Αρχική » Ο Bodybuilder Kevin Levrone που φορά το σωβρακάκι και προκαλεί σε μια παρωδία

Ο Bodybuilder Kevin Levrone που φορά το σωβρακάκι και προκαλεί σε μια παρωδία

by admin

Τον Kevin Levrone τον παραδέχομαι, τσαλακώνει την εικόνα σε σημείο που οι περισσότεροι δεν τολμούν ούτε να το σκέπτονται, ούτε να το ονειρεύονται ως εφιάλτη! Ένα μυϊκό τσαλάκωμα που αποδεικνύει πόσο σε αλλάζουν τα στεροειδή . Αναφέρομαι σε έναν από τους πιο σκληρούς επαγγελματίες και δυνατούς bodybuilders που τόλμησε να αμφισβητήσει εκτός από το σύστημα, τον ίδιο του τον εαυτό! Έναν επαγγελματία που αν και τα πήρε, έκανε προπόνηση, και είχε δυνατότητες . Αντίθετα με πολλούς που έχουν καταναλώσει <τενεκέδες >φαρμακευτικών ουσιών για να καταλήγουν με ένα απλό τρόπαιο που γράφει.. ο Mr. γειτονιά!

Τον τελευταίο καιρό προβάλουν την επιτυχία τους στους αδαείς, λέγοντας.. γίνε σαν και εμένα εάν μπορείς!

δηλαδή τι εννοείτε ;  διότι αυτό είναι σχετικό, και άμεσα συγκρίσιμο, με το πόσο τρυπήθηκες, αν για παράδειγμα πήρες τόσα πολλά φάρμακα όσο κάποιοι επαγγελματίες  για να ποζάρεις στα γυμναστήρια, στις παραλίες, και σε ερασιτεχνικούς διαγωνισμούς , αυτό δεν είναι επιτυχία..
ψιτ κύριε; μήπως σας έπεσε η ουτοπία!

Στο παρακάτω video είναι ο τύπος με το κόκκινο μαγιό (Kevin Levrone ) όπου σε μια παρωδία ποζαρίσματος  στην τηλεοπτική σειρά Burning Hollywood  διακωμωδεί στερεότυπα και νοοτροπίες.

Εδώ ο Kevin Levrone διακωμωδεί

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”j0NyW5NJDV0″]

 

Εδώ ο Kevin Levrone όταν ήταν επαγγελματίας

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Q0ZSMo7q1I8″]

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα