Αρχική » Δεν έχεις μπράτσα; Θα σου πάρω την Γυναίκα φίλε !

Δεν έχεις μπράτσα; Θα σου πάρω την Γυναίκα φίλε !

by admin

Έλα τώρα ! αυτά είναι πρωτόγονα …τα  Μεγάλα μπράτσα, τίθενται συχνά σε αμφισβήτηση το παράξενο είναι πως το σύνολο των νέων αθλουμένων επιδιώκει παθιασμένα ακριβώς αυτό! τα ΜΕΓΑΛΑ Big Arms, με στόχο να εντυπωσιάσει, και κάποιες φορές να κατακτήσει! Το παρατηρώ, το βίωσα, τους γύμνασα εδώ και χρόνια στα γυμναστήρια. Είναι αυταπόδεικτο, οι κινήσεις στην προπόνηση, τα βλέμματα, η επιμονή για τα μεγάλα μπράτσα, ξεγυμνώνουν άντρες και νεαρούς διεκδικητές που θέλουν να γίνουν άντρες!

Το Εκείνο

Το Εκείνο σύμφωνα με τον Σίγκμουντ Φρόυντ είναι έμφυτο, περιλαμβάνει τις βιολογικές ανάγκες και ενορμήσεις του ατόμου, ένας από τους στόχους είναι η εκπλήρωση των ενστίκτων του ατόμου.

Παρακάτω αναρτώ μια φωτογραφία, μιας old muscle κουλτούρας, οπού η πρόκληση είναι εμφανής!

 

cb244fbfa49fa017cfdcd8c5a5e52112

Ο άντρακλας της παραλίας, προκαλεί τον νεαρό με το κόκκινο μαγιό .. Hey SKINNY! ταυτόχρονα τον απωθεί μπροστά στην συνοδό του. Ο Νεαρός κόκκινος από ντροπή δεν αντιδρά μπροστά στον Νταή.
Προτιμά να πάρει ένα βιβλίο ασκήσεων με βάρη του Charles Atlas (δυνατού άντρα της εποχής) όπου ακολουθεί  την μέθοδο προπόνησης του. Σύντομα γυρνά, μεταμορφωμένος μυϊκά, και προκαλεί τον Νταή κατατροπώνοντας τον και κερδίζοντας ταυτόχρονα την εκτίμηση και τον θαυμασμό της φίλης του, αλλά και των θαυμασμό όλων των γυναικών της παραλίας! WHAT A MAN!  ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ!

Ο τόσο ελκυστικός πρωτογονισμός που δεν ομολογείται

Η συμπεριφορά μας  υποκινείται από ενορμήσεις και ένστικτα, που και αυτά με την σειρά τους είναι οι νευρολογικές παραστάσεις των φυσικών αναγκών μας.
Η Δύναμη τους εδώ και χιλιάδες χρόνια μας παρακινεί στην αναζήτηση νερού , τροφής αλλά και σεξουαλικής επαφής.[quote]Ο δυνατός άντρας είναι ένα αρχέτυπο που κρίνεται ειρωνικά αλλά υποσυνείδητα ποθείτε.[/quote]

3df317e9e7a557ad45594c62af18ae13

Το ΕΓΩ που είναι το λογικό και οργανωμένο μέρος της προσωπικότητας μας περιλαμβάνει την κρίση, και την εκτίμηση,των διαφόρων καταστάσεων, προσπαθώντας να βρει λύσεις.
Αυτή η νοητική λειτουργία στο επίπεδο της Μυϊκής ανταγωνιστικότητας κυριαρχεί και σήμερα στην εποχή της πληροφορίας. Οι άντρες και σήμερα Επιδιώκουν λύσεις όταν αντιληφθούν έναν <Μυικό> προκλητικό ανταγωνισμό, στο χώρο δουλειάς , στο πανεπιστήμιο , στο γυμναστήριο , στον δρόμο.

Από την εποχή των μυϊκών- vintage bodybuilding μηνυμάτων που ανάρτησα τα πράγματα ελάχιστα έχουν αλλάξει, η πλειονότητα των ανθρώπων δεν το ομολογεί αλλά το ποθεί το  μεγάλο μπράτσο, κάποιες φορές όταν δεν το κατακτά το ειρωνεύεται, κάποιες άλλες το κρίνει. Αυτοί που το αποκτούν το προβάλουν ή το υπερ-προβάλουν, υπάρχει και ένα τμήμα του πληθυσμού που το Υπερεγώ του βάζει φρένο, στην επιδειξιομανία, και στις αντικοινωνικές συμπεριφορές, αυτό λέγεται ωριμότητα.

[pp_gallery gallery_id=”15133″ width=”100″ height=”100″]

Ο δυνατός άντρας είναι ένα αρχέτυπο που κρίνεται ειρωνικά σε μια συζήτησή στην καφετέρια ή σε μια συντροφιά με γυναίκες  αλλά υποσυνείδητα ποθείτε.

Το Εκείνο προσβλέπει πέρα από την επιβίωση, στην ευχαρίστηση, και για αυτό ωθεί ένα κομμάτι του εαυτού μας να κατακτήσει το άλλο φύλο, αποτρέποντας με την Μυϊκή ισχύ τους πιθανούς διεκδικητές. Ταυτόχρονα τα ισχυρά Μυϊκά σύμβολα του σώματος  μας (μπράτσα ) προκαλούν το άλλο φύλο σε μια επιβεβαίωση  της αρχέγονης προστασίας του.
Ναι εδώ είμαι για σένα!

Δείτε επίσης εδώ: 

fitness-girl-726x400

Η Κρυστάλλινη κούκλα του Fitness

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα