Αρχική » Το μέλλον είναι στο NIKE KD8 ELITE

Το μέλλον είναι στο NIKE KD8 ELITE

by admin

Δεν είναι αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι το φοβερό KD8 Elite της Nike. Μια αθλητική εφαρμογή στο υπόδημα μια ανατροπή στον κόσμο των sneakerheads.
Η Nike είναι φανερό ότι εδώ προκαλεί και επενδύει με την όγδοη έκδοση της σειράς, έχοντας την υπογραφή του  Kevin Durant.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”xza8EAJDtcI”]

Εάν και παρουσιάζεται ως το σύγχρονο υπόδημα για  τους Μπασκετμπολίστες το σίγουρο είναι ότι διαχρονικά θα <πατηθεί> από όλους, που αγαπούν την φουτουριστική αισθητική.

Το KD8 είναι ένα τεχνικά προηγμένο αξεσουάρ για το πόδι, δημιουργημένο από τον πρωτοποριακό σχεδιαστή Leo Chang. Χαρακτηριστικό του η <  κάλτσα > μια συνέχεια του παπουτσιού, που έχει στόχο την  καλύτερη στήριξη του, όταν η ταχύτητα της κίνησης επιβαρύνει και μεταβάλει την θέση του ποδιού.
Το KD8 χαρακτηρίζεται από την ultra-responsive αίσθηση που βελτιώνει την απορρόφηση των κραδασμών από τα άλματα και τις εναλλαγές στην κίνηση.

[pp_gallery gallery_id=”13764″ width=”150″ height=”150″]

Η Τεχνολογία Nike’s Flywire που εφαρμόζεται εδώ ενισχύεται από τα υλικά kevlar και τις ειδικές ίνες Flywire, ώστε το πόδι να <κλειδώνει> στο παπούτσι.
Το Nike Elite KD8 δημιουργήθηκε σε τρία χρώματα λευκό, γκρι και μαύρο και θα κυκλοφορήσει μετά τα μέσα Απριλίου του 2016.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα