Αρχική » Οι πιο δημοφιλείς Μυϊκές γυναίκες στο διαδίκτυο

Οι πιο δημοφιλείς Μυϊκές γυναίκες στο διαδίκτυο

by admin

Μια σύγχρονη τάση δημοφιλούς προβολής είναι το διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης όπως το Instagram. Σε αυτή τη μυϊκή προβολή οι φωτογραφίες εναλλάσσονται σε ένα fans αντρικό και γυναικείο Μυϊκό κοινό που ψηφίζει light ή HARD Core φιγούρες. Μυικά γούστα, σε όλες τις περιπτώσεις, που κυριαρχούν στο διαδίκτυο και βρίσκουν μιμητές τις νέες υποψήφιες που θέλουν και αυτές να προβληθούν και να γίνουν θελκτικά είδωλα.

ff

Παρακάτω όλες οι προτιμήσεις

  1. Michelle Lewin – 8,1 εκατομμύρια οπαδοί

Αυτό το μοντέλο από τη Βενεζουέλα συμμετείχε στους αγώνες μπικίνι της IFBB (Διεθνής Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης), αλλά δεν κατέκτησε κανέναν σημαντικό  τίτλο. Αυτό όπως φαίνεται δεν ενοχλεί, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει  περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια οπαδούς, είναι  πραγματικά το νούμερο ένα!

Mishel-Levin-foto_06


  1. Dana Linn Bailey – 1,6 εκατομμύρια οπαδοί

Η Dana, με το παρατσούκλι “DayDay Knucks” νίκησε στον διαγωνισμό women’s Physique Olympia κατακτώντας   τον πρώτο  τίτλο στην ιστορία της IFBB. Έχει μια μεγάλη διεθνή ομάδα φανατικών οπαδών και τη δική της σειρά με ρούχα . Μύες και κοιλιακοί στα πάνω τους!

danna


  1. Amanda Latona – 642.000 οπαδοί

Η Amanda και ο σύζυγός της Steve Kuclo που είναι επαγγελματίας bodybuilder ονομάζονται “The Kucs” με χιλιάδες οπαδούς να ακολουθούν. Εκτός από τη νίκες της και τα βραβεία ως IFBB Pro μπικίνι,  παρουσιάζει μια τηλεοπτική εκπομπή και έχει τη δική της σειρά με ρούχα γυμναστικής.

latona

 


  1. Ashley Kaltwasser – 413.000 οπαδοί

Η Ashley έχει μια πλήρης τροπαιοθήκη. Έχει κατακτήσει δεκαεπτά τίτλους, συμπεριλαμβανομένων του Bikini Olympia ως IFBB Professional. Στο Instagram αναρτά φωτογραφίες από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο και τακτικά προβάλει στιγμές από την προπόνηση της.

ashley


  1. Nicole Wilkens – 385.000 οπαδοί

Η Nicole Wilkens έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο της Figure Olympia. Στο λογαριασμό της στο  Instagram αναρτά φωτογραφίες και σχόλια ακολουθούμενοι από τους χιλιάδες  fans.

nikol


  1. Cindy Landolt – 322.000 οπαδοί

Η Cindy Landolt είναι personal trainer και ιδιοκτήτης ενός exclusive γυμναστηρίου στην Ελβετία- το Centurion Club. Η ίδια ακολουθείται από fans που είναι οπαδοί της Hard κουλτούρας, ταυτόχρονα γράφει βιβλία στον ελεύθερο χρόνο της και  προωθεί προγράμματα διατροφής.

woman

 


  1. Ramona Valerie Alb – 274.000 οπαδοί

Στο Instagram είναι το γερμανικό σπορ μοντέλο αλλά και μια επιχειρηματίας που προβάλει έναν κόσμο όπου ο καθένας είναι ηλιοκαμένος και γυμνασμένος! Κατέκτησε το 2014 στην διοργάνωση της FIBO, το Bikini Cup, και κατέχει  πολύ καλά την τέχνη της  φωτογραφικής κάμερας.

ramona


  1. Iris Kyle – 26.400 οπαδοί

Ίρις είναι μόλις 36 χρονών, αλλά ήδη  είναι ένας θρύλος του bodybuilding. Κατέκτησε πέντε φορές στη σειρά τίτλους όπως το Ms Olympia, καθώς και πολλούς άλλους  διαγωνισμούς. Είναι μια ακραία μυϊκή φιγούρα που έχει χιλιάδες fans σε όλο τον κόσμο.

iris

 


  1. Yaxeni Oriquen – 15.600 οπαδοί

Στην  IFBB η Yaxeni  απέκτησε την επωνυμία ως η δεύτερη καλύτερη bodybuilder στον κόσμο. Η πλέον 50-year-old bodybuilder,  βρίσκεται στο τέλος της καριέρας της, αλλά εξακολουθεί να προπονείται  κάθε μέρα και περνά τις μέρες της ως προσωπική γυμνάστρια.

yaxeni-s

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα