Αρχική » Είμαι έγκυος – Έχω Μύες & Μου αρέσει η φιγούρα. Τι έχεις να πεις;

Είμαι έγκυος – Έχω Μύες & Μου αρέσει η φιγούρα. Τι έχεις να πεις;

by admin

Εδώ η κυρία “σπάει” τα κοντέρ με την δυναμική της ματαιοδοξία! Ξεπερνά και τους ευφάνταστους χημικούς επιδειξίες που εάν μπορούσαν θα ανέβαιναν και στην κορυφή του Έβερεστ! για να ποζάρουν, ώστε να τους δει ο πλανήτης των ανθρώπων.

Οι καθοδηγητές έσπειραν την χημική ιδεολογία, το ζήτημα είναι τα chemical children που δημιουργήθηκαν, αλλά αυτό, είναι ένα άλλο θέμα! Καθημερινά γράφω για την αρρωστημένη μυϊκή κουλτούρα, αλλά εδώ το να είσαι έγκυος, να ποζάρεις μυϊκά, να γυμνάζεσαι στην διάρκεια της εγκυμοσύνης με βάρη, κάνοντας ριψοκίνδυνες ασκήσεις, και στο τέλος να γεννάς το παιδί σου πρόωρα ..τότε, ίσως πάμε σε άλλο επίπεδο, μυϊκού marketing!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”L3nhsN0iJVg”]

Δεν καταλαβαίνω τίποτα κάνω τις ασκήσεις μου!

Η ενδοκοιλιακή πίεση στις συγκριμένες  ασκήσεις είναι φυσικό  και αναμφισβήτητο γεγονός. Μόνο που εδώ συνυπάρχει ακόμη μια ζωή! μέσα σε ένα άλλο σώμα! και αναγκαστικά επιδέχεται την οποιοδήποτε “μυϊκή ακροβασία της μητέρας” που δεν κατανοεί ότι η περίοδος αυτή ακόμη και εάν έχει “δέσει” το παιδί απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.
Οι κοιλιακοί είναι μύες στήριξης του κορμού, το διαιτολόγιο είναι ο βασικός παράγοντας της καλής τους εικόνας μόνο που εδώ η Natalia Melo δεν άντεχε αυτή την εικόνα και θέλησε να αποδείξει στους fans ότι οι κοιλιακοί της φαινόταν ακόμη και πάνω από την φουσκωμένη κοιλιά της.[quote]το παιδί της γεννήθηκε ένα μηνά νωρίτερα[/quote]

Η ΜΟΔΑ των Pregnancy fitness Woman

Υπάρχει μια μόδα όπου έγκυες fitness woman’s επιδιώκουν την παραμονή στην δημοσιότητα είτε από ματαιοδοξία, είτε από λογούς αυτο επιβεβαίωσης. Η κυρίαρχη νοοτροπία είναι ότι τα καταφέρνω όλα και τα κάνω όλα για αυτό και το δημοσιοποιώ. Στην περίπτωση της fitness σταρ Natalia Melo το παιδί γεννήθηκε ένα μηνά νωρίτερα, ήταν πρόωρο με ότι μπορεί να σηματοδοτεί αυτό για την υγεία του στο μέλλον.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”FNSruHzbij0″]

Εάν η δική της γυμναστική κουλτούρα, επιβάλει την φιγούρα, προς τους fans, αν και ακόμη οι ασκήσεις ήταν για τα ματιά του κόσμου, το κυρίαρχο στην υπόθεση είναι ότι προβάλλονται μηνύματα που ακροβατούν στο σχοινί της επικινδυνότητας.

Θα αναλογιστεί  κάποιος ότι πολλά παιδιά γεννιούνται πρόωρα, ΟΚ! Εσύ τι πρέπει να επιδιώξεις; να ρισκάρεις την υγεία του παιδιού σου κάνοντας πρέσα με το ένα πόδι (υπάρχει και αυτό στην σελίδα της στο Facebook) δείτε το εδώ * 

nalalia-x

Βεβαία τα περιοδικά κάνουν την δουλειά τους και έμμεσα προωθούν εικόνες σε ένα μαρκετίστικο πλαίσιο, και μην φανταστείτε ότι η συγκεκριμένη fitness woman έδωσε συνέντευξη σε κάποιο εξειδικευμένο fitness magazine.
Λάθος! η Pregnancy fitness Woman κουλτούρα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό cosmopolitan! Ένα περιοδικό για όλες τις γυναίκες578dd1_da23f3529697439b9f6b76425889e53d ..δείτε εδώ όπου ο τίτλος διερωτάται πως γίνεται μετά από 34 εβδομάδες να έχει κοιλιακούς  :

How Does This 34-Weeks-Pregnant Woman Still Have a Six-Pack?

Σκέπτομαι ότι σε λίγο καιρό μπορεί να δημιουργηθεί και διαγωνισμός εγκύων fitness womans! διότι με τόσες χιλιάδες που υπάρχουν η οποιοδήποτε οπτική πρόκληση σπάει την ρουτίνα και δημιουργεί ιδεατή δημοσιότητα.

TAKE CARE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα