Αρχική » Απαιτητικά Μωρά -Bodybuilder’s: Θέλουμε βυζιά με αρκετό Γάλα!

Απαιτητικά Μωρά -Bodybuilder’s: Θέλουμε βυζιά με αρκετό Γάλα!

by admin

Επανέρχομαι στους Mύες, στα Βυζιά, και στο Γάλα, διότι το φαινόμενο έχει προχωρήσει! Είχα ασχοληθεί και στο παρελθόν με το ζήτημα αυτό, μόνο που τώρα έχουν αλλάξει οι τεχνικές παραγωγής. Μυϊκοί, αλλά και αχόρταγοι, “Σκληροί” τύποι ζητούν με πιεστική απαίτηση, περισσότερο Γάλα! από τις γυναίκες, οι οποίες.. το πράττουν! Για παράδειγμα η Jennifer Mulford, καταναλώνει φυτικά ποτά, αλλά και φυτικά συμπληρώματα όπως το Lactiful, για να παράγει από τους μαστούς της περισσότερο γάλα, ώστε να το πίνει και να ικανοποιείται ο bodybuilder φίλος της.[quote]ένας αυξανόμενος αριθμός bodybuilder’s πίνουν μητρικό γάλα, πιστεύοντας στις αυξητικές ορμόνες που παράγονται[/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”LkyE9jEk26U”]

Παρά την έλλειψη επιστημονικών αποδείξεων, ένας αυξανόμενος αριθμός bodybuilder’s πίνουν μητρικό γάλα, πιστεύοντας στις αυξητικές ορμόνες που παράγονται, τις θερμίδες και τα θρεπτικά συστατικά  τους γάλακτος και σε  ότι αυτό μπορεί να τους ωφελήσει.

Στην περίπτωση της Jennifer που παράτησε την δουλειά της, στο Bar, για να βυζαίνει ο τύπος η διαδικασία αποκτά και μεθοδολογία, με χρονικό προγραμματισμό. Κάθε δυο ώρες παράγει γάλα, ώστε να το πίνει φρέσκο ο “Μυϊκός Κανακάρης” που δηλώνει ενθουσιασμένος από την ποιότητα!

Εγωιστικά  Μυϊκά Μωρά θέλουν το Γάλα σου!

Κάποιοι τύποι στηρίζονται σε αμφιλεγόμενα  δημοσιεύματα  για το μητρικό γάλα αναφέρει το περιοδικό Newsweek: Αλλά αυτό δεν σταματά κάποια άτομα από την πίστη ότι το  μητρικό πόσιμο γάλα βελτιώνει την αθλητική απόδοση ή μπορεί να θεραπεύσει απειλητικές για τη ζωή χρόνιες ασθένειες, όπως ο καρκίνος,  αλλά ακόμα και  την στυτική δυσλειτουργία!

Παρακάτω μια αγγελία τα λέει όλα για  το υπέροχο υγρό χρυσάφι (εννοεί το γάλα ) που ψάχνει τύπους να το πιουν! Η κυρία είναι  27 ετών, βοηθός οδοντιάτρου και πουλά το γάλα για να βγάλει ένα έξτρα εισόδημα:  wonderful liquid gold

I am a dental assistant here in lansing Mi. I have a surplus of milk and looking to make extra diaper money. Im a 27 year old mother of 2. I have a 7 year old boy and 1 month old healthy chubbie baby girl 8.5lbs at birth. Great tasty breast milk from me ( the healthy mother) to you!!! No adult wet nursing no pictures no videos!


Και αυτός ο τύπος παρακάτω, πίνει γάλα, να δυναμώσει, μόνο που το συνδυάζει με ελληνικό γιαούρτι – Tesco Greek Style Yoghurt!  δείτε το στο 2:00 λεπτό το έχει στο ψυγείο!

Δεν γνωρίζω εάν ο τύπος εάν είναι στα καλά του, αλλά θεωρεί ότι επειδή κάποτε έπαιρνε στεροειδή τώρα το μητρικό γάλα θα τον σώσει!
[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”MLCKkc3f-sQ”]


Όπως σας προανέφερα η κουλτούρα διατροφής που αναπτύσσεται δημιουργεί και μια αξιοπρόσεκτη μεθοδολογία παραγωγής και χρήσης. Τονίζεται πως πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής τον τρόπο διατροφής της γυναίκας που πουλά το γάλα της,  καθώς  και τα πιθανά παθογόνα στοιχεία που μπορεί να  προκαλέσουν σοβαρές λοιμώδεις νόσους, σημαντικό είναι εάν διατηρείτε στο ψυγείο, αλλά και οι τρόποι μεταφοράς του γάλακτος, από το στήθος, στο στόμα του άντρα. Όλα αυτά το αναγάγουν σε ανώτερο επίπεδο ποιοτικής κατανάλωσης.


Εδώ το παλαιότερο άρθρο μου

Είμαι Γυναίκα αλλά το Γάλα είναι δικό μου! Δεν είναι για την γυμναστική σου!
miranda-milk-726x400


Μια φετιχιστική ανάγκη αναγράφεται στο διαδίκτυο  αλλά και με πρόσμιξη στοιχείων αμφίβολης επιστημονικής πρακτικής. Όπως για παράδειγμα, το πρωτόγαλα, που είναι ένα γαλακτώδες υγρό που βγαίνει από τα στήθη των γυναικών, από αγελάδες και άλλα θηλαστικά τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό, πριν από την πραγματική εμφάνιση  του γάλακτος.

Το πρωτόγαλα περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που καταπολεμούν τα βακτήρια και τους ιούς. Στην πραγματικότητα, τα αντισώματα στο πρωτόγαλα μπορεί να είναι 100 φορές υψηλότερα από τα επίπεδα που βρέθηκαν στο κανονικό αγελαδινό γάλα, σύμφωνα με το WebMD. Και Αυτό το θέλουν, τα μυϊκά ΜΩΡΑ!

breastmilkadults_730x4101

 

Υπάρχουν άνθρωποι και boyfriends  που πιέζουν και καταπιέζουν για Mothers Breast  Milk, αλλά και γυναίκες, που με ευκολία το πουλάνε, σε μια νέα αδηφάγα κουλτούρα γεύσης και ικανοποίησης. Τελικά έχουμε να δούμε ακόμη πολλά περισσότερα..

Το γάλα είναι θρεπτικότατο για τα Μωρά και μόνο, αλλά κάποιοι θέλουν να τους το πάρουν από το στόμα ή να το μοιραστούν ως Μυϊκοί Βυζανιάρηδες!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα