Αρχική » Σλοβακία STOP Ντόπα! Και τώρα; που θέλω νέες ζάντες για την κούκλα μου!

Σλοβακία STOP Ντόπα! Και τώρα; που θέλω νέες ζάντες για την κούκλα μου!

by admin

Υπάρχει μια χώρα στην κεντρική Ευρώπη που έως πρότινος επέτρεπε την πώληση Αναβολικών –Στεροειδών Φαρμάκων. Μια χημική  Όαση για αποφασισμένους  τύπους. Μια αγορά που σου έδινε το δικαίωμα στο Όνειρο που ήταν.. Σώμα, Χρήμα και Γυναίκες, διότι αυτόματα σου τροφοδοτούσε την ματαιοδοξία.

Σλοβάκικο Story

Slovenský kulturistky a fitnesky!

«Εάν ρωτήσεις τους ανθρώπους ποιο είναι το προϊόν της πρώην Τσεχο –Σλοβακίας θα σου απαντήσουν.. Μηχανήματα και Γυναίκες!
Αυτοί που είναι μυημένοι θα σου απαντήσουν .. Αναβολικά και Γυναίκες!»

Ο Νόμος στην Σλοβακία έως και πριν 6 Μήνες επέτρεπε την πώληση Αναβολικών Στεροειδών Φαρμάκων από φαρμακεία  και εξειδικευμένα καταστήματα, αρκεί να ήσουν άνω τον 18 ετών!

(Η σλοβακική νομοθεσία τιμωρεί μόνο εκείνους που προμηθεύουν σε παιδιά κάτω των 18 χρονών αναβολικά στεροειδή για μη ιατρικούς σκοπούς. Ωστόσο, η παραγωγή και η κατοχή των ουσιών αυτών σε μεγάλες ποσότητες τιμωρείται μόνο στην Τσεχική Δημοκρατία).
Η νομοθεσία έως πρόσφατα δεν είχε εναρμονιστεί με την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Φυσικά δεν είχε εναρμονιστεί και σε πολλά σημεία με την παγκόσμια οδηγία της WADA (WORLD ANTI-DOPING CODE).

work-gym

Slovenský kulturistky a fitnesky!

«Σε αυτή την χώρα μπορούσες να κάνεις χημικό τουρισμό, κάνοντας προπόνηση και χτυπώντας τα φάρμακα σου! Η Νομοθεσία το επέτρεπε, ταυτόχρονα εάν ήσουν αποφασισμένος μπορούσες να κάνεις και εμπόριο σε όλη την Ευρώπη, αρκεί να τηρούσες τις προφυλάξεις στα κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και σε μια ηλιόλουστη χώρα στο παρελθόν, όπου τρελαμένοι χημικοί τουρίστες «εφορμούσαν» στα νησιά κάνοντας τουρισμό και ταυτόχρονα εφοδιάζονταν με ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.. DECA! Πρόκειται για την ουσία νανδρολόνη, που μανιωδώς oi ξένοι επιζητούσαν, μου έχει τύχει και εμένα όπου Αμερικανοί Ναύτες (όχι τουρίστες) μου την ζητούσαν,όπως ο διψασμένος στην έρημο!

Αυτή η ανόητη ηθική θα με φάει …και δεν έβγαλα λεφτά!

Business που έχουν νόημα!

Δεν αρκεί να είσαι Μυϊκός Νταής, με την φιγούρα μόνο δεν αποκτάς χρήμα, πρέπει να σε διακρίνει και η οξύνοια της σκέψης. Το Σλοβακικό φάρμακο εδώ και χρόνια πανευρωπαϊκά έδινε λύσεις, νέες ζάντες στο αυτοκίνητο, διακοπές με το μωρό σου, και πολλά άλλa ..

Πέρυσι ο υπουργός Οικονομίας Pavol Pavlis και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Tibor Gaspar είχαν ανακοινώσει την τωρινή μεταβολή, διότι η Ευρώπη πίεζε σθεναρά για την αλλαγή προσανατολισμού της Νομοθεσίας.

Είχε δηλώσει ο υπουργός: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σήμερα ο καθένας οπουδήποτε να μπορεί να αγοράσει ένα τέτοιο προϊόν (steroids) που δεν θα είναι υπό έλεγχο»

Aπo τον Ιανουάριο του 2016 νέες αυστηρότερες κυρώσεις, απειλούν τους διακινητές και τους πωλητές.
Η προσπάθεια των επισήμων αρχών είναι να αποκαταστήσουν το όνομα της χώρας, από το χαμηλότερο έως το ανώτατο επίπεδο εξουσίας.

3-059eda0ea379f41862d43df79c6599e9df02d9d9

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Tibor Gaspar και ο υπουργός Οικονομίας Pavol Pavlis

Έως πριν την αλλαγή η δημιουργία των διαδικτυακών φαρμακείων και Online καταστημάτων στην Σλοβακία ομοίαζε ως μια νέα αναπτυγμένη αποικία στην παρθένα Άγρια Δύση. Οι πωλήσεις φαρμάκων έδιναν «πλούτη και ευτυχία» στην πανευρωπαϊκή και παγκόσμια κοινότητα, τα όνειρα γίνονταν πραγματικότητα! Τώρα υπάρχει ένας ισχυρός νομικός φραγμός ή ένας υποτυπώδης «βιτρινάτος φραγμός» .. εσείς τι λέτε; θα βλέπετε και στο μέλλον πολλά αυτοκίνητα με φανταχτερές ζάντες ;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα