Αρχική » Μυϊκά Ντοπαρισμένα Πιτσιρίκια Το έκαναν Μυϊκό Saloon!

Μυϊκά Ντοπαρισμένα Πιτσιρίκια Το έκαναν Μυϊκό Saloon!

by admin

Απρίλιος 2016 Γερμανία: Δηλαδή τι περιμένατε; να μην προβάλουν Μυϊκό ζοριλίκι τα πιτσιρίκια. Ξεχάστε το! Τώρα που η Ντόπα έγινε κουλτούρα και <τρυπιούνται> όλοι, το αρχέγονο σκληρό ανδρικό στερεότυπο στριμώχτηκε στον σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς.
Δεν είναι πια κατοχυρωμένη η ανδροπρεπής μυϊκή φιγούρα, οι μικρές ηλικίες θέλουν αχόρταγα να γίνουν τα νέα δυναμικά μυϊκά είδωλα.

ww-1

Την FIBO  (έκθεση αθλητικών ειδών) στην Γερμανία την γνωρίζω καλά, από τις εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής που συνεργάστηκα και συνεργάζομαι. Μόνο που τώρα τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Νέα Μυϊκά πιτσιρίκια ζουν το όνειρο τους, διψώντας να γίνουν οι Νέοι Μυϊκοί σκληροί άνδρες.
Σε αυτό τον χημικό πανζουρλισμό σπρώχνουν και νεαρά κορίτσια να γίνουν οι θεές τους διότι έτσι πρέπει, όλοι να ηδονίζονται και να προβάλλονται.
Δεν το αναφέρω εγώ ο Mischa Janiec το δηλώνει : πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το φύλο, ότι κάθε πρόσωπο ψάχνει για αναγνώριση,  και οι γυναίκες αν και αργά το τόλμησαν..
ως ιδανική γυναίκα προτείνει την Anja Zeidler σε αυτή την γυναίκα πρέπει να μοιάσεις και εσύ!

  • Στο video που παρουσιάζω παρακάτω,.. στην αρχή τα όμορφα κορίτσια συστήνονται.. στο 4:oo λεπτό ουρλιάζουν! για τους μύες.
  • στο 14:23 λεπτό  ένας φτιαγμένος τύπος το φωνάζει, με γερμανικό τρόπο στο μικρόφωνο.. ότι είναι οι αφέντες της σκηνής και των social media.
  • Προτείνω επίσης στο  video να δείτε κυρίως το 6:30 λεπτό, επίσης στο 10:00 λεπτό και μετά όπου τα δίνουν όλα! στο 12:00 λεπτό ο τύπος γουστάρει να ποζάρει με το σωβρακάκι! Από κάτω, νεαροί και νεαρές τρελαίνονται με το μυϊκό πάρτι!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”kYG4KGXLCr0″]

Ο Mischa Janiec και Patrick Reiser δημιούργησαν μια νεανική εταιρεία που απευθύνεται σε νέους fans που αναζητούν την ενδυματολογική πρόκληση και το Μυϊκό life style, προτείνοντας και συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Το κανάλι τους στο YouTube έχει χιλιάδες οπαδούς. Ταυτόχρονα δημιούργησαν και συμπληρώματα ειδικά για γυναίκες ( αυτό ακόμη προσπαθώ να το κατανοήσω μετά από 20 χρόνια πωλήσεων) με στόχο την βελτίωση τους.

[pp_gallery gallery_id=”15046″ width=”100″ height=”100″]
Όλο αυτό λειτουργεί αμφίδρομα ως μια ανάδραση όπου τα μοντέλα προβάλουν φυσική κατάσταση  οι οπαδοί τρελαίνονται! δίνοντας ξανά δύναμη στα μοντέλα, να ξεβρακώνονται, και να προβάλουν μύες. Όλοι αυτοί κολυμπούν, μαγειρεύουν, και γυμνάζονται!

Εδώ η  sexy Anja Zeidler μέλος της ομάδας, στο video ακούγεται ως μουσικό baground το California Dreamin, όλα σε μια απέραντη ευτυχία!
[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”nCYykRa6F7g”]

Όλο αυτό μου θυμίζει κάποιον άλλο

/ To άρθρο  μου  εδώ: Οι αδελφοί Shavershian

 

Δείτε επίσης :

Το ξανθό γένος και η Μαρία Σαραπόβα Συγχωρέθηκαν. Ευχαριστώ θεέ μου!

thanks-726x400

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα