Αρχική » Είμαι Γυναίκα αλλά το Γάλα είναι δικό μου! Δεν είναι για την γυμναστική σου!

Είμαι Γυναίκα αλλά το Γάλα είναι δικό μου! Δεν είναι για την γυμναστική σου!

by admin

Αυτό εμένα με ξεπερνά, δεν είναι κουλτούρα γυμναστικής! Όλα αυτά τα χρόνια έχω δει τα πάντα έχω ακούσει τα απίθανα αλλά τώρα σίγουρα συνειδητοποιημένα μπορώ να πω:

O tempora! Ο mores! (Ω καιροί! ω ήθη! ..Κικέρων)

Η γυναίκα αντικείμενο

Η γυναίκα διαχρονικά έχει οριστεί ως κατάρα, εξάρτηση, σύμμαχος του διαβόλου κλπ, εγώ θα έλεγα ότι όλα αυτά  είναι μπούρδες!
Θα έλεγα ότι διαχρονικά το σώμα της ήταν εύκολη σάρκα ηδονιστικής απόλαυσης, μηχανή τεκνοποίησης, λάφυρο πολέμων. Σήμερα πρέπει να είναι και fitness σώμα αλλά και μια τροφός γάλακτος! για κάποιους, που μάλλον έχουν στηριχτεί στην ταινία Κόναν ο Βάρβαρος. Εάν μπορούσαν κάποιοι να ρουφήξουν όλο το <είναι>της γυναίκας θα το είχαν πράξει.[quote]Πως σας ακούγεται κάποιοι να ζητούν το μητρικό γάλα για να δημιουργήσουν δυνατούς Μύες ![/quote]

Θέλω το γάλα σου κάνω γυμναστική!  

ΗΠΑ- Αγγλία: Πως σας ακούγεται κάποιοι να ζητούν το μητρικό γάλα για να δημιουργήσουν δυνατούς  Μύες, διότι θεωρούν ότι έχει υψηλή βιολογική αξία. Κάποιοι, που αγοράζουν το γάλα προφασιζόμενοι ότι το θέλουν για τα μωρά τους, αλλά το πίνουν οι ίδιοι! Αλλά και γυναίκες που έχουν συνειδητά κάνει το μητρικό γάλα εμπόριο. Θα έλεγα πόσο ακραία μπορεί να είναι η δίψα του ανθρώπου για την υφαρπαγή του ‘‘ είναι ’’από το σώμα της γυναίκας, ως υλικού απόλαυσης, που εμπεριέχει την έννοια γυναίκα τροφός, που δίνει ζωή στην ζωή; Αναφέρομαι στους ψυχικά ανισόρροπους που και αυτοί το επιζητούν!

selling break milk online

Το διαδίκτυο έχει λύσει τα χέρια των πωλήσεων μητρικού γάλακτος. Δυο τύποι οι Glenn and Chelly Snow δημιούργησαν το Only The Breast, Inc. (OTB), μια κοινότητα διευκόλυνσης και ανταλλαγής αγοράς  μητρικού γάλακτος. Η επιχείρηση τους επεκτάθηκε σύντομα, από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη. Η OTB προβάλει την άποψη ότι δημιουργήθηκε για να μπορέσουν οι μητέρες να πωλούν το πλεονάζων μητρικό  τους γάλα σε λογική τιμή και σε άλλες μητέρες που δεν μπορούν να θηλάσουν.

Το εμπόριο γάλακτος, το εμπόριο του δικού σου! βιολογικού <είναι>

Στις ΗΠΑ μερικές  γυναίκες μητέρες ισχυρίζονται ότι κάνουν  πωλήσεις $ 20.000 ανά έτος από την πώληση του μητρικού γάλακτος. Κάποιες γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πρόθυμες να δωρίσουν το γάλα τους, δωρεάν, σε άλλες μητέρες, αλλά προσέξτε!  31 από αυτές είναι πρόθυμες να πωλούν το γάλα τους και στους άνδρες!

Τα μυϊκά μωρά που δεν καταλαβαίνουν

Το μητρικό γάλα, έχει φήμη ως super food στους κύκλους του bodybuilding, και πρόσφατα στο cross fit ως υπερ-κατάλληλου για την  δημιουργία δυνατών μυών και διατήρησης- ενίσχυσης της δύναμης. Περιέχει μεταβολικές, ενεργειακές ουσίες καθώς  και τις πρώτες ύλες που απαιτούνται για την ενίσχυση της ανθρώπινης ανάπτυξης  των ιστών, όπως λιπαρά οξέα, αμινοξέα και ανόργανα άλατα. Δημοσιογράφος του guardian  που ασχολήθηκε με το θέμα ανέφερε και μια προσωπική εμπειρία από ένα φίλο του που του είπε ευθαρσώς: “δεν πιστεύω στα συμπληρώματα, όταν υπάρχει το φυσικό μητρικό γάλα!”
“I don’t believe in supplements, but what is more natural than a mother’s breast milk?”

Εγώ θα του απαντούσα τι αρρωστημένος πρωτογονισμός σε διέπει; εδώ κοντά έχει έναν καλό ψυχίατρο!

Οι τρελοί μάγειρες και το Baby Gaga!

Το μητρικό γάλα έχει χαρακτηριστεί ως τροφή από τον Οργανισμό Food Standards (FSA)  στο UK και δεν είναι θεωρητικά παράνομο κάποιος να αγοράσει ή να το πουλήσει. Παρ όλα αυτά προσπάθειες να πουληθεί στο κοινό από το Ebay και το  Craigslist απέτυχαν.

ice crea milk!

παγωτό «Baby Gaga» φτιαγμένο από μητρικό γάλα προς πώληση στο «Icecreamists» στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία. Φωτογραφία: Cordula DONHAUSER / EPA

Το 2011 ο Matt O’Connor και το  Covent Garden εστιατόριο  στο Λονδίνο  δημιούργησαν  ένα παγωτό από μητρικό γάλα το “Baby Gaga”, που προωθήθηκε ως ωφέλιμο και διαφορετικό, αλλά τελικά το Συμβούλιο  του Westminster  κατάσχεσε  το παγωτό λόγω <ανησυχιών>  για την υγεία και την ασφάλεια.[quote]θα προτιμούσα να πουλήσω γάλα σε ένα μωρό, αλλά εάν τα χρήματα ήταν αρκετά και σε έναν άντρα![/quote]

Amanda. Οι τύποι που επιμένουν, πουλώ και θέλω γάλα!

H Amanda είναι μια γυναίκα 30 ετών από το Λος Άντζελες, έχει κερδίσει $ 4.000 από την πώληση του μητρικού γάλακτος. Έχει κάνει και εξετάσεις ότι δεν έχει ιό HIV ή κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, πιστοποιώντας ότι το γάλα της είναι καθαρό! Έρχεται σε επικοινωνία με άλλες γυναίκες που τις ζητούν να μάθουν και τα επίπεδα σακχάρου, στο αίμα της.
Παρ όλα αυτά για μήνες πούλησε γάλα σε έναν μόνο άνθρωπο. Όπως λέει: θα προτιμούσα να πουλήσω γάλα σε ένα μωρό, αλλά εάν τα χρήματα ήταν αρκετά και σε έναν άντρα!
 “I probably would sell to men if I came across it,” she says. “I would prefer to sell to a baby, but I would sell to a man if they paid me enough.”

Η Jennifer Rowse είναι μια παρόμοια ιστορία. Έχει ένα 11-μηνών μωρό, και αντλεί το γάλα της δύο φορές την ημέρα είτε να το πουλήσει ή να το  δωρίσει στο τοπικό νοσοκομείο. Έχει τρεις άνδρες πελάτες, αλλά όπως  λέει είναι πολύ μυστικοπαθείς σχετικά με την αγορά του γάλα της.
Η κυρία Rowse, μέχρι στιγμής έχει κάνει $ 700 δολάρια από την πώληση μητρικού γάλατος.

[quote]Ο Damien Clarkson κοιτά τον τύπο δίπλα του είναι ενθουσιασμένος ! κουνά την πλαστική σακούλα με το μητρικό γάλα σαν απόκτημα[/quote]

Εάν για λίγο αφήσουμε την παραδοξότητα και δούμε τι συμβαίνει θα παρατηρήσουμε ότι η μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών στις ΗΠΑ χρειάζεται από την τράπεζα μητρικού γάλακτος  Human Milk Bank Association of North America (HMBANA)  63 εκατομμύρια ουγκιές ετησίως ή από ιδιωτικές εταιρείες όπως οι Medolac και Prolacta που παράγουν μητρικό γάλα βιολογικής επιστήμης. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στήν έκδοση μητρικού θηλασμού  journal of Breastfeeding Medicine με βάση δεδομένων από την International Milk Bank. Τελικά οι ποσότητες που συγκεντρώνονται είναι 9.000.000 εκατομμύρια ουγκιές.

[pp_gallery gallery_id=”12544″ width=”150″ height=”150″]Εδώ μια κυρία ενημερώνει μόνο για γάλα μωρών και δίνει συμβουλές φύλαξης – αποθήκευσης γάλακτος!

Λονδίνο:Ο Damien Clarkson κοιτά τον τύπο δίπλα του είναι ενθουσιασμένος ! κουνά την πλαστική σακούλα σαν απόκτημα, στην άκρη της έχει ένα φερμουάρ. Μέσα εμπεριέχει μητρικό γάλα.
Ρωτά .. πραγματικά θα πιεις αυτό;
απάντηση ..με Βοηθά να κοιμηθώ, απλά πειραματίζομαι με τον εαυτό μου..

Η δημοσιογράφος Claudia Mc Neilly αναφέρει: πολλές γυναίκες που διαφημίζουν το μητρικό τους γάλα online σε γενικές γραμμές έχουν δυσκολία να βρουν νόμιμους αγοραστές. Υπάρχουν λογαριασμοί απατεώνων που ζητούν για άλλους λογούς μητρικό γάλα. Υπάρχουν πάνω από 10.000 διαφορετικές αγγελίες και 45 εκατομμύρια ουγκιές, γάλα που ρέει. Η online αγορά μητρικού γάλακτος  έχει μια σκοτεινή πλευρά: Εκτός από τους νέους γονείς που έχουν πρόβλημα, οι υποψήφιοι αγοραστές  περιλαμβάνει, φετιχιστές του μητρικού γάλακτος (μαστού )και bodybuilders δές εδώ που υποστηρίζουν ότι το  γάλα τους βοηθά να  <<αναπτυχθούν πέρα από το μέτρο>>.[quote]θα του έλεγα του μυϊκού μωρού να σταματήσει τις φαντασιώσεις [/quote]

Το μυϊκό μωρό που δεν καταλαβαίνει

θα έλεγα κάτι πιο προχωρημένο υπάρχουν και προτάσεις που ο πλειοδότης ενοικιάζει και θηλή για να πιει άμεσα γάλα! Διότι σκέπτεται τα υψηλά επίπεδα βακτηριδίων, διότι μπορεί το γάλα να μην έχει διατηρηθεί σε ιδανική θερμοκρασία. Eγώ θα του έλεγα να σταματήσει τις φαντασιώσεις, διότι το στομάχι του ενήλικα με το διαφορετικό όξινο περιβάλλον καταστρέφει σε μεγάλο βαθμό τις θρεπτικές ιδιότητες του μητρικού γάλακτος, που είναι για τα μωρά! Τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες του είναι δημιουργημένα από την φύση και απορροφήσιμα για το σύστημα των μωρών όχι για ενήλικες.

Το μητρικό γάλα παρέχει πάνω από 600 διαφορετικά είδη βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένα ευεργετικά βακτήρια όπως το Bifidobacterium, αλλά επίσης επιβλαβή βακτήρια συμπεριλαμβανομένων σταφυλόκοκκου, streptococcous, και σαλμονέλα. Αν και η πλειονότητα αυτών των βακτηρίων βρίσκονται φυσιολογικά στο μητρικό γάλα  χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν και να ανθίσουν τα ευεργετικά βακτήρια του εντέρου, αναπτυσσόμενα στο έντερο ενός μωρού μόνο!

Μυϊκό μωρό σκέψου κάτι άλλο !

δείτε επίσης: Δεν θέλω να γίνω η βραζιλιάνα σου! θέλω υγεία και σωστή στάση σώματος!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα