Αρχική » Κωλο..προπόνηση Όταν οι κώλοι κάνουν την προπόνηση Πορνό!

Κωλο..προπόνηση Όταν οι κώλοι κάνουν την προπόνηση Πορνό!

by admin

Όλα στην ζωή έχουν τη πρώτη φορά τους. Στην τωρινή χρονική περίοδο διανύουμε τη προβολή των δήθεν γυμναστικών κώλων! Έγινε και αυτό, διότι η Βιομηχανία του FITNESS μπούκωσε από μύες και έβαλε τους κώλους για αλλαγή!

My commanding Αss

Η Τεχνολογική εξέλιξη δεν δύναται να εμποδίσει αρχέτυπες συμπεριφορές. Αναγκάζεται να αφομοιώσει στοιχεία που ανάγονται στα πρώιμα σταδία της ανθρωπίνου υπάρξεως. Μητρότητα, γονιμότητα, διαιώνιση του είδους , σαρκική κυριαρχία, επιβολή, όλα προϋπάρχουν και διαιωνίζονται σε όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις και καθημερινές δραστηριότητες.[quote]Το μήνυμα είναι:.. ήρθα στον χώρο σου! στο γυμναστήριο να προβάλλω τον δικό μου ζουμερό κώλο![/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Hg2jyngb49M”]

 

Ο Big Butt έφυγε από το δρόμο, το γραφείο, και εγκαθιδρύθηκε στο γυμναστήριο! Είναι στοιχείο διατήρησης του γυμναστικού ενδιαφέροντος από την πλευρά των αντρών. Ένας ωραίος τρόπος να παίρνεις μάτι και να φαντασιώνεσαι. Φυσικά η γυμναστική είναι μόνο μια προκάλυψη.

Γυναικεία τεχνική Κωλο..προπόνησης

Τώρα ποιος δουλεύει ποιον; είναι συζητήσιμο, το σίγουρο είναι πως η προπόνηση περνά σε δεύτερη μοίρα. Οι επαγγελματίες της γυμναστικής το γνωρίζουν αυτό, απλά το Butt τσουνάμι ισοπέδωσε και την γυμναστική.
Όλα έχουν μπει στην κουλτούρα του πορνό, στο style… φαντασιώνομαι ότι κάνω sex με την νοσοκόμα, με την δασκάλα, με την συνάδελφο στο γραφείο, στο ταξί,  τώρα προβάλλεται ο σεξισμός και στην γυμναστική![quote]Η γυμναστική είναι μια πρόφαση… το ζητούμενο είναι η αυτοεπιβεβαίωση και τα αντρικά βλέμματα.[/quote]

αρχείο λήψης

Στο δήθεν προπονητικό μοτίβο έχουν εμπλακεί ανήσυχες αθλήτριες,  fitness μυϊκές φιγούρες με χαμηλό ποσοστό λίπους. Σύντομα όμως την πρωτοπορία ανέλαβαν και ζουμερές φιγούρες που και αυτές προέβαλαν τον δικό τους butt . Το μήνυμα είναι:.. ήρθα στον χώρο σου στο γυμναστήριο να προβάλλω τον δικό μου ζουμερό κώλο!
Η γυμναστική είναι μια πρόφαση… το ζητούμενο είναι η αυτοεπιβεβαίωση και τα αντρικά βλέμματα.

 

bootys-gym

Κινησιολογία, εργομετρία και καθεστώτα γυμναστικών πρωτοκόλλων πάνε περίπατο, διότι επιτυχέστατα συνδυάστηκε ο σεξισμός με το γυμναστικό μοτίβο. Ένα νέο σαρκικό μάρκετινγκ όπου ιντερνετικές προσωπικότητες βγαίνουν από την αφάνεια και προτείνουν « κουνιστή γυμναστική» με πρόδηλο πόθο και κανένα δισταγμό.

Σε αυτή την αναφορά μου δεν ορίζεται ένας καθωσπρεπισμός, μια πουριτανική νοοτροπία, όλα έχουν την θέση τους στα πλαίσια της προσέλκυσης των φύλων, αρκεί η σεξιστική προβολή να μην καλύπτει την ασκησιακή μεθοδολογία, διότι τότε όλα ισοπεδώνονται στο αρχέγονο και το ζωώδες!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα