα πίστεψαν σε αυτή, όπως η Μάριον Τζόουνς με τα εκπληκτικά ρεκόρ, ο  Πέπ Γκουαρντιόλα, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν γνωστός  γοητευτικός προπονητής. Ο Λίνφορντ Κρίστι, ο πρώτος Ευρωπαίος που έτρεξε τα 100 μέτρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, ή η τζαμαϊκανή σταρ των σπριντ Μέρλιν Οτι. Ο σούπερ σταρ του μπέιζμπολ, Ρότζερ Κλέμενς, αλλά και σημερινοί αποφασισμένοι μαχητές όπως οι Josh Barnett, Royce Gracie, Nate Marquardt, Sean Sherk, Dennis Hallman, Joey Beltran, και η γυναίκα  μαχητής Carina Damm.

Μαζί με αυτούς υπάρχουν χιλιάδες άλλοι, Έλληνες και ξένοι, που το μόνο σίγουρο είναι πως εκτίμησαν την DECA  και δεν περίμεναν τους σημερινούς  web-καναπεδάτους κριτές να αξιολογήσουν την ντοπαριστική τους συμπεριφορά.

boy

Πάντα υπάρχει αρχηγός που προωθεί την κουλτούρα, και πάντα υπάρχει τσιράκι που την γλύφει.

Τα μυικά τσιράκια

Σίγουρα την δουλειά  στο παρελθόν δεν την έκανε μόνο η DECA, αλλά και κάποιοι συνδυασμοί που όμως ήταν υπολογισμένοι, έξω από τα σημερινά Bodybuilding πλαίσια, που τα προτείνουν τύποι που μόλις κατέβουν σε ένα δυο διαγωνισμούς μυών, αυτομάτως, προτείνουν και μια φαρμακαποθήκη ουσίες, συχνά και νοθευμένες, με στόχο να οικονομήσουν χρήματα και να ζήσουν όμορφα, θα τους βρείτε κοντά σας, ποστάρουν συχνά φωτογραφίες στο Facebook. Είναι τα μυικά τσιράκια![quote]Η Νανδρολόνη αναγκάζει τα κύτταρα των μυών να αποθηκεύσουν περισσότερο άζωτο έτσι δημιουργείς πιο εύκολα άνω κορμό [/quote]

deca-durabolin-bottle

Deca -Ιδιότητες

Η Deca αποθηκεύει περισσότερο νερό στους ιστούς μπορεί να διευκολύνει ή ακόμα και να θεραπεύσει τους υπάρχοντες πόνους στις αρθρώσεις. Είναι μια παράμετρος  που ένας σκληρός τύπος μου το είχε αναφέρει στο παρελθόν και ισχύει. Μια ιδιότητα που αφορά αυτούς που τους απασχολεί η ένταση και η διάρκεια στην προπόνηση, χωρίς τις ανεπιθύμητες χρονικές διακοπές. Για αυτούς που επιθυμούν προπονητική πρόοδο.

Ουσιαστικά μπλοκάρει τους υποδοχείς στην διείσδυση της κορτιζόνης επιτρέποντας έτσι λιγότερη κορτιζόνη να φθάσει στα μυϊκά κύτταρα και τα κύτταρα του συνδετικού ιστού. (τένοντες –αρθρώσεις)

Χημική ιδιότητα

Δομικά, η Deca- νανδρολόνη είναι πολύ παρόμοια με την  κλασσική τεστοστερόνη, αν και στερείται ένα άτομο άνθρακα στην 19η θέση (εξ ου και άλλη ονομασία 19-νορτεστοστερόνη).
Η προκύπτουσα δομή είναι μια ορμόνη που εμφανίζει μικρότερες ανδρογόνες ιδιότητες από την τεστοστερόνη και έχει ισχυρότερη αναβολική δράση.

Πρωτεύοντος ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι νανδρολόνη δεν θα σπάσει πιο κάτω σε ένα πιο ισχυρό μεταβολίτη στους ιστούς στόχους των ανδρογόνων. Πρόκειται για μια  μακράς δράσης ένωση, με το decanoate εστέρα αυτού του φαρμάκου  να παρέχεται σε έναν πιο αργό χρόνο απελευθέρωσης έως τρεις εβδομάδες, αν και στην πράξη η ισχυρή απελευθέρωση  της δραστικής ουσίας  νανδρολόνης  διατηρείται για μία έως δύο εβδομάδες.
DS-F
Η Νανδρολόνη αναγκάζει τα κύτταρα των μυών να αποθηκεύσουν περισσότερο άζωτο από το να απελευθερώσουν, έτσι επιτυγχάνεται ένα θετικό ισοζύγιο αζώτου!  Μια θετική ισορροπία αζώτου είναι συνώνυμη με την αύξηση των  μυών από τα μυϊκά κύτταρα, σε αυτή τη φάση, όπου αφομοιώνεται (συσσωρεύεται) μια μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης από το συνηθισμένο. Το αποτέλεσμα είναι ένα θετικό ισοζύγιο αζώτου και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που συνοδεύουν δομικά  την πρωτεΐνη.
Η Deca όταν χρησιμοποιείται σωστά αποδίδει, κυρίως σε αυτούς που την χρησιμοποιούν για να βγάλουν το ψωμί τους λ.χ ένας μπράβος ή πορτιέρης που πρέπει να λειτουργεί εκφοβιστικά με την παρουσία του ή ακόμη και για έναν γυμναστή που θέλει να δείξει ότι είναι σκληρός στα μάτια των άπειρων πελατών του.
Στην αγωνιστική περίοδο βοηθά δραματικά στην περίοδο του όγκου, αλλά και στην γράμμωση σε μικρότερες ποσότητες χρήσης και πάντα σε συνδυασμό.

Εκεί όπου χρειάζεται προσοχή είναι:

  • Στο ότι μειώνει την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης με αποτέλεσμα αρκετοί που δεν λαμβάνουν εξωγενή τεστοστερόνη και χρησιμοποιούν Deca για μεγάλο χρονικό διάστημα να έχουν πρόβλημα.
  • Ταυτόχρονα προσοχή πρέπει να δοθεί και στα επίπεδα μείωσης της HDL χοληστερόλης (καλής) διότι ανεβαίνει η LDL (κακή ) Ως αποτέλεσμα, ένα μακροχρόνιο πρόβλημα στην καρδιά.
  • Διαταραχές στην πηκτότητα του αίματος
  • Στις γυναίκες παρουσιάζεται το κλασσικό πρόβλημα εμβάθυνσης της φωνής και της διόγκωσης της κλειτορίδας.
  • Σημαντική ιδιαιτερότητα η σύγκλιση των επιφύσεων, καλό θα είναι να προσμετράτε η συνολική υγεία η σκελετική  κατάσταση  αλλά και η ηλικία χρήσης –προσοχή στους εφήβους που παρασύρονται εύκολα από το διαδίκτυο.
  • Η Νανδρολόνη έχει ισχυρή ΣΧΕΣΗ  στον υποδοχέα της προγεστερόνης, όπως επίσης και στην ικανότητα να διεγείρει ουσιαστικά τον οιστρογονικό μηχανισμό. Αποτέλεσμα της αλόγιστης χρήσης.. Ωχ έβγαλα βυζάκια!

Για το τέλος ένα ανέκδοτο: Ένας τύπος έτρωγε πολύ και χτυπούσε κάπου- κάπου Deca, όλοι απορούσαν πως ήταν μυϊκό Ντούκι. Ο τύπος το καταλάβαινε και τα αφεντικά τον έβαλαν να λέει  ότι παίρνει αυξητική ορμόνη. Πολλοί το πίστεψαν και αγόραζαν αυξητική και άλλα δυναμωτικά, δαπανώντας αρκετά χρήματα, διότι το κόλπο ήταν.. να λέει ότι παίρνει ακριβά φάρμακα για να τους τα παίρνουν πιο χοντρά!

Κάποια στιγμή κάποιος τον ρώτησε
ρε φιλέ ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ τι έπαιρνε;
και ο τύπος απάντησε: Μα φυσικά αυξητική ορμόνη!

Από τότε κλαίνε τα λεφτά τους… όποιος κατάλαβε …κατάλαβε!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα