Αρχική » Ευχαριστώ τους γονείς μου που κάνω fitness & είμαι ωραία!

Ευχαριστώ τους γονείς μου που κάνω fitness & είμαι ωραία!

by admin

Είμαι σίγουρος ότι εάν δεν είχε ξεσκεπάσει- ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα το επόμενο φαινόμενο θα ήταν ακριβώς αυτό. Πόσα μπορώ να ξοδέψω  για να κάνω fitness beauty φιγούρα!

Μια νέα κουλτούρα όπου το ουσιαστικό περιεχόμενο της υγείας απορροφάται  στην χοάνη της επίδειξης.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”A4YpSQXmuMU”]

Αφορμή για το Άρθρο μου είναι η Caitlin Silcox μια 24χρονη γυναίκα που πιστεύει ότι κάνει fitness. Σίγουρα θα έλεγα ότι τις παίρνουν τα χρήματα και αυτή ακόμη λέει ευχαριστώ.. πάρτε μου και άλλα ..διότι σίγουρα έχει πέσει στην παγίδα να πιστεύει ότι χρειάζεται κάποιος τόσα πολλά χρήματα για να αποκτήσει εντυπωσιακή φιγούρα. ΟΚ! είναι μια ιδανική περίπτωση όπου αρκετοί <επαγγελματίες> μπορούν να συνεχίσουν να βγάζουν εύκολα χρήματα από παρόμοιες περιπτώσεις, προωθώντας μια νέα fitness αναγκαιότητα, και ταυτόχρονα να συντηρείται η βιομηχανία του fitness.[quote]Εάν αυτός που προτείνει είναι ένα άλλος νεαρός που δασκαλεμένος από το αφεντικό λέει το ίδιο ποίημα σε όλους .. Ε! τότε πρέπει να μάθεις και εσύ πως γίνεται το marketing![/quote]

Μια Ιστορία που θα σε βοηθήσει να γλυτώσεις από τα αρπακτικά!

Στην έκδοση της dailymail αναφέρεται πως η Caitlin δαπανά £30,000 λίρες τον χρόνο για να καταφέρει να είναι στην fitness επικαιρότητα. Πηγή χρηματικής υποστήριξης είναι η Μαμά και ο Μπαμπάς..  Στο παρελθόν η Caitlin δαπανούσε χρήματα για να διασκεδάζει. Η ζωή στα clubs ήταν φανταστική, μόνο που κάποια στιγμή το σώμα της δεν ανταποκρινόταν στην ομορφιά που επιζητούσε.
Η Caitlin Silcox δαπανά £ 10.000 το χρόνο για να γυμνάζεται  (επισκέψεις σε γυμναστήρια) και να μετακινείται από το Λονδίνο κάθε Σαββατοκύριακο στο σπίτι της στο Llanelli, της Νότιας Ουαλίας. Όπως αναφέρει  ξοδεύει £  500 για την <ειδική>διατροφή της κάθε μήνα.
Ταυτόχρονα για μαγιό και παρελκόμενα £ 2000 λίρες. Όπως επίσης για φροντίδα στα βλέφαρα ενίσχυση των χειλιών, και botox  κάνει συνεδρίες κάθε οκτώ έως 12 εβδομάδες που στοιχίζουν £ 200-300 λίρες, επίσης £ 300 σε £ 400 λίρες το μήνα για αποτρίχωση και περιποίηση μαλλιών.

Η Caitlin σπουδάζει ώστε να αποκτήσει ένα πτυχίο στην αθλητική διατροφή, στις 6  το πρωί είναι στο γυμναστήριο για μία ώρα, όπου γυμνάζεται  και πράττει το ίδιο το απόγευμα, για έξι ημέρες την εβδομάδα. Καταδεικνύει αποφασιστικότητα και την ενδιαφέρει και η εξωτερική της εικόνα.

Caitlin-Silcox-on-Young-Welsh-and-Pretty-Skint
“Έχω το πλεονέκτημα ότι οι γονείς μου με υποστηρίζουν πλήρως σε αυτό που κάνω.”
Ο μπαμπάς Πωλ εμφανίστηκε στο BBC Three show και είπε ότι παρά το ότι βάζει  βαθιά το χέρι στο τραπεζικό του λογαριασμό, είναι ευχαριστημένος, με το χόμπι της κόρης του, καθώς και πως όλοι γνωρίζουν ότι αυτό το χόμπι είναι ακριβό: “We do our best to support her. Anything people do these is expensive.

[pp_gallery gallery_id=”13697″ width=”150″ height=”150″]

ΟΚ Μπαμπά, αλλά δεν σου τα είπε όλα η κόρη σου, θα καταλάβετε τι εννοώ παρακάτω!
Εδώ μου θυμίζει μια πιο απλή περίπτωση από εφήβους  που τους φουσκώνουν τα μυαλά και τους αδειάζουν τον λογαριασμό στο style: λοιπόν θα πάρεις αυτό, αυτό, αυτό, αυτό και αυτό το συμπλήρωμα! μόνο έτσι θα φτιαχτείς, παίρνοντας όλα αυτά. Tώρα εάν αυτός που τα προτείνει είναι ένα άλλος νεαρός που <δασκαλεμένος> από το αφεντικό λέει το ίδιο ποίημα σε όλους .. Ε! τότε πρέπει να μάθεις και εσύ πως γίνεται το marketing!

Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ

Η Caitlin αποτελεί μέρος ενός φαινομένου, που αναδείχτηκε σε ένα Ντοκιμαντέρ  του BBC με τίτλο, Young Welsh and Pretty Skint.
Πρόκειται για την περιγραφή ενός τρόπου ζωής που στόχο έχει την φιγούρα, σε όλες τις εκφάνσεις του Beauty life style. Κάποιοι και κάποιες εδώ δαπανούν αξιοπρόσεκτα ποσά για βελτιστοποίηση και προβολή στο ιδανικό του fitness celebrity, είναι μια νέα κουλτούρα, όπου οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα πιστεύοντας ότι πράττουν το ιδανικό. Μόνο που σε αυτές  τις περιπτώσεις τα φαινόμενα εκμετάλλευσης από την βιομηχανία είναι πρόδηλα και υποκριτικά, διότι προβάλουν τον υπαινιγμό .. εκεί που είναι να τα ξοδεύεις σε άσκοπα γούστα, δώστα σε εμάς! και θα έχεις υγεία, εμφάνιση και ωφέλεια.!

Εδώ παρουσιάζεται ένα συνολικό αφιέρωμα στην νεανική ιδεολογία της προβεβλημένης  κουλτούρας που επιζητεί  την εμφάνιση -προβολή, απλώς τα σημεία που προτείνω ενδιαφέρουν αυτούς που αθλούνται.

Παρακάτω δημοσιοποιώ το αφιέρωμα του BBC όπου σημεία προσοχής είναι:
Ο νεαρός στο 3 λεπτό με το κόκκινο φανελάκι που τα έχει πάρει χοντρά, (φαίνεται από το πρόσωπο τα ανδρογόνα κάνουν πάρτι) το έχω δει το έργο χιλιάδες φορές  τα τελευταία 20 χρόνια.

Η δασκάλα του fitness στο 8:10 λεπτό  που κάνει και τμήματα σε απλές γυναίκες αλλά το πρόσωπο της έχει γίνει πιο αντρικό και από του πιτσιρίκου νωρίτερα.  Oh God!

Η Μικρούλα στο 10:10 λεπτό που τις παίρνουν τα χρήματα και λέει ευχαριστώ! Κάνει προπόνηση την κάνουν νωρίτερα όμορφη και ζει το fitness Style μαζί με την δασκάλα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”J9bL44rluJI”]

Πίσω στην Caitlin Silcox

Η Caitlin ζει την κουλτούρα της και καλά κάνει δεν έκανε κακό σε κάποιον. Η Νότια Ουαλία έχει τα περισσότερα γυμναστήρια, ινστιτούτα για μαύρισμα και αίθουσες αισθητικής περιποίησης ανά τετραγωνικό μίλι από οπουδήποτε αλλού στη Βρετανία εκεί η Caitlin είναι τακτικός πελάτης.

[pp_gallery gallery_id=”13706″ width=”100″ height=”100″]

Aλλά, πρέπει να πει την αλήθεια και στον Μπαμπά, διότι δεν ξοδεύει μόνο £30,000 λίρες στην βιομηχανία της συντηρητικής ομορφιάς, και του fitness exercise, ομοιοτρόπως  δίνει και σε άλλα, τα οποία δεν τα αναφέρει, διότι το σώμα της έχει προχωρήσει μυϊκά, μόνο που.. οι <δάσκαλοι > είναι από την πίσω πλευρά της πόρτας. Ήδη έχει προχωρήσει και στην fitness SENSUAL PHOTOGRAPHY.

23455766812_faf05f4ff6_o

Πιστέψτε με.. Κάποια στιγμή στον χρόνο θα πρέπει να επιβεβαιώσει την αξία της, όταν  δεν θα μπορεί να δαπανά συνεχώς χρήματα και αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει και αυτή δασκάλα στο fitness! και να αναζητήσει άλλες Caitlin Silcox ή κατά περίπτωση και άλλους αποφασισμένους νεαρούς, που επιζητούν να ξοδέψουν.

Take Care !

δείτε επίσης εδώ WORKOUT WOMAN

& Ti! αμφισβητείς το Γυμναστικό μας είδωλο; Δεν είσαι celebrity δεν σε πιστεύω!

και επίσης : Όμορφα σώματα που τρώνε ποιοτικά στην Ελλάδα της Κρίσης! Τι είναι πάλι αυτό;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα