Αρχική » Είμαι περήφανος για τα μπράτσα της γυναίκας μου!

Είμαι περήφανος για τα μπράτσα της γυναίκας μου!

by admin

Η πρώτη σκέψη είναι ότι κάποιος αμφισβητεί ή ειρωνεύεται. Λάθος! δεν ισχύει, εδώ τα γυναικεία μπράτσα είναι μια ευκαιρία, για σκέψη, αλλά και κριτική, στην απεγνωσμένη μυϊκή επιδίωξη του αντρικού πληθυσμού.Τι βλέπεις; ένα ζευγάρι μπράτσα.
Τι σκέφτεσαι; Θέλω να τα αποκτήσω! αλλά τα θέλω μεγαλύτερα από αυτήν! Τι στο καλό
εγώ ο άντρας τα ίδια θα έχω;
 αλλά να πάρει! έχω δώσει ένα <σκασμό> χρήματα και bigger Arms δεν απέκτησα, και εάν απέκτησα, θέλω να είναι μεγαλύτερα από  αυτά τα γυναικεία !

Lorna-Biggam (1)

Τι γίνεται εδώ πέρα

Η  Lorna Biggam είναι Μητέρα, πυροσβέστης και bodybuilder.

Τι δεν είναι

  • Δεν είναι άντρας!
  • Δεν είναι  μάγειρας με  Τattoo <μαγειρεμένα> μπράτσα στην τηλεόραση.
  • Δεν είναι νεόκοπος γυμναστής, με φροντισμένο look, και <φουσκωμένα> Μυαλά – Μπράτσα.
  • Δεν είναι μοντέλο με μούσι, και μπράτσα, που κάνει παρέα σε εκπομπές και περιοδικά.
  • Δεν είναι νεαρός οπαδός, που θέλει γρήγορα να γίνει μυϊκός, σκληρός, άντρας.
  • Δεν είναι πελάτης που έχει δώσει πολλά σε σκόνες.
  • Δεν είναι πελάτης που έχει δώσει πολλά σε ενέσεις, αλλά να πάρει δεν έγινε Σβαρτζενέγκερ!
  • Δεν είναι νεαρός πορτιέρης, που πιστεύει ότι γνωρίζει την νύχτα, και κάνει φιγούρα.

Ντρίν!  Ντρίν!  Ντρίν!  το τηλέφωνο κτυπάει
Ναι!
Έλα εγώ είμαι!
Ποιος;
ρε φίλε χτες τα είπαμε!
Α ναι!
λοιπόν τι κάνουμε;
Ποιο είναι το κοινό σου;
Ε! ποιο κοινό;.. τηλεόραση κάνω.. κοπελίτσες, νοικοκυρές, πρέπει να φανώ! πλησιάζει και καλοκαίρι
Εντάξει κατάλαβα!

[quote]όποιος αμφισβητεί, και λέει ότι το bodybuilding είναι άθλημα των ανδρών να έρθει και να προπονηθεί μαζί μου στο γυμναστήριο![/quote]
Μια κουλτούρα ΟΚ !
Η Lorna δεν έχει σχέση με τον παραπάνω διάλογο είναι 40 ετών έχει κάνει παιδιά και καταναλώνει 4000 θερμίδες την ημέρα. Ζει με τον κατά οκτώ χρόνια μικρότερο της  σύντροφο Steven που είναι  επίσης ένας bodybuilder, ξυπνάει στις 5.30 πμ κάθε μέρα για να κάνει  μια ώρα προπόνηση cardio πριν συνοδεύσει  στο σχολειό τα παιδιά.  Καθαρίζει,ταΐζει το μωρό, πλένει, αλλάζει πάνες, και είναι.. και πυροσβέστης! Ο σύντροφος της o Steven είναι o partner, που του αρέσει αυτό που βλέπει, και στηρίζει την γυναίκα του σε αυτό, ούτος η άλλως τώρα έχει κάνει παιδιά.

lorna-best

Όμως την Lorna δεν τις αρκεί αυτό που είναι, θέλει να γίνει μεγαλύτερη πιο μυώδης. Δεν αντέχει στον συμβιβασμό, δεν είναι ένα αντρούλη! Θέλει το <μεγάλο> το big  είναι ειλικρινής στα πιστεύω της. Δεν επιθυμεί την γοητεία, αλλά ο άντρας της είναι περήφανος για αυτή. Έχουν όμοια ιδεολογία, ο σύζυγος, είναι μαζί της, και ακολουθεί το πλάνο της. Η Lorna δηλώνει ότι:«Οι γυναίκες είναι εξίσου ικανές με τους άνδρες » πιστεύει ότι οι γυναίκες bodybuilder γίνoνται όλο και πιο mainstream.[quote]Κάποιος θα σκεφτεί, αφού αυτή είναι έτσι μυϊκά, ο τύπος στο γυμναστήριο που είναι το ίδιο ή λίγο παραπάνω τι κάνει; Και είναι και άνδρας! [/quote]

[pp_gallery gallery_id=”13820″ width=”150″ height=”150″]
Θέλετε και παρακάτω; η Lorna δηλώνει: «όποιος αμφισβητεί, και λέει ότι το bodybuilding είναι άθλημα των ανδρών να έρθει και να προπονηθεί  μαζί μου στο γυμναστήριο!»

Βεβαία η Lorna το κάνει καθαρά το <βρώμικο > διότι ως πυροσβέστης είναι εκπαιδευμένη στην <κατάσβεση > και την <πίεση> είναι κατασταλαγμένη. Υπηρετεί την ζόρικη κουλτούρα συνειδητά και με ρίσκο.

2C4C5CC300000578-3233773-image-a-58_1442228131738
Η διάπλαση της δεν είναι δομημένη μόνο με σκόνες και τρόφιμα. Ταυτόχρονα όμως άθελα της δίνει και ένα ράπισμα στο marketing που θέλει  απεγνωσμένα  να πείσει ότι η φυσικότητα βρίσκεται εδώ!
Αλλά και εσύ βρε παιδί μου να μην μπορείς να την πιάσεις αυτή την γυναίκα ! πρέπει να πεις στους καθοδηγητές σου να αλλάξουν τακτική στο γήπεδο, διότι τα μυϊκά κύτταρα βαρέθηκαν! από το ίδιο χημικό σύστημα τροφοδότησης, μπούκωσαν!  και φύγανε στα αποδυτήρια!

Κάποιος θα σκεφτεί, αφού αυτή είναι έτσι μυϊκά, ο τύπος στο γυμναστήριο που είναι το ίδιο ή λίγο παραπάνω τι κάνει; Και είναι και άνδρας! Προχθές πάλι τον άκουσα να δίνει συμβουλές σε κάποιους.
Όχι! φίλε μου κάνεις λάθος, δεν είναι αυτό που νομίζεις, είναι απλώς  η εκδίκηση των αμαζόνων!
Οι άντρες αυτοί είναι μέσα στην προσπάθεια  την κούραση  και χαρακτηρίζονται από την υποδειγματική πειθαρχία.

ZAR5e02f0_profimedia_0258547289

Η Lorna αναφέρει «Νομίζω ότι ο Steven και εγώ είμαστε  ένα καλό παράδειγμα, δείχνοντας στα παιδιά πώς να φροντίζουν το σώμα τους»
ΟΚ! αυτό ακούγεται καλό. θα πρέπει όμως  να μας εξηγήσουν εάν αυτό που έκαναν στον εαυτό τους θα το προτείνουν και στα παιδιά τους. Εάν αυτοί μετά από χρόνια δεν το πράξουν ίσως έχουμε μια ελπίδα να το κάνουν αυτοί που προπονούν κάποιους άλλους.
Τι ! λέτε ούτε αυτοί να το πράξουν;  Πάει χάλασε ο κόσμος.

Η Lorna ξεκίνησε να σηκώνει βάρη το 2012 αφού υπέφερε από έναν τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Σύντομα ξεκίνησε την προπόνηση  σε μια προσπάθεια  να αναπτύξει τους  μύες  γύρω από την τραυματισμένη άρθρωση, και σύντομα βρέθηκε να εθιστεί στο Bodybuilding. «Η αλλαγή στο σώμα μου ήταν δραματική, μου άρεσε να βλέπω τους μυς μου να σκληραίνουν και να αναπτύσσονται»

2C4C5A3B00000578-3233773-image-m-91_1442229166166 (1)

Η Lorna δηλώνει ευτυχισμένη, ο σύζυγος της ο  Steven την κατανοεί, για αυτήν είναι σπουδαίο που την στηρίζει, και την αποτρέπει να καταναλώνει πίτσες. Θεωρεί ότι έχει βρει την ισορροπία, η νέα ζωή την γοητεύει, σε σημείο που όταν παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα όσο ήταν έγκυος αυτή παρά τις αντίθετες οδηγίες παρέμεινε στο γυμναστήριο.
θα σας έλεγα πως κάποιος εδώ δεν δύναται να αντιπαραβάλει την λογική, (στην τρέλα της fitness-mad Lorna, σχόλιο της dailymail) αλλά περισσότερο να κάνει <σπονδές> στην θεά τύχη. Σίγουρα τα έξι γεύματα από αυγά, κοτόπουλα και μπριζόλες <έπνιξαν> την λογική και ενίσχυσαν την μυική κουλτούρα. Την ίδια κουλτούρα που και αρκετοί άνδρες ονειρεύονται αλλά τι δυστυχία.. η Lorna  τους ξεπέρασε!

δείτε επίσης: 2016 Too Big for the World Κυρία μου! Είσαι μια από τις γυναίκες που δεν χρειαζόμαστε!

 

& Προπονητικό Μυϊκό ζοριλίκι Τι Ιστορία!

 ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα