Αρχική » Σάντουιτς 1 Ευρώ! VS Τζάμπα Γυμναστήριο !

Σάντουιτς 1 Ευρώ! VS Τζάμπα Γυμναστήριο !

by admin

Η νεολαία δεν είναι ανόητη! έχει αποκρυσταλλώσει τις μυϊκές εικόνες. Η εύκολη κριτική των ανεύθυνων νέων που καταναλώνουν άχρηστες τροφές στην πλατεία Ναυαρίνου  και ταυτόχρονα απαξιώνουν το ΤΩΡΑ είναι μια φθηνή κριτική, από αυτούς που οικειοποιηθήκαν το Σώμα ως μυϊκοί κλειδοκράτορες προβάλλοντας στοιχεία πρωτόγονου ανδρισμού, γυναικείας μυϊκής ματαιοδοξίας και ελιτίστικου διατροφικού style. Γνωρίζω ότι δημιουργώ αλγεινή εντύπωση, αλλά η νεόκοπη μαρκετίστικη κουλτούρα κουράζει και απωθεί διότι κάποιοι καβάλησαν τα μυικά σύννεφα και πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν και τον κόσμο.

Πρωτεϊνικές Σκόνες, Κοιλιακοί, Ανδρόγυνα Μυϊκά Σώματα, στην πρόσφατη Μνημονιακή Εξαετία Βομβαρδίζουν το Υπερεγώ και το Υποσυνείδητο, προσπαθώντας να προσελκύσουν Μυϊκούς πελάτες από την ευρύτερη κοινωνική Μάζα διότι ο πελατειακός χώρος του FITNESS αριθμητικά πια, έχει κορεστεί.

dd
Τα επαναλαμβανόμενα ποσταρίσματα ευτυχισμένων Μυϊκών Φιγούρων δεν καταφέρνουν  να ξεπεράσουν το φράγμα του Muscle οπαδικού κοινού, αν και ο στόχος είναι το ευρύτερο νεολαιίστικο κοινό που καταναλώνει τα σάντουιτς! Εδώ κάποιοι πιστεύουν ότι με την δυναμική της χημικής τους εικόνας θα προσελκύσουν νέους πελάτες.[quote] Μπείτε όλοι και γυμναστείτε με σορτσάκια και παντελόνια, αν γινόταν και με το μαγιό![/quote]

Στην πλατεία Αριστοτέλους η λαϊκή φθηνή διατροφική κουλτούρα είναι πιο εμφανής,

thess-save

στο Ναυαρίνο και την ΚΑΜΑΡΑ εντάσσεται στην εναλλακτική διασκέδαση του δρόμου, ένας κάθετος άξονας που ξεκινά από χαμηλά, κάτω από την οδό Εγνατία, φθάνοντας έως ψηλά, στην ΡΟΤΟΝΤΑ και λίγο παραπάνω, όπου διάσπαρτα καταστήματα εστίασης προσφέρουν φοιτητικό φαγητό, μετά το φοιτητικό εστιατόριο του ΑΠΘ.

Το ίδιο μαρκετίστικο μοτίβο προβάλλεται και από τα γυμναστήρια όπου η κατακρήμνιση των τιμών στοχεύει στο κοινό των σάντουιτς και της πίτσας, εδώ οι τιμές έχουν  πάρει την κατρακύλα, στόχος να βγουν τα έξοδα ή να κλείσει ο γείτονας! Δεν διακρίνεται γυμναστική κουλτούρα άλλα μηνύματα επιβίωσης και προσφοράς. Μπείτε όλοι και γυμναστείτε με σορτσάκια και παντελόνια, αν γινόταν και με το μαγιό! Η συνέχεια άγνωστη. Ούτως ή άλλως μην ζητάτε περισσότερα με αυτές τις τιμές. Βέβαια κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει εξ αρχής ότι ο κοινωνικός συνωστισμός δεν αφήνει πιθανότητες ποιοτικής εκγύμνασης,  αλλά είπαμε τα έξοδα τρέχουν![quote]Δεν μπορείς να βάλεις σε καλούπια διατροφικού κοινωνικού μοντέλου τους ανθρώπους, όταν εσύ! ο ίδιος, είσαι εξαρτώμενος από τα χημικά σου πάθη και την ματαιοδοξία.[/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”GWvqkDvv4mE”]

Culture Of Fear

Τι ΔΕΝ τους ΑΡΕΣΕΙ

Στους νέους δεν αρέσει η Μυϊκή ειρωνεία η κοροϊδία, των BODYBUILDING & fitness μοντέλων που προβάλουν υγεία και life style, αλλά ταυτόχρονα τα αναβολικά στεροειδή έχουν πλημμυρίσει το σώμα τους, κινδυνεύοντας να βγουν οι ουσίες από την Μύτη και τα αυτιά!

tortelinia

Αυτός που καταναλώνει το Σάντουιτς ή την φθηνή πίτσα στην πλατεία Ναυαρίνου κρίνεται για το Diet life style, το λάθος των κριτών του είναι ότι δεν έχουν τεκμηριωμένη βάση στην διατροφική αμφισβήτηση. Δεν μπορείς να βάλεις σε καλούπια διατροφικού κοινωνικού μοντέλου ανθρώπους, όταν εσύ! ο ίδιος, είσαι εξαρτώμενος από τα χημικά σου πάθη και την ματαιοδοξία. Δεν είναι πρόταση καθωσπρεπισμού.
Εδώ δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση, αλλά μόνο ένα κλειστό club χημικής μυϊκότητας στο Facebook, που τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού απελευθερώνεται στις παραλίες προσπαθώντας να ψαρέψει ανυποψίαστους teenager’s – πελάτες.

ΟΚ Αυτοί τρώνε σάντουιτς …εσύ Health φάρμακα !

Ο στόχος είναι ο πληθυσμός των σάντουιτς, οι νέοι πελάτες, με τα φάρμακα σου σχηματίζεις σώμα και προσπαθείς να τους προσελκύσεις. Μόνο που αυτοί σε έχουν καταλάβει!

Μίλησα στον δρόμο μαζί τους, δεν αμφισβητούν το δικαίωμα  τρόπου ζωής στο καθένα. Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας, τους ενδιαφέρει όμως να μην βομβαρδίζονται από μυϊκά μηνύματα, όπως και το πολίτικο σύστημα πράττει  που τους υποβιβάζει στο νοητικό επίπεδο του κουτορνιθιού![quote]δεν απευθύνεσαι σε κλειστό ΜΥΙΚΟ CLUB με οπαδούς, αλλά σε ανθρώπους που η πλειονότητα τους είναι μορφωμένοι άνθρωποι που έχουν εμπεδώσει την αμφισβήτηση.[/quote]

Ακόμη και  αυτός η αυτή που ξεχειλίζει από Ντόπα ίσως να αναθεωρήσει την μαρκετίστικη πολιτική θεωρώντας πως οι υποψήφιοι πελάτες είναι τόσο βλάκες που θα πιστέψουν ότι οι πρωτεΐνες που προβάλει στο Facebook  είναι ο λόγος της μυϊκής της ανάπτυξης.
Eδω δεν απευθύνεσαι  σε κλειστό ΜΥΙΚΟ CLUB  με οπαδούς, αλλά σε ανθρώπους που η πλειονότητα τους είναι μορφωμένοι άνθρωποι που έχουν εμπεδώσει την αμφισβήτηση.

woman-b

Μηνύματα ευχαρίστησης ή ψυχικής ικανοποίησης του style  ..ευχαριστώ όλους για το σώμα που έφτιαξα!  δεν διαπερνά την λογική την πλειονότητας,  που σκωπτικά απομακρύνεται διότι θεωρεί ότι το Ανδρόγυνο μοντέλο τους υποβιβάζει στο επίπεδο του λούμπεν.

Η διατροφή  η γυμναστική είναι μια πτυχή της κοινωνικότητας , δεν είναι όμως και τρόπος που ταξινομεί τους ανθρώπους  και κυρίως ανθρώπους που έχουν λογούς να πράττουν το διαφορετικό.
Το λάθος των φανατικών μυϊκών, ανδρών και γυναικών είναι ότι προβάλουν fitness ιδεολογία  στην πόλη χωρίς να την εμπεδώσουν αλλά και κυρίως αναγνωρίζονται για την φαρμακευτική τους ακολουθία. Τους ενδιαφέρει όσο είναι νεώτεροι να προβάλουν Μυϊκό Εγωισμό, όσο μεγαλώνουν αποσύρονται και γίνονται σκιά τους εαυτού τους διότι τα φάρμακα τους καταστρέφουν ή δεν επιδρούν πια…[quote]πλατεία Αριστοτέλους πληθώρα καταστημάτων εστίασης, όπου το φαγητό και οι μυρωδιές από τα λίπη κατακλύζουν την ατμόσφαιρα[/quote]

thess

Θεσσαλονίκη Κέντρο Καλοκαίρι 2016

Η Θεσσαλονίκη χωρίζεται σε ψυχαγωγικές  και exercise πιάτσες . Το κέντρο είναι mix,  πλατεία Ναυρίνου -Ροτόντα, με φθηνό φαγητό στο πόδι, αμφισβήτηση και απελευθερωμένη νεανική κουλτούρα. Οδός Μητροπόλεως με πιο soft καταστάσεις όπου η κουλτούρα είναι πιο ελιτίστικη. Στην πλατεία Αριστοτέλους έχουν διατηρηθεί από το παρελθόν ελάχιστα καταστήματα διασκέδασης, έχουν αντικατασταθεί από πληθώρα καταστημάτων εστίασης, όπου το φαγητό και οι μυρωδιές από τα λίπη κατακλύζουν την ατμόσφαιρα.

13442165_1818618868359835_8670196448179174789_n

Τα γυμναστήρια προσαρμόζονται, όπως όλα εδώ, είναι φθηνά –φθηνά! το διατροφικό μοντέλο συγκρούεται με τον εκγυμναστικό τιμολογιακό εξαναγκασμό, φθηνή πίτσα, φθηνό το σάντουιτς, φθηνότερο το γυμναστήριο, έλα και τζάμπα! Μια νέα κοινωνική προσφορά.

Σε αυτό το σημείο θα χωρούσε η όποια διατροφική κριτική μόνο που τα θεμέλια της πρέπει να στηρίζονται σε  καταρτισμένους, υπεύθυνους  ανθρώπους που έχουν κάνει πραγματικότητα την υγεία και μπορούν να επηρεάσουν και το κοινωνικό σύνολο. Ένα πλήθος που σε μια οικονομική ανέχεια προσφεύγει και σε κακές διατροφικές επιλογές. Η αντίδραση του σε προτάσεις που προέρχονται από νεανικές, μυϊκές χημικές φιγούρες,  που προτείνουν δήθεν υγεία ή γυμναστική βελτίωση είναι περισσότερο αρνητικά ανακλαστική, διότι πια η χημική εικόνα έχει απαξιώσει έναν fitness κλάδο και δεν ομοιάζει πιστευτή.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα