Αρχική » Jodie Marsh όλα για την επιτυχία

Jodie Marsh όλα για την επιτυχία

by admin

Jodie Marsh

Υπάρχει μια fitness γυναίκα που τα κάνει όλα; NAI υπάρχει ! και λέγεται  Jodie Marsh. Ιδιότητα media personality, bodybuilder και glamour model με ύψος 1,57cm. Ανέτρεψε τα δεδομένα έγινε παρουσιάστρια στην TV, μοντέλο, fitness woman, έγραψε  βιβλίο που έγινε Best Seller, συγκρούστηκε με πολλούς, είχε σχέσεις  με άντρες και γυναίκες. Κατάφερε έως και σήμερα να πλασάρει δυναμικά και επιχειρηματικά τον εαυτό της.

2d93f18fceb16612f27fc5bffacbb470

Η γυναίκα Σίφουνας

H Jodie αποφάσισε να εκγυμναστεί με τα βάρη μετά από ένα θυελλώδες πέρασμα από την τηλεόραση. Είναι από  τις γυναίκες  με την παρόμοια θέληση που έχω γνωρίσει στο παρελθόν, όπου όταν αποφάσισαν να δοκιμάσουν την πιο σκληρή γυμναστική  το έπραξαν σοβαρά και μεθοδικά. Μόνο! που δεν είχαν την θεμελιώδη προϋπάρχουσα νοοτροπία, αλλά μια μιμητική ιδεολογία.. Αν μετά από χρόνια  το λησμόνησαν ή και το αμφισβήτησαν, είναι διότι θεώρησαν πως ήταν ακόμη μια εμπειρία, που τώρα πια δεν τους ενδιαφέρει … διότι όταν το είχαν πράξει η αιτία ήταν η παρόρμηση της νεότητας, και οι συνθήκες.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”KPP29mzrbhw”]

Όταν υπάρχει η αναζήτηση

Η Jodie Marsh  γεννήθηκε το  στο Brentwood  του Essex το 1978. Η πρώτη της  τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην reality εκπομπή Essex Wives, το 2002. Η συνέχεια ήταν ευοίωνη , είχε αρκετές εμφανίσεις σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές , φωτογραφίσεις ως μοντέλο σε εφημερίδες όπως οι Daily Sport , Daily Star και News of the World. Το 2004, η Jodie πουλά μια ιστορία στην News of the World υποστηρίζοντας ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον γνωστό ποδοσφαιριστή της  Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά δεν έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το 2005 η Jodie Marsh δημοσίευσε την αυτοβιογραφία της  με τίτλο Keeping It Real  που έγινε best-sellers.
Το 2008 δημοσιοποιεί την σχέση της με μια γυναίκα όπου την προβάλει και στον έντυπο τύπο, αποτέλεσμα; δεν υφίσταται συνέχεια σε αυτή την σχέση.

 Όταν δεν υπάρχει κουλτούρα αλλά μόνο αναζήτηση

Το 2009 ασχολείται για πρώτη φορά  με την γυμναστική, χρησιμοποιώντας τα βάρη, ζητά την βοήθεια ενός προσωπικού προπονητή και αρχίζει να εκγυμνάζεται, με στόχο την ατομική βελτίωση. Ενθουσιασμένη από τα εμφανή μυϊκά αποτελέσματα αποφασίζει περίπου στα τέλη του 2010 να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του LA Muscle TV και στο show 6 pack in 4 week.
Η προσπάθεια της αποθανατίστηκε φωτογραφικά στο περιοδικό Muscle and Fitness και τον Οκτώβριο του 2011 διαγωνίσθηκε στην διοργάνωση Natural Physique Association Bodybuilding Championships στο Σέφιλντ καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”6qP2-0_EHII”]

Το 2011 κάνει την εξής δήλωση: Σε 50 μέρες μείωσα το λίπος του σώματος μου από 25%  στο 10% έχασα 20 κιλά σε λίπος και απέκτησα 8 λίβρες σε μυς, Ποτέ δεν ένιωσα σε τόσο καλή φυσική κατάσταση το σώμα μου!

Η άποψη μου.. ΟΚ Jodie τι επιτυχία! τόσο γρήγορα..

Τον Ιούνιο του 2012 πηγαίνει στις ΗΠΑ στους Διαγωνισμούς της INBF Bodybuilding Championships στο  Los Angeles όπου κατακτά την πρώτη θέση. Από εκεί και ύστερα αποφασίζει  με μια σειρά video να  ασχοληθεί με τις αιτίες που αναγκάζουν πολλές γυναίκες και άνδρες να χρησιμοποιούν φάρμακα για να βελτιώσουν την εικόνα τους.
[pp_gallery gallery_id=”12975″ width=”100″ height=”100″]

Μετά από πολλά σκάνδαλα  και τηλεοπτικές  της παρουσίες, όπως στο Discovery Channel, το 2015  δηλώνει ότι ήταν εθισμένη για καιρό να κάνει σεξ πέντε φορές την ημέρα! Και παράλληλα επισήμανε ότι θαυμάζει τις ισχυρές γυναίκες, που πληρώνουν για αυτό.

Γιατί όλα αυτά; οι άνθρωποι της Jodie

Η Jodie είναι εκρηκτική.. και καλά κάνει ! δεν είναι αδύναμη virgo intacta, αλλά κατά την άποψη μου ποτέ δεν ήταν και συνειδητοποιημένη fitness woman. Ήταν μια ευκαιρία να είναι και fitness την στιγμή που πολλές γυναίκες το ονειρεύονται .Τώρα οι μύες λίγο ξεχάστηκαν και αυξήθηκε ο όγκος του στήθους της σε μια άλλη εκδοχή προβολής για τους χιλιάδες φίλους στο διαδίκτυο.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”DcBcU_m9Q1k”]

Υπάρχει τα τελευταία χρόνια ένα γενικό πέρασμα  <fast track>  από ανθρώπους με ιδανικά χαρακτηριστικά, αλλά και πολλούς με μέτριες δυνατότητες, όπου η πίστη τους για βελτίωση δεν είναι συνειδητή, αλλά ορίζεται ως μια επιφανειακή προβολή, που δοκιμάζεται και τσαλαπατιέται ως αποτυχημένο πέρασμα. Στις  συνεντεύξεις της η Jodie ανάδειξε πολλούς, που λόγω ψυχολογικής αστάθειας συνέπεσε να εμπλακούν με τα βελτιωτικά αναβολικά. Πολλούς που με βαριά φωνή   “Don Corleone” εξηγούσαν τα μυστικά τους.

2BAB5FA600000578-0-image-m-15_1440599040347

Αυτοί οι άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες  μετά από χρόνια επιτυχημένης η αποτυχημένης πορείας κατέληξαν  να αποστρέφονται το παρελθόν τους. Το ζήτημα είναι ότι ποτέ δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν αληθινά την γυμναστική κουλτούρα.

tumblr_nrhrvfjKSG1rqrpnqo1_500
Η Jodie δοκίμασε κάτι, που αμφιβάλω εάν ήταν τόσο φυσικό στην fitness προβολή, όπως δήλωνε εμφαντικά. Κάποιες γυναίκες που έχω γνωρίσει είχαν το αρχικό ελπιδοφόρο πέρασμα με τάσεις εγωκεντρικής προβολής. Δυστυχώς ήταν ένα απλό γέμισμα, μιας συναισθηματικής μπαταρίας, χωρίς ιδεολογικό πρόκριμα, τώρα τα έχουν παρατήσει, κάνουν όλα τα άλλα εκτός από αυτό. Ποιο;.. το fitness style που πίστευαν.

Τώρα η Jodie είναι μια TV persona, αν και πριν από καιρό κάτοικοι στο Essex τις πέταξαν Αυγά και κέρματα στην διάρκεια γυρισμάτων Ντοκιμαντέρ. Ίσως.. δεν αποδέχτηκαν την κουλτούρα της.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα