Αρχική » Ti! αμφισβητείς το Γυμναστικό μας είδωλο; Δεν είσαι celebrity δεν σε πιστεύω!

Ti! αμφισβητείς το Γυμναστικό μας είδωλο; Δεν είσαι celebrity δεν σε πιστεύω!

by admin

Ναι ! Ναι!  Ναι! Οι celebrityς το κάνουν και εγώ τους πιστεύω, θέλω να είμαι και εγώ ωραία.. ζηλεύεις! Ύστερα να σου πω και το άλλο, όλοι οι ωραίοι άντρες είναι γυμνασμένοι! Τι έχεις να πεις για αυτό;

Οι συνεργάτες μου και εγώ ανεβάσαμε ένα μεταγλωττισμένο στιγμιότυπο χρονικής διάρκειας  περίπου ενός λεπτού από την ταινία Bigger Stronger Faster, είναι διδακτικό και αποδεικνύει την μαγεία της μυικής μεταμόρφωσης. Μιας Virtual εικόνας όπου η προπαγάνδα προβάλει απελευθερωμένη από την οποιαδήποτε ηθική,  δείτε παρακάτω το απόσπασμα. 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”fyD2WhAZLsw”]

[quote]Ναι δίπλα σου είναι κυκλοφορούν μεταμορφωμένοι![/quote]Ίσως συμπεράνετε, το γνωρίζω! έχουν φτιαγμένες φωτογραφίες. ΟΚ! μόνο που εδώ είναι πιο προχωρημένο. Ακόμη και ο χοντρούλης της γειτονιάς μπορεί να σου πουλήσει βελτίωση και να σου πάρει το πορτοφόλι. Τώρα αν είναι και Μυϊκά χημικά βελτιωμένος, ή όμορφη με σφιχτό σώμα, Ε! τότε γίνεται καταλυτικό το marketing.

Κάνεις κάποιον  πιο χοντρό η πιο κοντό και οι άνθρωποι το πιστεύουν, αυτό αναφέρει ο τύπος στο video. θα σας έλεγα κάτι πιο προχωρημένο, τώρα κυκλοφορούν ανάμεσα μας δεν είναι η ταινία Ζουν ανάμεσα μας (They Live) του Τζον Κάρπεντερ. Ναι, δίπλα σου είναι, κυκλοφορούν μεταμορφωμένοι! από τα μυϊκά χημικά βελτιωτικά  είναι παντού στο δρόμο, στην τηλεόραση, στο club, στο γυμναστήριο, και.. προτείνουν θεαματικές αλλαγές!

Στο τέλος ανάρτησα την ταινία είναι στα αγγλικά αλλά βγάζεις συμπεράσματα, η Απόλαυση στο 1:20.33 λεπτό, παρασκευάζουν και μαϊμού συμπληρώματα!  Και την πληρώνουν κάτι Μεξικάνοι!
Λες να γίνεται και στην Ελλάδα;
A τι λες τώρα, με τίποτα! Είσαι δολιοφθορέας του μυικού μας 
προτύπου.

Μια άποψη

Δεν θα κρίνω την ταινία Bigger Stronger Faster έχει κάνει τον κύκλο της(2008). Ήταν μια ταινία όπου ο Chris Bell παρουσίαζε με περιγραφική- κριτική διάθεση την Βιομηχανία του Fitness και τους ανθρώπους της. Ταυτόχρονα έμμεσα, αμφισβητούσε τις δομές. Ένα Μυϊκό πάζλ όπου η ιδεολογία του Αμερικανικού ονείρου επέδρασε καταλυτικά και στην αθλητική δυναμική κουλτούρα
Ουσιαστικά δεν αμφισβητείται η κυριαρχία της Μυϊκής εικόνας – ισχύoς που καταλυτικά έχει κυριαρχήσει σε συνδυασμό και με τα στεροειδή. Είναι ταυτόχρονα και μια προσωπική αναφορά του Bell που  χρησιμοποιεί οικογενειακές φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, και αρχειακό υλικό με συνεντεύξεις  από τα άλλα δυο αδέλφια του και τους γονείς του, όπου αποκαλύπτει τι σήμαινε για αυτόν να μεγαλώσει ως το δεύτερο από τα τρία παιδιά σε ένα σπίτι που κυριαρχούσε εμμονή με την εικόνα του σώματος, και τα αθλήματα, όπου ζητούμενο ήταν ο ανταγωνισμός, για πρώτη φορά στο γυμνάσιο με το ποδόσφαιρο, στη συνέχεια με το  bodybuilding και αργότερα με την  επαγγελματική πάλη. Στο 19:40  o Bell αναφέρεται στον Mark Mc Gwire έναν αθλητή που όταν έκανε τα super ρεκόρ στο professional baseball διαφήμιζε τα προϊόντα της εταιρείας που συνεργαζόμασταν στην Ελλάδα. Σύντομα θα γράψω και για τον Mark.

Bigger Stronger Faster

Bigger_6731573
Μέσα όλα αυτά  ένα κοκτέιλ από διάσπαρτες εικόνες  από φαρμακευτικές εταιρείες, shows και promoters, σε συνδυασμό  με τα Αμερικανικά μυϊκά είδωλα του Sylvester  Stallone, Arnold Schwarzenegger και Hulk Hogan. θα σας παροτρύνω…  is good time to see

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”sWpxRa3wRm8″]

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB -Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα