Αρχική » Αποσύρεται το συμπλήρωμα διατροφής ERGO STIM

Αποσύρεται το συμπλήρωμα διατροφής ERGO STIM

by admin

Την ανάκληση του συμπληρώματος διατροφής ERGO STIM αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, διότι σύμφωνα με την έκθεση ανάλυσης ταυτοποιήθηκε η ουσία Yohimbine (φαρμακευτική ουσία, η οποία αναγράφεται στην επισήμανση της συσκευασίας και μπορεί να προκαλέσει φαρμακολογικές δράσεις).

Η απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και η εταιρεία ΕRGO NUTRITION HELLAS, εισαγωγέας του προϊόντος στη χώρα μας, οφείλει να επικοινωνήσει με τους αποδέκτες των προϊόντων για την εφαρμογή της ανάκλησης και να ολοκληρώσει την απόσυρσή τους από την αγορά, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Εδώ σε αρχείο pdf  Ergo_stim η απόφαση του ΕΟΦ


ΘΕΜΑ: Ανάκληση του προϊόντος ERGO STIM της ετ. ERGO NUTRITION. Έχοντας υπόψη:

1. Το άρθρο 6, παρ.ΙΙ του Ν. 1316/83 (ΦΕΚ 3 Α΄) «Ίδρυση, οργάνωση και αρμοδιότητες του Ε.Ο.Φ.», όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 25 του Ν. 3730/2008 (ΦΕΚ 262 Β΄)

2. Tον Κανονισμό (ΕΕ) 2015/403 της Επιτροπής της11ης Μαρτίου 2015

3. Την υπ. αριθμ.5-46/16 έκθεσης Ανάλυσης της Δ/νσης Εργαστηρίων του ΕΟΦ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την Ανάκληση του προϊόντος ERGO STIM της εταιρείας ERGO NUTRITION HELLAS, διότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ.5-46/16 Έκθεση Ανάλυσης της Δ/νσης Εργαστηρίων του ΕΟΦ, ταυτοποιήθηκε η ουσία Yohimbine, (φαρμακευτική ουσία, η οποία αναγράφεται και στην επισήμανση της συσκευασίας και μπορεί να προκαλέσει φαρμακολογικές δράσεις).

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Η εταιρεία ΕRGO NUTRITION HELLAS, εισαγωγέας του προϊόντος στη χώρα μας, οφείλει να επικοινωνήσει με τους αποδέκτες των προϊόντων για την εφαρμογή της ανάκλησης και να ολοκληρώσει την απόσυρση τους από την αγορά, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Επιπλέον πρέπει να τηρεί τα παραστατικά της απόσυρσης για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να το θέτει υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Η Πρόεδρος του ΕΟΦ α.α.
H Α΄Αντιπρόεδρος του ΕΟΦ
Μακριδάκη Δέσποινα


H εμπορική ελληνική περιγραφή του προϊόντος :

“Το ErgoStim™ είναι μια αναβολική φόρμουλα, που περιέχει ένα μοναδικό μείγμα 100% φυσικών συστατικών, ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθήσει στην ενίσχυση της παραγωγής αναβολικών ορμονών (ιδιαίτερα της ελεύθερης τεστοστερόνης) και την μείωση της κορτιζόλης, με αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάπλαση κατεστραμμένου μυϊκού ιστού, αύξηση της δύναμης, της μυϊκής μάζας αλλά και της σεξουαλικής ικανότητας. Το προϊόν απευθύνεται σε αθλητές και σε άτομα που γυμνάζονται συστηματικά ή σε όσους έχουν μειωμένη σεξουαλική διάθεση ή/και απόδοση. Η χρήση του προϊόντος είναι ασφαλής και δεν προκαλεί θετικό αποτέλεσμα σε έλεγχο doping”.

t

H εμπορική περιγραφή του προϊόντος στην ξένη εταιρεία όπου τονίζει την ωφέλεια της σεξουαλικότητας sex drivenever to forget!!

Product Code: EN15

ErgoStim™ is a very powerful testosterone booster, one of the best products of its kind, ensuring that you are working with your body to promote the production of free testosterone and increase your own ability to build muscle and burn fat maximizing your performance. But there is more to experience. With nature’s most potent sexual enhancement herbals included in this formula you will enjoy sex life like never before. This natural sexual stimulant formula will increase your blood flow, enhance your sexual stamina and give you a powerful sex drivenever to forget!!


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα