Αρχική » Pavel Petel: Ψωνισμένος Bodybuilder; ή Καλλιτέχνης της Pop Art;

Pavel Petel: Ψωνισμένος Bodybuilder; ή Καλλιτέχνης της Pop Art;

by admin

Ο Μυώδης τύπος έχει επιτυχίες! επιδείξεις στα CLUB, φωτογραφίσεις σε περιοδικά, είναι Bodybuilder! χαρακτηρίζεται ως o σούπερ μυώδης γκέι, που ανατρέπει το αρχέγονο ανδρικό στερεότυπο. Ο ίδιος δηλώνει Καλλιτέχνης της Pop Art κουλτούρας, ένας άνθρωπος που απλά του αρέσει να ψυχαγωγεί το κοινό.

[vimeo width=”400″ height=”250″ video_id=”122208063″]

Οι εμφανίσεις του προκαλούν, κυρίως όταν συνδυάζονται με γυναικεία αξεσουάρ! που πρόδηλα, προβάλουν, φωτογραφικές ιστορίες με  σεξιστικά μηνύματα, σε μια διαφορετική οπτική της μυϊκής κουλτούρας.

boy-train

Ο Pavel είναι ένα μυϊκό ον που αμφισβητεί και χτυπά τον παραδοσιακό ανδρισμό , αλλά για να το καταφέρει.. πήρε και αυτός τα φάρμακα του! ώστε με γκροτέσκο τρόπο να διακωμωδήσει την μυϊκότητα.

 


Δείτε επίσης εδώ το αφιέρωμα:

Μυϊκά Ντοπαρισμένα Πιτσιρίκια Το έκαναν Μυϊκό Saloon!

gif-726x400


 

Στο παρελθόν ο Pavel Petel ήταν υπέρβαρος: ήμουν 140 κιλά, ήμουν γεμάτος λίπος ένα άσχημο τέρας!

Ο Τύπος εκνευρίζει, και όπως δηλώνει: Πάντα πορευόμουν σε αυτό το δρόμο. Στην εποχή του Διαδικτύου είναι πιο εύκολο να δημοσιεύσεις φωτογραφίες και βίντεο μέσω του Tumblr, το Flickr και το Youtube. Το Youtube μπλοκάρει πάντα τα βίντεό μου, γι ‘αυτό το λόγο αποφάσισα να επικεντρώσω την προσοχή μου στις ιστορίες με  φωτογραφίες.

Pavel-Patel-18

Αλλά τώρα θα ήθελα να αντιμετωπίσω την  λογοκρισία και να προσπαθήσω στην τηλεόραση – είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική! Η Αντίδραση των ανθρώπων είναι πολύ ενδιαφέρουσα κάθε φορά, σε κάθε θεαματική εμφάνισή μου – είναι μια πραγματικότητα!

body

Κάποιοι μυϊκοί άντρες κάνουν αντρικό στριπτίζ, κάποιοι άλλοι είναι gay και κάνουν το αντίστοιχο δίνοντας παραστάσεις.

Δηλώνει ο Pavel Petel: μου αρέσει να παίζω με το κοινό! Οι άνθρωποι με αναγκάζουν να ανoιχτώ, έρχονται σε δημιουργικό διάλογο μαζί μου. Συνήθως το ακροατήριο είναι πολύ θετικό προς το μέρος μου. Παρά τις προκλητικές εικόνες προσπαθώ να αρέσω στους ανθρώπους στο δρόμο, για να διεγείρω τα θετικά συναισθήματα. Γυναίκες και άνδρες, γιαγιάδες και παππούδες χαμογελούν , στη λήψη φωτογραφιών, ζητώντας  μου αυτόγραφα. Όλοι καταλαβαίνουν τη διεθνή γλώσσα του χιούμορ, το όμορφο σώμα και τον αυτοσαρκασμό – ειρωνεία.

[pp_gallery gallery_id=”17353″ width=”150″ height=”150″]

[quote]Ο Pavel Petel γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα κάνοντας βάρη, δυο προπονήσεις με stretching (διατάσεις) και ένα μάθημα χορογραφίας. [/quote]

x_049436c9

Δαπανά χιλιάδες δολάρια για να φροντίσει συνολικά το σώμα και την εικόνα του. Δηλώνει: Προσπαθώ να είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για τις εικόνες μου.. τις οποίες παρουσιάζει ως μορφές τέχνης.

Όσο το πώς τον αντιμετωπίζουν, αλλά και ποια είναι το μήνυμα πίσω από τις φωτογραφίες του απαντά :

Αστειεύεσαι? Δεν ξέρω καμία χώρα στον κόσμο με μια πραγματική δημοκρατία! Λόγω της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας είναι δύσκολο να πάρεις  μια διαπίστευση για την Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να πληρώσουν για τo show μου λόγω της οικονομικών προβλημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

35022774

 Στην Βαρσοβία προσπάθησαν να με χτυπήσουν, φωνάζοντας ότι είμαι «τούρκος», ως μια προσβολή  για μένα, αλλά είμαι μόνο ένας συνηθισμένος μελαχρινός Ουκρανός. Δεν έχω κανένα παράπονο με  τα πολιτικά καθεστώτα σε αυτόν τον κόσμο. Όλες οι εικόνες μου είναι θετικές και δεν περιέχουν πολιτικές ιδέες ή διαμαρτυρίες.[quote]Μερικές φορές οι άνθρωποι με απειλούν, και μερικές φορές θέλουν να με επιτεθούν[/quote]

 

O Pavel Petel  πριν καιρό εκτιμούσε την Ρωσία λέγοντας:  Η Ρωσία με πληρώνει καλά. Αυτή είναι μια πλούσια χώρα, όπου αισθάνομαι ευτυχισμένος και ελεύθερος τώρα. Σκοπεύω να πάω επίσης σε περιοδεία σε όλη την Κίνα – υπάρχουν πολλά χρήματα εκεί, πιστεύω να συνειδητοποιήσουν τις δημιουργικές ιδέες μου.

35022988

Αργότερα όμως διαπίστωσε το αντίθετο, αλλάζοντας την εικόνα που τόσο πρoσπάθησε να οικοδομήσει στην Νέα Ρωσία. Τώρα δεν αισθάνεται ασφαλείς στη Μόσχα Μερικές φορές οι άνθρωποι με απειλούν, και μερικές φορές θέλουν να με επιτεθούν. Γι ‘αυτό άρχισα να αλλάζει την εμφάνισή μου στη Ρωσία. Ανησυχώ για τη ζωή και την υγεία μου. Παρ ‘όλα αυτά, όλοι με αναγνωρίζουν, έξω στους δρόμους, και θέλουν να έχουν φωτογραφίες  μαζί μου. Φυσικά, η κοινωνία σήμερα είναι πιο επιθετική προς τους ανθρώπους σαν κι εμένα. Μερικές φορές είμαι πολύ φοβισμένος, αλλά, όπως είπα και πριν, δεν έχω την ευκαιρία να κινηθώ προς αλλά κράτη αυτή τη στιγμή. Αυτή η διαδικασία απαιτεί πολλά έγγραφα, και το πιο σημαντικό – τα χρήματα.

Ο Pavel Petel δηλώνει DJ , καλλιτέχνης της  αμφισβήτησης, Καλλιτέχνης της Pop Art κουλτούρας, μυϊκός τύπος και υπερασπιστής της gay άποψης. Ο καθένας, μπορεί να αποκομίσει τα συμπεράσματα του.

Δείτε επίσης εδώ: 

Bob Paris τον κυνήγησαν Η αιτία; ήταν Gay Bodybuilder!

paris-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα