Αρχική » Ακομπλεξάριστο αθλητικό Ποζάρισμα! Νot promote specific body type

Ακομπλεξάριστο αθλητικό Ποζάρισμα! Νot promote specific body type

by admin

Την Τετάρτη, το ESPN κυκλοφόρησε μια έκδοση φωτογραφικών πορτρέτων από γνωστούς αθλητές των ΗΠΑ για την περίοδο του 2016. Το  ESPN είναι το περιοδικό που προβάλει για ακόμη μια φορά την θετική πλευρά του σώματος επιλέγοντας διαφορετικούς τύπους σώματος. Οι εικόνες αναδεικνύουν το γυμνό σε κίνηση, όπως πραγματικά είναι, χωρίς να προτείνουν κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο.

Μεταξύ των 19 αθλητών που εμφανίζονται είναι ΝΒΑ player Dwyane Wade, o παίκτης των Pittsburgh Steelers Antonio Brown, ο Μαχητής του UFC  “Notorious” Conor McGregor, η Ολυμπιονίκης ξιφομάχος Nzingha Prescod, o Greg Louganis, ο πρωταθλητής πυγμαχίας Claressa Shields και η αθλήτρια χωρίς πόδι Alyssa Seely.

ESPN Body Issue 2016 Celebrates All Athletic Body 

[pp_gallery gallery_id=”17693″ width=”200″ height=”150″]


Το θέμα της φωτογραφικής αναφοράς του ESPN δεν είναι μόνο να σπάσει  το στερεότυπο για την αντίληψη του σώματος, αλλά περιλαμβάνει και αμφιλεγόμενα σώματα, όπως του αθλητή στο Δίαθλο, Chris Mosier, ο οποίος έγινε ο πρώτος τρανσέξουαλ  αθλητής που προκρίθηκε  για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ το 2015.

chris-mosier-the-body-issue__oPt


Allysa Seely –  No leg ! – No Hands

NO HANDS! Allysa Seely photographed cycling in Gateway, CO  Shoot date: May 26 Photo Credit: JOE PUGLIESE "Favorite Image? The shot on the bike from the back with no hands and the canyon shot."

NO HANDS! Allysa Seely photographed cycling in Gateway, CO
Shoot date: May 26
Photo Credit: JOE PUGLIESE
“Favorite Image? The shot on the bike from the back with no hands and the canyon shot.”


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”SfAEMmBk6cE”]


These athletes (and more!) will bare all in the 2016 ESPN’s BodyIssue

bb--v

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα