Αρχική » Tiphany Adams & Push Girls Γυναίκες που καταργούν τον δισταγμό!

Tiphany Adams & Push Girls Γυναίκες που καταργούν τον δισταγμό!

by admin

Δείτε αυτές τις γυναίκες είμαι σίγουρος ότι δεν ανατρέπουν μόνο το δικό τους κινητικό πρόβλημα αλλά και συμβατικές νοοτροπίες που προβάλουν δικαιολογίες αδράνειας του σώματος. Εδώ το δικό τους σώμα δεν είναι αδρανές, εδώ κυριαρχεί η κίνηση!

 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”0BDEBt8RpbQ”]

Tiphany Adams

Η Tiphany μεγάλωσε στο Lodi, της Καλιφόρνια στην εφηβεία ήταν ατίθαση με αποτέλεσμα να αλλάξει πέντε σχολεία. Παρ όλα αυτά το όνειρο της ήταν το modelling. To 2000 ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα της στέρησε την κίνηση στα πόδια. Ένα δραματικό γεγονός για μια δραστήρια νέα γυναίκα, που στόχο είχε το modelling. Αυτή η δραματική αλλαγή άλλαξε τον τρόπο σκέψης της. Μετά το λύκειο σπούδασε ψυχολογία στο San Joaquin Delta College με ειδίκευση στην ανάπτυξη των παιδιών.
Ταυτόχρονα η Tiphany Εκπαιδεύτηκε ως Fitness Trainer, στην μέθοδο Circuit training, βοηθώντας την οργάνωση 4-Η, ένα παγκόσμιο δίκτυο οργανώσεων νεολαίας, που στόχο έχει την εξέλιξη και την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων των νέων ανθρώπων.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”OsWrXpZAnpw”]

Push Girls

Στις 17 Απριλίου, 2012 η Tiphany μαζί με άλλες γυναίκες συμμετείχαν στην  πρώτη  τηλεοπτική reality σειρά, για άτομα με κινητικά προβλήματα, το Push Girls, που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες.
Ο τίτλος για την προσπάθεια που έγινε τηλεοπτική σειρά ήταν “four dynamic, outspoken and beautiful women”.

Συμμετείχαν οι:
Angela Rockwood ηθοποιός, μοντέλο
Auti Angel  πρώην χορεύτρια
Mia Schaikewitz project manager
Tiphany Adams
Chelsie Hill
Όλες οι γυναίκες είχαν υποστεί τραυματισμό μετά από ατύχημα

Η Tiphany σήμερα έγινε αυτό που ονειρευόταν μια διαφορετική Star, που δυναμικά μιλάει και υποστηρίζει δημοσίως θέματα σχετικά με την ασφαλή οδήγηση, τα θέματα, διατροφής, ευεξίας και φυσικής κατάστασης. Είναι πρεσβευτής του μηνύματος «Μάθετε από την πράξη» ως ένα σύγχρονο παράδειγμα για τους εφήβους που έχουν αυτισμό, αναρρώνουν από τραυματισμούς ή χρόνιες ασθένειες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα