Αρχική » Θέλω να βγάλω λεφτά από τα Αναβολικά ! Υπάρχει πρόβλημα;

Θέλω να βγάλω λεφτά από τα Αναβολικά ! Υπάρχει πρόβλημα;

by admin

Μέσα από την εμπειρία θα σε βοηθήσω, να βγάλεις χρήματα να αποκτήσεις δόξα και γυναίκες. Μια ολοκληρωμένη στρατηγική χημικού marketing και άφησε τους άλλους.. να ψάχνουν δουλειά με 5 κατοστάρικα, εσύ θα τα βγάζεις με μια θεραπεία στο άτομο.

Καταρχάς πρέπει να δομήσεις ένα μοντέλο, μια εμφάνιση.. να εμβαθύνεις στην κουλτούρα.

Προφίλ

Πρέπει να δουλέψεις τον εαυτό σου, το πρόβλημα δεν είναι οι άλλοι, το ζητούμενο είναι να <παγώσεις> την ψυχολογία σου, και συνειδητά να τους βλέπεις όλους ως πελάτες. Συναισθήματα και ενοχές δεν χωρούν εδώ! ούτως ή άλλως εσύ κάνεις ένα κοινωνικό χημικό καλό τροφοδοτείς στους ανθρώπους αυτό που ονειρεύονται.. Το Σώμα.

Σήμερα θα βρεις πανεύκολα πάρα πολλούς πελάτες, υψηλού και μέτριου εισοδήματος. Επιχειρηματίες, που δεν τους αρκούν μόνο τα χρήματα τους, αλλά επιδιώκουν την εικόνα, celebrity’s που πρέπει να φαίνονται γυμνασμένοι στην τηλεόραση, γυμναστές που πρέπει να πείθουν ότι έχουν σώμα, υποψήφιους bodybuilders που ονειρεύονται καριέρα, άνδρες και γυναίκες που επιζητούν την προβολή στον δρόμο και την παραλία.

  • Καταρχάς να σου επισημάνω να μην προωθήσεις νοθευμένη ντόπα, το έπραξαν κάποιοι και τους απέβαλε η αγορά, οι τακτικοί και φανατικοί πελάτες επικοινωνούν μεταξύ τους, και σε κρίνουν.
  • Διάβασε για την ντόπα και μελέτησε τις τεχνικές πώλησης.

Κανόνες – Τρόποι Μυϊκής προπαγάνδας!

  • Καλό θα είναι να διαθέτεις ένα τύπο σώματος, αυτό που εντυπωσιάζει είναι, ο άνω κορμός. Xέρια, ώμοι, στήθος και κοιλιακοί, να είναι πιο έντονα γραμμωμένοι, όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι. Πρέπει να τα πάρεις <χοντρά> για να προκαλέσεις με την εμφάνιση σου!
  • Διόρθωσε την ομιλία σου και τον τρόπο συμπεριφοράς, προώθησε ένα ευγενικό προφίλ κυρίως προς τις γυναίκες και τους αρχάριους. Διότι εάν τους απωθείς θα τους χάσεις!
    Οι κινήσεις του σώματος σου πρέπει να φυσιολογικές, δεν διανοείται να κινείσαι επιτηδευμένα, εάν διαθέτεις μυϊκότητα, θα προκαλέσεις θυμηδία, και.. θα χάσεις πελάτες! είναι παρωχημένη η old muscle συμπεριφορά.

7db1b57f2bddbc5951f90dba43d8f609

  • Εάν σου αρέσουν οι γυναίκες μπορείς να τις εκμεταλλευτείς, και ως προπονητής, ικανοποίησε την ματαιοδοξία τους με υποστηρικτικά λόγια, και πείθω προπονητικής, απέκτησε την εμπιστοσύνη τους, στην πλειονότητα τους (υπάρχουν εξαιρέσεις) αφήνουν το σώμα τους επάνω σου!
  • Είναι σημαντικό να κοινωνικοποίησε στο διαδίκτυο, με φωτογραφίες και χαρούμενα μηνύματα, όπου εσύ, η κοπέλα σου, οι φίλοι σου, ζείτε καλά, με αυτή την τακτική δημιουργείς θετική αύρα, και ενδυναμώνεις την εικόνα σου, προωθώντας ένα καταξιωμένο τρόπο life style. Είναι καλός τρόπος Μυϊκής προπαγάνδας!
  • Εάν σε ενδιαφέρουν και οι πελάτες που κατά περίπτωση θέλουν να γίνουν Μυϊκά σκληροί, εφάρμοσε μια πιο τυπική συμπεριφορά λεκτικού προφίλ, με λίγα λόγια, είναι σαν το ψάρεμα, δίνεις όσο τραβά το δόλωμα. Πολύ καλά πιάνει να προωθείς τον ρόλο του άντρα που δεν μιλάει πολύ, και είναι σκληρός. Αυτό σε βγάζει από τον κόπο να εξηγείς, και να κουράζεσαι λεκτικά, και ταυτόχρονα εάν δεν είσαι καταρτισμένος, σε αυτό που σε ρωτούν οι άλλοι..να εκλαμβάνουν  την σιωπή σου, ως στάση εμπειρίας! και  γνώσης. Επίσης τόνισε τις επαφές που έχεις στο κύκλωμα.

Πιάνει πολύ καλά κυρίως εάν έχεις να κάνεις με τύπους που τους αρέσουν οι αγώνες!

  • Εάν ως άνδρας ή γυναίκα έχεις δυνατότητες, μπορείς να συμμετάσχεις σε διαγωνισμούς σώματος, θα επιβεβαιώσεις την ικανότητα σου ως παράδειγμα μυϊκότητας και θα <σπρώξεις> ουσίες στο δεκτικό κοινό.
  • Εάν είσαι γιατρός έχεις κυρίαρχο πλεονέκτημα, προέβαλε την εικόνα του γνώστη, που αντιλαμβάνεται  τις παρενέργειες των φαρμάκων, και ταυτόχρονα πρότεινε τα δικά σου κόλπα, θα πλημμυριστείς στο χρήμα! Το ίδιο και εάν έχεις φαρμακείο, υπήρξαν περιπτώσεις στο παρελθόν.
  • Προσπάθησε να προσεγγίσεις ανθρώπους που έχουν καταστήματα με συμπληρώματα , συνεργάσου μαζί τους προωθώντας τα προϊόντα τους και πουλώντας την ντόπα σου, είναι μια ευφάνταστη  κάλυψη.
  • Φέρε μια δική σου φίρμα με συμπληρώματα,  άνοιξε και κατάστημα, μην σε ενδιαφέρει  τόσο η ποιότητα των συμπληρωμάτων σου, αυτό θα είναι ένα καμουφλάζ για να πουλάς φάρμακα!
  • Εάν είσαι στην περιφέρεια ή  σε μια μεγάλη πόλη, διοργάνωσε ένα Μυϊκό event ως σπόνσορας,  θα ακουστείς στην περιοχή και θα αποκτήσεις όνομα ως άνθρωπος που είναι μέσα στα πράγματα, αυτό θα σου φέρει κάποιους πελάτες.
  • Κοινωνικοποιήσου στα bodybuilding  forum, sites, επικρότησε τις αγωνιστικές προσπάθειες, δημιούργησε σχέσεις  με άλλους , κάνε έντονη την παρουσία σου, πρόβαλε των εαυτό σου ως γνώστη, αντιγράφοντας κείμενα από το δίκτυο,  θα βρεις πελάτες!

Προσπάθησε να συνεργαστείς με άτομα που ζητούν σκληρά και καθαρά φάρμακα για να διαγωνιστούν, θα σε προωθήσουν σε άλλους, και το όνομα σου θα ακουστεί ως καλός ντίλερ στα αποδυτήρια και τα γυμναστήρια.

  • Εάν έχεις κάποιο τύπο σώματος <παίξτε το προπονητής> και σπρώξε αναβολικά θα προσελκύσεις αρκετούς πελάτες, που θα διαπιστώσουν τα γρήγορα αποτελέσματα που τους προτείνεις, θα φανείς γνώστης και καλός προπονητής.
  • Γίνε πιο κοινωνικός.. καφετέριες, εστιατόρια και clubs είναι χώροι αναγνωρισιμότητας μια καλή πρόταση είναι να βγάζεις κάπου – κάπου και selfies.
  • Περιηγήσου σε γυμναστήρια και fitness clubs έχει πάρα πολλούς πελάτες, που ότι και να τους πεις θα το πιστέψουν. Αρκετοί είναι <ζεστοί> διότι έχουν κάνει το πρώτο βήμα με την γυμναστική και είναι στο παραπέντε για να πάρουν και φάρμακα.
  • Βρες άτομα που θα δουλέψουν σε τουριστικούς προορισμούς επιζητούν άμεσο και αποτελεσματικό <μπουμπούνισμα>.

Αναζήτησε celebritys είναι καλοί και εχέμυθοι πελάτες , πλησίασε τους ευγενικά με μοδάτο ενδυματολογικό style και προέβαλε επιτηδευμένη  γνώση και γνωριμίες. Προέβαλε  στην αρχη γενικά διατροφικά επιχειρήματα, ταυτόχρονα ως έμπειρος, τόνισε ότι  κατέχεις τη μεθοδολογία, και είχες αποτελέσματα με άλλους. Προσοχή! υπομονή στις ιδιοτροπίες τους.

Μετά από όλα αυτά να επισημάνω και κάτι τελευταίο. Μην αγνοείς το Ρίσκο! Μπροστά στο εισαγγελέα να δηλώσεις ευθαρσώς ότι το έπραξες, μην υποκρίνεσαι τον ρόλο του θύματος, και του καλού παιδιού, από την στιγμή που έμπλεξες με την ασφάλεια και το ΣΔΟΕ.
Θα σε υποτιμήσει η πιάτσα για αναδρεία και θα χάσεις το πελατολόγιο μετά την φυλακή.

Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει εδώ ο καλός δικηγόρος

Good luck!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα