Αρχική » Η γυμνάστρια ταχυδακτυλουργός! & Ασκήσεις για φιγούρα

Η γυμνάστρια ταχυδακτυλουργός! & Ασκήσεις για φιγούρα

by admin

Ναι το ομολογώ κάνω ασκήσεις για φιγούρα! είναι και αυτός ένας τρόπος για να εντυπωσιάσω..

Όταν η ουσία είναι στην φιγούρα

Η ιδιότητα ταχυδακτυλουργός δεν συμβιβάζει απόλυτα εδώ, καλύτερα θα ήταν ακροβάτης ή ισορροπιστής, μόνο που η έννοια είναι μεταφορική, διότι όπως ο ταχυδακτυλουργός μαγεύει έτσι και οι φιγούρες γοητεύουν.
Η εξάσκηση είναι μια ωφέλιμη διαδικασία αρκεί να προβάλλεται και να προτείνεται με τρόπο λειτουργικό και αποδεκτό. Οι σοβαρές γυμνάστριες θα με καταλάβουν παρακάτω.
Η προσπάθεια για βελτίωση  της αθλούμενης είναι μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με την γυμνάστρια. Δεν είναι μια προσπάθεια έμμεσης κυριαρχικής αντιμετώπισης με στοιχεία ασκησιολογίου προβολής.One-Legged-Dumbbell-Deadlift
Τα προβλήματα που δύναται να ανακύψουν όταν οι ασκήσεις που προτάσσονται υπερκεράσουν την φυσική κατάσταση του ατόμου είναι πολλά, τότε εμφανίζονται στις περισσότερες περιπτώσεις <κρυφά> αρθρικά, συνδεσμικά, και κινητικά προβλήματα, που περισσότερο ερεθίζουν παρά ωφελούν.
Έχουμε να κάνουμε με πλειοψηφία και επ’ ουδενί με μειοψηφία φορμαρισμένων γυναικών. Σίγουρα και η μέση γυναίκα δύναται να τα καταφέρει για λίγο, το ζήτημα είναι εάν αυτό αντιστοιχεί στο Ιστορικό της, στην Μυϊκή –σκελετική δομή της και στην δυνατότητα ανταπόκρισης στα διαφοροποιημένα επίπεδα ασκήσεων που τις προτείνονται.[quote]Οι ασκήσεις που προτείνονται σήμερα εμπεριέχουν πολλές φορές και το στοιχείο της ματαιοδοξίας[/quote]

Η βελτίωση έρχεται και με άλλους τρόπους

Όταν προσπαθούμε να βελτιώσουμε ένα σημείο του σώματος επιλεγούμε λειτουργικές ασκήσεις ή κατά περίπτωση ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας, ώστε να επιτυγχάνουμε και σωστή Νευρομυϊκή συναρμογή. Δεν επιλέγουμε ασκήσεις που προβάλλονται με στόχο την πρόκληση ενδιαφέροντος, <σπάζοντας> την exercise ρουτίνα, διότι απευθυνόμαστε στον γενικό πληθυσμό.

Δες την τι έκανε.. Ααα! Είναι καλή!

Οι ασκήσεις που προτείνονται σήμερα εμπεριέχουν πολλές φορές και το στοιχείο της ματαιοδοξίας και ταυτόχρονα με τις σημερινές ενδυματολογικές αναφορές και κρυφά στοιχεία σεξισμού για τους άνδρες (κοίτα τα μπούτια της !) Ίσως αυτό προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι παρ’ όλα αυτα μια κρυμμένη νοοτροπία.
Στις περιπτώσεις των <πελατισσών> γυναικών είναι μια προσπάθεια άμεσης στόχευσης, όπου η εικόνα προβολής διαφοροποιείται. Γυμνάστρια: Κοίτα τι κάνω, είμαι καλύτερη από τις άλλες! Κοίτα τι κάνω είμαι πολύ καλή και για σένα!

Young woman is exercising with dumbbells at home. Fitness, workout, healthy living and diet concept.

Μια καλή προσπάθεια είναι να σε καλέσουν στη TV και να προβάλεις γυμναστική κουλτούρα ή να φωτογραφηθείς στα περιοδικά. Μόνο που πολλές φορές το πείραμα δύναται να αποτύχει, διότι η σωματική κατασκευή με τα παχάκια και τα μπουτάκια της γυμνάστριας διαψεύδουν το προτασσόμενο μήνυμα. Δεν είναι προαπαιτούμενο κάποια να είναι Νάντια Κομανέτσι για να προτείνει γυμναστική, διότι η εμπειρια της μπορεί να βοηθήσει κόσμο.(καλό θα είναι και το σώμα να βοηθά) Αλλά δεν είναι και ορθό να προτείνει και ασκησιακά πρότυπα που στόχο έχουν την προβολή.

Δείτε επίσης εδώ: Ηip thrust exercise -Το έκανα για μέση & γλουτό και μου βγήκε ξινό!

Δείτε επίσης εδώ: Δεν θέλω να γίνω η βραζιλιάνα σου! θέλω υγεία και σωστή στάση σώματος!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα