Αρχική » UK τα Γυμναστήρια εκεί βάζουν κάδους Γιατί; Δεν το Φαντάζεσαι!

UK τα Γυμναστήρια εκεί βάζουν κάδους Γιατί; Δεν το Φαντάζεσαι!

by admin

Εάν στην μουσική η αντικουλτούρα των χίπις απέρριψε την τότε υπάρχουσα κουλτούρα οδηγώντας σε ένα απελευθερωμένο style, όπου ο συνδυασμός της Μουσικής και της τότε αντικοινωνικής συμπεριφοράς τάραξε το κατεστημένο, σε συνδυασμό με την ευρεία χρήση ψυχοτρόπων ουσιών, τι μπορούμε να αναφέρουμε για την σημερινή  επανάσταση των Young Fit Revolutionary, των γυμνασμένων οπαδών! στο UK.[quote]σε ότι αναφορά το exercise life style τα τελευταία χρόνια η νεολαία προσπαθεί συνεπέστατα να τους τρελάνει! [/quote]
Εάν ερευνήσουμε ετυμολογικά θα παρατηρήσουμε ότι η ρίζα της λέξης hippys δομείται από τις λέξεις “hip” και “hep” που αναγάγει στον πληροφορημένο άνθρωπο. Τον άνθρωπο που έχει την γνώση να πράττει όλα αυτά και γνωρίζει ποιος είναι ο σκοπός όλων αυτών.
Στην περίπτωση των Young Fit Revolutionary αμφιβάλω εάν συμβαίνει αυτό, εάν προωθούν έναν αντικομφορμισμό η μια <χημική κοινωνική αντίδραση> με στοιχεία ασύδοτου Μυικού style!

Παρακάτω το άρθρο!

Το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και να προσπαθεί να προασπίσει την συντηρητική του ιδεολογία όλο και κάποιοι τύποι θα το ταρακουνήσουν, αμφισβητώντας τον καθωσπρεπισμό, σε ότι αναφορά το exercise life style τα τελευταία χρόνια η νεολαία προσπαθεί συνεπέστατα να τους τρελάνει! Το ζήτημα είναι ότι η αντίδραση αυτή έχει και υγιεινές  επιπτώσεις.
2904

Χρησιμοποιημένες βελόνες από τη χρήση στεροειδών σε ένα γυμναστήριο στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας. Φωτογραφία: Guardian

Κάποιοι μου έλεγαν παλιά μας πως είναι δυνατόν κάποιος να είναι φτιαγμένος από τα στεροειδή –αναβολικά και να μην τα κουβαλά μαζί του στο σπίτι. Τους απαντούσα υπάρχει το νέο κόλπο χτυπούν την ένεση στο γυμναστήριο και μεταφέρουν την ουσία στο αίμα τους, συνεπώς και στο σπίτι!

Οι κάδοι με τις βελόνες

Σήμερα σε έρευνα για την εγκληματικότητα  στην Αγγλία και την Ουαλία εκτιμάται  ότι 60.000 άνθρωποι το χρόνο  λαμβάνουν  φάρμακα, τα οποία μιμούνται τις επιδράσεις της τεστοστερόνης για την τόνωση της ανάπτυξης των μυών. Αλλά όπως ομολογούν άνθρωποι που συνεργάστηκαν με χρήστες  στεροειδών στην αποτοξίνωση  ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι πολλαπλά  μεγαλύτερος, με την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών  να χρησιμοποιεί ενέσιμα  φάρμακα σε γυμναστήρια. Τα οποία αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ειδικούς κάδους  για την απόρριψη συριγγών και βελονών μετά την χρήση!

Young Fit Revolutionary steroids  – το φαινόμενο των χρηστών

“Είναι μια μεγάλη υποτίμηση», δήλωσε ο καθηγητής Julien Baker, ειδικός στη χρήση στεροειδών από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας. “Υπάρχουν ανταλλαγές χρηστών της  βελόνας  (πήρα εγώ πάρε και εσύ – μη αποστειρωμένα σύνεργα ενέσιμης χρήσης ) στο Κάρντιφ και τη Γλασκόβη παρατηρήθηκε μια αύξηση 600% για τους χρήστες στεροειδών εδώ και 10 χρόνια. Ο πραγματικός αριθμός των χρηστών είναι σίγουρα εκατοντάδες χιλιάδες.”

Το ζήτημα είναι ότι η κακή προφύλαξη αποτέλεσμα της ευρείας χρήσης στεροειδων από μεγάλα στρώματα πληθυσμού (έφηβοι -νέοι) αύξησε το ποσοστό μόλυνσης από τον HIV μεταξύ των χρηστών στεροειδών που έχει φτάσει το 1,5% – παρομοίως με το φαινόμενο των χρηστών ναρκωτικών ηρωίνης, αυξάνοντας παράλληλα τα ποσοστά της ηπατίτιδας Β και C.

uk

Όπως αναφέρει ο Julien Baker παρατηρήθηκαν περιπτώσεις  σε νέους ανθρώπους που περιλαμβάνουν υψηλή πίεση του αίματος ή επιθετικότητα, εκείνοι που συνεργαστηκαν με τους  χρήστες  στην αποθεραπεία λένε ότι οι άνθρωποι αυτοί  ελάμβαναν  όλο και περισσότερες υψηλές δόσεις και για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιδεινώνοντας την θέση τους, με αποτέλεσμα την  κατάθλιψη, τα προβλήματα στην καρδιά, ακόμα και μακροπρόθεσμα την γνωστική βλάβη. Η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς είναι έφηβοι και νέοι άνδρες που αισθάνονται όλο και περισσότερο την πίεση  για να αποκτήσουν άπαχη μυϊκή διάπλαση όπως απεικονίζεται ευρέως στα media.

Πολλοί από τους  <εγχυτές στεροειδών> δεν σταματούν στην παραδοσιακή τυποποιημένη τεστοστερόνη αλλά σε νεαρή ηλικία χρησιμοποιούν ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, ινσουλίνη και  φάρμακα για να <κάψουν> λίπος.[quote]Πολλά γυμναστήρια άρχισαν να βάζουν κάδους όπου ρίπτονται οι σύριγγες αλλά μερικά γυμναστήρια αρνούνται[/quote]

Ο Joseph Kean υπεύθυνος στην οργάνωση βοήθειας Bridge Project drug charity in Bradford αναφέρει πως στην περιοχή του υπάρχουν τουλάχιστον 2000 χρήστες που χρησιμοποιούν στεροειδή, υπολογίζοντας ταυτόχρονα ότι σε κάποια γυμναστήρια, το 60-100% των ανθρώπων! χρησιμοποιούν φάρμακα. Είναι παντού τονίζει ο Kean. “Θα μπορούσαμε να πάμε σε οποιοδήποτε γυμναστήριο και να βρούμε χρήστες στεροειδών. Ακόμη και στα πιο σικ γυμναστήρια. Πολλά γυμναστήρια άρχισαν να βάζουν κάδους όπου ρίπτονται οι σύριγγες αλλά μερικά γυμναστήρια αρνούνται, εμείς προσπαθούμε να ενημερώσουμε για την χρήση τους διότι προέχει η δημόσια υγεία.”

Η κλινική απεξάρτησης – Young Fit Revolutionary

Ναι είναι πραγματικότητα έχει δημιουργηθεί και κλινική απεξάρτησης από τα στεροειδή αναβολικά, ο Gary Beeny που εργάζεται στην κλινική στην περιοχή Ancoats του Μάντσεστερ αναφέρει ότι .. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που βλέπουμε να κάνουν χρήση στεροειδών  είναι για λόγους εικόνας. Είναι κυρίως για να δείξουν τους μυς τους όταν κυκλοφορήσουν έξω. Όλα συνδέονται με τις εικόνες τις  καθαρής μυϊκής  διάπλασης με τα μεγάλα χέρια. Αυτό είναι το είδος της εμφάνισης που αρέσει στα νέα παιδιά αρέσει.”
Το ανθρώπινο σώμα παράγει παράγει 7mg έως 12 mg τεστοστερόνης την ημέρα. Ένας νεαρός στο UK χρησιμοποιούσε 2.000 mg έως 3,000mg την εβδομάδα! Αναφέρει: ξεκίνησα στα 16 ένα αφεντικό του bodybuilding  τον <σύστησε> στα στεροειδή, αυτός δεν κάπνιζε ούτε έπινε. Έβλεπα αυτούς που δούλευαν στην πόρτα, έκανα το ίδιο, αποφάσισα να προπονηθώ. Μου άρεσε αυτός ο τρόπος ζωής. Έπαιρνα στεροειδή για έξι μήνες τον  χρόνο, λάμβανα και κοκαΐνη κάθε Σαββατοκύριακο, πήγαινα  με διαφορετικά  κορίτσια. Αυτή ήταν η ζωή μου, συνεχώς, για περίπου τρία χρόνια. Το μόνο που ήθελα ήταν να το κάνω με διαφορετικές γυναίκες. Τελικά ανέβασα υψηλή πίεση ο γιατρός μου με έστειλε σε ένα ειδικό που μου είπε: εάν δεν σταματήσεις την χρήση τότε κινδυνεύεις με καρδιακή ανεπάρκεια. Τελικά χώρισα και με την κοπέλα μου.
Ο νεαρός που ζει στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας πιστεύει ότι η χρήση στεροειδών είναι μια ενδημική κατάσταση στα νεαρά αγόρια. “Μπορείτε να διασχίσετε ένα γυμναστήριο τώρα παρατηρώντας τα νέα παιδιά, τα πράγματα είναι προφανή. Ένας ή δύο θα μπορούσαν να έχουν πραγματικά καλή γενετική κατάσταση, αλλά δεν μπορεί μια ομάδα επτά ή οκτώ <παλικαριών> να  μοιάζουν και  να κάνουν προπόνηση χωρίς κάποιο άλλο είδος βοήθειας.”

boy-bed
Ο Οργανισμός Δημόσιας  Υγείας της Αγγλίας περιγράφει τη χρήση στεροειδών ως ένα αναδυόμενο πρόβλημα εκφράζοντας την ανησυχία για την αυξανόμενη χρήση φαρμάκων από νέους άνδρες και εφήβους. Όπως αναφέρετε οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αναβολικά –στεροειδή κάνουν κύκλους των έξι έως οκτώ εβδομάδων. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα όπου η τεστοστερόνη πέφτει σε χαμηλά επίπεδα οδηγούνται στην κατάθλιψη, και την χαμηλή λίμπιντο.

Young Fit Revolutionary & sex
Ταυτόχρονα παρατηρήθηκε πως η χρήση στεροειδών συνδέεται στενά με άλλους δυνητικούς κινδύνους για την υγεία, (απενοχοποίηση της  χρήσης) όπως η παράλληλη χρήση  ψυχαγωγικών ναρκωτικών με στόχο την  σεξουαλική ασυδοσία.
Για πρώτη φορά δημοσιοποιήθηκε κρατική οδηγία όπου συνιστάται πως πρέπει να παρέχονται σύριγγες σε άτομα κάτω των 18 ετών, μετά από εκθέσεις πως παιδιά από την ηλικία των 15 ετών κάνουν έγχυση  φαρμακευτικών ουσιών στο σώμα τους με στόχο την ανάπτυξη των μυών.

Ο  καθηγητής Mike Kelly, διευθυντής του Κέντρου NICE (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Φροντίδας) αναφέρει: οι νέοι χρήστες στεροειδών δεν βλέπουν τους εαυτούς τους ως <ναρκομανείς > το αντίθετο , θεωρούν τους εαυτούς τους υγιείς, ότι ως άνθρωπο είναι σε φόρμα και νιώθουν υπερήφανοι για την εμφάνισή τους. Οι άνθρωποι  αυτοί συνήθως δεν προστατεύουν και τον εαυτό τους στην διάρκεια της χρήσης. Παραδοσιακά είναι πιο σεξουαλικά ενεργοί από τους χρήστες ηρωίνης ή κρακ, έτσι υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα για την εξάπλωση των λοιμώξεων μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Μια τρελή ιστορία που εξελίσσεται…

δείτε επίσης εδώ το άρθρο: Ψυχολογικά προβλήματα και προστασία απο χρήση στεροειδών φαρμάκων

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα