Αρχική » Το ξανθό γένος και η Μαρία Σαραπόβα Συγχωρέθηκαν. Ευχαριστώ θεέ μου!

Το ξανθό γένος και η Μαρία Σαραπόβα Συγχωρέθηκαν. Ευχαριστώ θεέ μου!

by admin

Υπάρχει μια <ποιητική >συμφωνία που απαιτεί το ενδιάμεσο κουκούλωμα και με την βούλα. Στην περίπτωση των Ρώσων είναι μια αναγκαία  συχώρεση διότι πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί αγώνες και πρέπει να βοηθηθούν οι συμπαθητικοί  Βραζιλιάνοι που δαπάνησαν πακτωλό σε  Ρεάλ (εθνικό νόμισμα) παρά τις αντιδράσεις των φτωχών που ζητούσαν υποδομές και στήριξη.

Αναγράφει η καθημερινή: Χαράς ευαγγέλια αποτέλεσαν κυρίως για τον ρωσικό αθλητισμό, από ανώνυμους αθλητές ώς τη σούπερ σταρ του τένις, Μαρία Σαραπόβα, τα μαντάτα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό κατά του Ντόπινγκ (WADA), που ανακοίνωσε αναπάντεχα χθες ότι χαλαρώνει τα κριτήρια, βάσει των οποίων οι χρήστες μελδονίου θεωρούνται ντοπαρισμένοι. Έτσι, η Σαραπόβα μπορεί πλέον να ετοιμάζεται για το Ρίο.

Ο λόγος της συγχώρεσης, ότι δεν υπάρχει ακόμα ικανοποιητική επιστημονική εικόνα για το πόσος χρόνος απαιτείται για να αποβληθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό το μελδόνιο, άρα εκ του γεγονότος ότι σε αρκετούς ήταν χαμηλά είναι και συγχωρεμένοι!

Ουσιαστικά έχουμε μια πράξη συγχώρεσης σε ένα σύνολο αθλητών, που έκαναν χρήση της ουσίας, που χορηγείται σε καρδιοπαθείς! Η Σαραπόβα η πλουσιότερη αθλήτρια στον κόσμο ανακοίνωσε ότι χρησιμοποίησε μελδόνιο για <ιατρικούς λόγους> για πάνω από μια δεκαετία!

Βέβαια ο ρωσικός στίβος έχει αποκλειστεί από τις διεθνείς διοργανώσεις κατηγορούμενος για συστηματικό ντόπινγκ με άλλες ουσίες. Ουσιαστικά έχουμε ένα εθνικό Program …σας θυμίζει κάτι;

the_program-15

Από την εποχή του ουκρανού σπρίντερ  Βαλερί Φιλίπποβιτς Μπορζόφ οι ρώσοι ως Σοβιετική ένωση προσπάθησαν να χτυπήσουν τους Δυτικούς με μια ανάπαυλα μετά την διάλυση της ένωσης. Εδώ και χρόνια επαναδραστηριοποιήθηκαν.

Τι γίνεται εδώ; αυτό είναι εθνικό προπαγανδιστικό ντόπινγκ!

  • Η  δρομέας των 800 μέτρων Γιούλιγια Στεπάνοβα αποκάλυψε ότι οι προπονητές της ζητούσαν.. να φυλάσσει «καθαρά» δείγματα ούρων για περίπτωση ελέγχου.
  • Η κορυφαία κολυμβήτρια της χώρας Γιούλια Εφίμοβα, βρέθηκε με μελδονίο, αλλά τώρα την γλυτώνει! στο παρά πέντε, αν και το 2014 τιμωρήθηκε με 16μηνο αποκλεισμό λόγω χρήσης στεροειδών αναβολικών, εάν δεν την <συγχωρούσαν> τώρα η ποινή μαζί με το πρώτο παράπτωμα θα ήταν ισόβιος αποκλεισμός.
  • Άλλοι που χρησιμοποίησαν το μελδόνιο ήταν οι η Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Εκατερίνα Μπάρμποβα, ο Ρώσος αρσιβαρίστας Αλεξέι Λόντσεφ , ο Ρώσος αθλητής του πατινάζ ταχύτητας Σεμιόν Ελιστράτοφ, ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης της πάλης στο Λονδίνο, ο Γεωργιανός Ντάβιτ  Μοντζμανασβίλι.
  • Η σφυροβόλος  και κάτοχος χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου Τατιάνα Λισένκο, θετική σε δείγμα
  • Οι  αθλήτριες Σβετλάνα Κριβέλιεβα και Όλγα Κουζένκοβα, Ολυμπιονίκες  με χρυσά μετάλλια και παγκόσμιες πρωταθλήτριες σε δείγματά που επανεξετάστηκαν από τη ΔΟΕ βρέθηκαν θετικές σε απαγορευμένες ουσίες.
  • Η Γελένα Τσουράκοβα 400μ εμπόδια, βρέθηκε θετική στην  τεστοστερόνη, σε προπονητικό καμπ στην Πορτογαλία.
  • Η μαραθωνοδρόμος Λίλιγια Σομπούχοβα κατήγγειλε ότι υποχρεώθηκε να πληρώσει 450.000 δολάρια! (που τα βρήκε άραγε) για να συγκαλυφθεί από τις ρωσικές αρχές η <ανωμαλία >στα επίπεδα του αίματός της που κατέδειξε έλεγχος, ώστε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.
  • Η Μαρίγια Σαβίνοβα,  «χρυσή» Ολυμπιονίκης των 800 μ. στο Λονδίνο σε βίντεο που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο ομολογει: «Πώς αλλιώς να τα καταφέρουμε. Αυτό είναι το σύστημά μας και στη Ρωσία λειτουργεί μόνο με φάρμακα. Ευτυχώς, ο προπονητής μου δουλεύει με τον Αλεξέι Μελνίκοφ  και μας βοηθά να καλύπτουμε τα θετικά δείγματα»
AppleMark

Vladimir Mokhnev

Tο γερμανικό  ARD κατηγόρησε τον προπονητή Vladimir Mokhnev οτι συνεχιζει να προπονεί τους ρώσους αθλητές, ενώ ο ίδιος τελεί σε αναστολή της ιδιότητας του απο την IAAF

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”2XGVKE3yrXs”]

Oξανδρολόνη η ΘΕΑ

Το κρατικό γερμανικό κανάλι (ραδιοτηλεοπτικός φορέας) ARD μετέδωσε έρευνα κατά την οποία στη Ρωσία εφαρμόζεται εδώ και καιρό πρόγραμμα ντοπαρίσματος «τύπου Ανατολικής Γερμανίας» όπως καταθέσαν Ρώσοι αθλητές και παράγοντες μπροστά στην κάμερα, ενώ υπήρχε και μαγνητοσκόπηση με διακίνηση από προπονητή σε αθλήτρια της απαγορευμένης ουσίας οξανδρολόνη σε μορφή χαπιού.

Oxandrolone Tablets

Πάλι θα γίνω κακός, τι να σου πω προπονηταρά ! οξανδρολόνη; Τι πήγες να την κάνεις την γυναίκα, αυτό που έχω δει τόσα χρόνια στο bodybuilding ..
Μυϊκό αντικαταβολισμό, μείωση λίπους και εκρηκτικότατη δύναμή με Anavar! Δυσκολεύομαι να αποδεχτώ ότι δεν τα συνδύασες και με άλλες ουσίες.

O δημοσιογράφος Hajo Seppelt που ερευνά το θέμα δήλωσε στην DW: “Δεν νομίζω ότι (η ρωσική ομοσπονδία) είναι « αξιόπιστη». “Εξακολουθώ να βλέπω  με πολύ μεγάλη ανησυχία όλα αυτά  που αφορούν  την αξιοπιστία της ρωσικής ομάδας στίβου.”

Η Γιούλιγια Στεπάνοβα η κυνηγημένη

Η αθλήτρια του στίβου Γιούλιγια Στεπάνοβα ήταν αυτή που κατήγγειλε το, <πρόγραμμα> αλλά και φοβούμενη τις συνέπειες  είχε ζητήσει  πολιτικό άσυλο από τον Καναδά και ταυτόχρονα να αγωνιστεί στο Ρίο τον Αύγουστο ως ανεξάρτητη αθλήτρια.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”tD4yomf8GRw”]
Ο Σύζυγος  της Γιούλιγια Στεπάνοβα και πρώην αξιωματούχος στον ρωσικό οργανισμό κατά του ντόπινγκ Βιτάλι Στιεπάνοφ είπε ότι το αρμόδιο υπουργείο στη Μόσχα <κανόνιζε> αν θα ανακοινωθεί το θετικό δείγμα  του κάθε αθλητή, αποκρύπτοντας τις  παραβάσεις , όσων από αυτούς είχαν ελπίδες διάκρισης στο εξωτερικό.
Σήμερα και οι δυο έχουν εγκαταλείψει τη Ρωσία  ζουν στη Γερμανία περιμένοντας για πολιτικό άσυλο στον Καναδά.

Η Ρωσίδα αθλήτρια Ευγενία Πετσέρινα, είπε ότι στο «συστηματικό ντοπάρισμα » του 99% των δημοφιλών ρώσων αθλητών ενέχονται παράγοντες της ρωσικής ομοσπονδίας, και  του ρωσικού οργανισμού κατά του ντόπινγκ, ακόμη και υψηλά ιστάμενοι παράγοντες της Διεθνούς Ομοσπονδίας (IAAF)

Ουσιαστικά ένα ασύδοτο και<  γοητευτικό> μεθοδευμένο επιστημονικό ντοπάρισμα, μόνο που αυτοί  οι άνθρωποι το έπραξαν για τον πλούτο, αντίθετα με άλλους που το κάνουν και σε γυναίκες, για το Μυϊκό ποζάρισμα στην παραλία.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το 1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον Mike Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side. Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα