Αρχική » Η ιστορία του Daniele Seccarecci μια γοητευτική ζωή που ήταν πολύ σύντομη!

Η ιστορία του Daniele Seccarecci μια γοητευτική ζωή που ήταν πολύ σύντομη!

by admin

Ο Daniele Seccarecci ανήκε στην μυϊκή κουλτούρα των ανδρών που είναι διατιθέμενοι να επιτύχουν με το σώμα, που αγαπούν τις γυναίκες και την επιτυχία. Σε αυτούς που το αντίτιμο της υγείας, ομοιάζει μια πρόσκαιρη κατάσταση. Έχω συνομιλήσει στο παρελθόν με άντρες, που πραγματικά πίστευαν ότι δεν αξίζει να ζεις, πάνω από τα 50! Ο λόγος; Προτιμότερη μια ιδανική, γοητευτική, μυϊκή ζωή από μια συμβιβασμένη ρουτίνα καθωσπρεπισμού.
Τον Daniele Seccarecci τον έβγαλαν από την φυλακή, διότι τα αναβολικά που πήρε του κατέστρεφαν την ζωή!

[quote]Η πραγματικότητα του incompatible bodybuilding δεν είναι η ωραιοποιημένη ζωή, που παρουσιάζουν μερίδα των sites και κάποια περιοδικά, με τις πρωτεΐνες τα υγιεινά γεύματα και την δήθεν! υγιεινή προσπάθεια. Κυρίως όταν η επιδίωξη είναι η επαγγελματική καριέρα και ταυτόχρονα η άνετη ζωή.[/quote]

Ο Daniele Seccarecci, έζησε έως τα 33 (αιτία, καρδιακή προσβολή) σίγουρα θα ήθελε το κάτι παραπάνω που ήταν μια ευτυχισμένη αγωνιστική ζωή με τη άνεση ενός ευκατάστατου επαγγελματία, μακριά από τα κυκλώματα εμπορίας στεροειδών φαρμάκων και την φυλακή.

dan-x

 

[quote]Ο Daniele Seccarecci δεν περνούσε απαρατήρητος, ήταν εντυπωσιακός, Ύψος 1,88 cm και σωματικό βάρος 134 kg. Ένας ζόρικος τύπος.[/quote]

Η ιστορία

Πως θα μπορέσει να επιβιώσει ένας επαγγελματίας bodybuilder; Τα τελευταία χρόνια η παραγωγή μέτριων και καλών επαγγελματιών έχει αυξηθεί σε υψηλό πληθυσμιακό ποσοστό. Δεν αρκούν τα φτωχά επαγγελματικά συμβόλαια των ευρωπαϊκών εταιρειών, αυτό το γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με τις εταιρείες. Εάν ο στόχος είναι μια άνετη πλούσια ζωή τότε οι διέξοδοι ελαχιστοποιούνται με αποτέλεσμα η εμπλοκή στην παρανομία να φαντάζει μονόδρομος. Η πραγματικότητα του incompatible bodybuilding δεν είναι η ωραιοποιημένη ζωή, που παρουσιάζουν μερίδα των sites και κάποια περιοδικά, με τις πρωτεΐνες τα υγιεινά γεύματα και την δήθεν υγιεινή προσπάθεια. Κυρίως όταν η επιδίωξη είναι η επαγγελματική καριέρα και ταυτόχρονα η άνετη ζωή.[quote]Δεν αρκεί κάποιος να είναι ένα Μυϊκό Γαϊδούρι πρέπει να είναι έξυπνος και να διαπραγματεύεται την φήμη του[/quote]
Daniele Seccarecci 10Ο Daniele Seccarecci γεννήθηκε το 1980 στην πόλη Λιβόρνο της Ιταλίας,  σύντομα  κατάφερε να αναπτύξει μια εντυπωσιακή μυϊκή διάπλαση διακρινόμενος στις νεανικές κατηγορίες στο εξωτερικό και στην Ιταλία (Καλιφόρνια – Venice Beach Grand Prix, πρώτη θέση) και αργότερα στις βαριές κατηγορίες στο εθνικό πρωτάθλημα της Ιταλίας. Σε ηλικία 26 ετών κατάφερε να αποκτήσει την διεθνή κάρτα του επαγγελματία, νικώντας το 2006 στο Santa Susanna Pro Grand Prix IFBB στην Ισπανία. Από εδώ και πέρα είχε αρχίσει η επαγγελματική του καριέρα συμμετέχοντας σε 12 επαγγελματικούς διαγωνισμούς έως το 2013 που έχασε την ζωή του. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα  στην Ιταλία είχε γίνει ένα υγιεινό πρότυπο που έδινε συμβουλές.

Τα Μπλεξίματα

Η Ευρώπη έχει γίνει πια πολλή δύσκολη  περιοχή για τους μυϊκούς μνηστήρες , αποφασισμένοι μυϊκοί τύποι από το πρώην ανατολικό μπλοκ έχουν αναγάγει σε μεθοδολογία το συνδυασμό Σώμα -Παρανομία. Δεν αρκεί κάποιος να είναι ένα  Μυϊκό Γαϊδούρι πρέπει να είναι έξυπνος και να διαπραγματεύεται την φήμη του. Ο Daniele Seccarecci δεν περνούσε απαρατήρητος, ήταν εντυπωσιακός, Ύψος  1,88 cm και σωματικό βάρος 134 kg (55 cm διάμετρος χεριών) Ένας ζόρικος τύπος.

ss                                     Daniele Seccarecci                                                      Brigitta Bulgari

Το 2010 έγινε δημοφιλής στο κοινό της Ιταλίας από το τηλεοπτικό show “Lo show dei record” και την εκπομπή  “Il Testimone” ως ο βαρύτερος άνδρας αθλητής με τα μεγαλύτερα χέρια. Ήταν μια ευκαιρία άμεσης  δημοσιότητας στο Ιταλικό κοινό που δεν γνώριζε το επαγγελματικό BODYBUILDING.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”MI68v9kRxCs”]

Ταυτόχρονα η σχέση του με την Ουγγαρέζα πρώην πορνοστάρ Brigitta Bulgari με το σκανδαλοθηρικό της παρελθόν, έδωσε το κατάλληλο gossip time ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστός, η ζωή μαζί της  στα μοντέρνα νυχτερινά κέντρα ήταν μια ευκαιρία δημοσιότητας.

Το Πέσιμο από την αστυνομία

Εκεί όμως που οι καταστάσεις άρχισαν να περιπλέκονται και να γίνεται αρνητικό πρότυπο ήταν όταν κατηγορήθηκε (άρθρο 9 παράγραφος 7 του ιταλικού νόμου 376/200) ότι από τις  18 Ιανουαρίου έως και τον Απρίλιο του  2010, είχε παραλάβει και πωλούσε παράνομα προϊόντα, όπως αυξητικές ορμόνες και αναβολικά. Αυτή η υπόθεση ανάγκασε αργότερα τους εισαγγελείς να διεξάγουν έρευνα στα γυμναστήρια της Ιταλίας όπου σύχναζαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες BODYBUILDERS σε μια προσπάθεια πανεθνικής κίνησης ενάντια στην εμπορευματοποίηση των παράνομων αναβολικών.

Σε μια συνέντευξη του ο δήλωσε Daniele Seccarecci : Να είστε ένας bodybuilder στην Ιταλία είναι πολύ δύσκολο, γιατί πρέπει να αγωνίζεστε καθημερινά ενάντια στην ψεύτικη ηθική της χώρας μας.

Τον έβγαλαν από την φυλακή διότι:
τα αναβολικά που πήρε του κατέστρεφαν την ζωή!

Αυτή η υπόθεση  λίγο αργότερα τον οδήγησε στην φυλακή μετά τον Οκτώβριο του 2011, επιστρέφοντας από το Λάς Βέγκας, όπου είχε προετοιμαστεί για έναν αγώνα στην Τιχουάνα.

Σύντομα όμως αποφυλακίζεται, μετά από αίτημα των συνηγόρων του διότι η κατάσταση της υγείας τους δεν επέτρεπε τον σωφρονισμό του. Ήδη από το 2009 είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομεία, άλλα συνέχιζε τους επαγγελματικούς αγώνες.

[pp_gallery gallery_id=”17305″ width=”100″ height=”100″]
Το σκεπτικό της απόφασης ήταν να συνεχίσει την ποινή του σε κατ’ οίκον περιορισμό, διότι σε έγγραφο της φυλακής San Vittore διαπιστώθηκε πως ήταν αδύνατο μέσα στην φυλακή να διαχειριστεί την συνταγή των φαρμάκων που έπαιρνε, η προτροπή ήταν να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένη συνταγή φαρμάκων, ώστε να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες των αναβολικών στεροειδών φαρμάκων που προκαλούσαν σταδιακά σοβαρά προβλήματα στην υγεία του. Έτσι η προστατευτική συνταγή που γνώριζε έπρεπε να εφαρμοστεί από τον ίδιο καθημερινά διότι κινδύνευε η ζωή του!

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2013 βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του στην οικία του στην πόλη Λάμα. Όπως διαπιστώθηκε είχε προκληθεί ισχαιμικό επεισόδιο από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με αποτέλεσμα να υποστεί μια πτώση και ταυτόχρονα να χτυπήσει το κεφάλι του.
Ήταν 33 ετών

ΤΕΛΟΣ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα