Αρχική » Αδυνάτισμα η απομυθοποίηση στο μυαλό του κοινού

Αδυνάτισμα η απομυθοποίηση στο μυαλό του κοινού

by admin

Όταν το αδυνάτισμα γίνεται επένδυση στα κορμιά των γυναικών

Μια πικρή αλήθεια που προέρχεται από μια χώρα που δημιούργησε τα fast food αλλά και μια χώρα που δημιούργησε το fitness style. Παρατηρώντας τι συμβαίνει στις ΗΠΑ κατανοείς τι θα γίνει επ΄αύριο στον κόσμο.

Όταν το χρηματιστήριο αποφασίζει εάν το αδυνάτισμα που σου προτείνουν έχει αξία

Τι σχέση έχει το χρηματιστήριο με το αδυνάτισμα; Είναι πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό.
Εάν έχεις ακούσει για τους λύκους της Wall Street, τους τύπους που επενδύουν μόνο στο κέρδος, τότε θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα στο μυαλό σου. Είναι αυτοί που γνωρίζουν την αξία των μετοχών και εάν πραγματικά πίσω από τα μετοχικά χαρτιά κρύβονται αξίες επένδυσης. Αξίες που μπορεί να τις σπρώχνουν και  τα μηνύματα υγείας.

Oprah Winfrey arrives  at the 2015 Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California February 22, 2015.  REUTERS/Danny Moloshok

Oprah Winfrey arrives at the 2015 Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California

Oprah Winfrey

Η Oprah είναι για δεκαετίες το γυναικείο  πρότυπο της προσπάθειας, για την πλειονότητα των γυναικών στις ΗΠΑ.. Είναι αναγνωρίσιμη και καταξιωμένη. Η προσπάθεια αμφισβήτησης της σε αυτό το επίπεδο εμπεριέχει ιδιοτέλεια και κριτικό ερασιτεχνισμό.

Όταν το αδυνάτισμα γίνεται επένδυση στα κορμιά των γυναικών
Jean Nidetch &  η Oprah Winfrey σήμερα

Οι γυναίκες γνωρίζουν το όνομα Weight Watchers, είναι η αδυνατιστική επωνυμία που δημιουργήθηκε το 1963 από μια υπέρβαρη νοικοκυρά την Jean Evelyn Nidetch.

 Jean Evelyn Nidetch
Η Jean Nidetch  υπέφερε από ψυχαναγκαστική κατανάλωση με αδυναμία στα μπισκοτάκια και το κρέας έως που αποφάσισε με την βοήθεια του New York City Board of Health το 1961 να δημιουργήσει μια κλινική διατροφή, την οποία δοκίμασε σε υπέρβαρους φίλους της. Η αρχική επιτυχία της έδωσε την δυνατότητα να επεκταθεί, υπερνικώντας το τότε παραδοσιακό διατροφικό μοντέλο και εφαρμόζοντας μια ποιο ελεγχόμενη και fitness διατροφή. Ήταν η αρχή.[quote]Oprah Winfrey που όσο και εάν προσπαθούσε να αδυνατίσει μια αδυνάτιζε, μια ξανά πάχαινε![/quote]

Τον Οκτώβριο του 2015 η Oprah Winfrey αποφάσισε να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στα Weight Watchers τα οποία δεν πήγαιναν τόσο καλά (μείωση κερδών 70%) μετά τα τόσα χρόνια επιτυχίας. Επενδύει 43.200.000 δολάρια! Αποκτώντας το 10% της εταιρείας και Δηλώνοντας: “Πραγματικά πιστεύω στην ιδέα, για αυτό πήρα απόφαση να μπω, θέλω να είμαι μέρος της εξέλιξης της εταιρείας”

“Αν όχι τώρα, πότε? Αναρωτιέται η Oprah Winfrey  απευθυνόμενη στις οπαδούς.

Πιο πάνω σας προανέφερα για τους λύκους της wall street ,στις 19 Οκτωβρίου η μετοχή των Weight Watchers από $ 6,79 δολάρια αύξησε την αξία της στο διπλό, φθάνοντας σταδιακά τις επόμενες ημέρες το κάθε χαρτί να αξίζει και $ 26.61 δολάρια! Τι σημασία είχε εάν τα <πεσμένα> υγιεινά Weight Watchers τα υποστήριζε μια γυναίκα όπως η Oprah Winfrey, που όσο και εάν προσπαθούσε να αδυνατίσει μια αδυνάτιζε, μια ξανά πάχαινε! Η ουσία ήταν τα χρήματα της, που έσωσαν την εταιρεία, στήριξαν τον πρόεδρο της  James R. Chambers  τους υφιστάμενους μετόχους, και ταυτόχρονα έπειθαν τους τηλεοπτικούς οπαδούς πως  μπορεί ξανά! να αδυνατίσεις με τα Weight Watchers. Πως μπορεί να μην εμπιστευτείς την Oprah; που όντας επιτυχημένη σου προτείνει αδυνάτισμα και υγεία.
Εμένα αυτό κάτι μου θυμίζει και από μια Ιστορική μεσογειακή χώρα όπου υπάρχουν μικρές  Oprah.

[youtube width=”450″ height=”250″ video_id=”eSOtcyK3hF8″]

Πρόσφατα ανέβηκε και ένα video της Oprah Winfrey, όπου αμφισβητείται η κατανάλωση ψωμιού, θα έλεγα..ότι εάν κάποιος δοκιμάζει τροφές δεν είναι κατακριτέο, επικίνδυνο είναι να προτείνεται ή να κατακρίνεται δημοσίως, και εξαιτίας αυτού να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν μετοχές. Following Oprah’s carb confession, Weight Watchers stock went up 20 percent, closing at $13.29 a share. Seeing as she owns 10 percent of the company, Oprah earned $12.5 million dollars, or roughly $3 million an hour. USA Today:points out that if you factor in her 3.5 million Weight Watchers stock option, she made a staggering $19.2 million, or nearly $5 million an hour, after her single tweet.

Όπως γράφει ο Michael Hiltzik η Weight Watchers κατάφερε να κρατήσει το κεφάλι πάνω από το νερό, το μυστικό μπορεί να είναι ότι είναι ήδη πέτυχε το <<αδυνάτισμα>> που έκανε περιορίζοντας $ 250 εκατομμύρια από το κόστος, κλείνοντας γραφεία, και  μειώνοντας το προσωπικό. Η μείωση της πελατειακής βάσης ήταν αποτέλεσμα ότι ειδικά οι νέοι πελάτες προτιμούν να χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές, που  δουλεύουν στην μείωση βάρους, από ότι μια διατροφή όπως τα Weight Watchers. Επίσης η εταιρεία είχε $ 100 εκατομμύρια σε δικαστικά έξοδα από <<υγιεινά  προβλήματα>>

Oprah Winfrey Mehmet Oz

Η Oprah Winfrey  πρόσφατα αναγκάστηκε να διακόψει τους δεσμούς της με τον Δρ Μεχμέτ Οζ, ο οποίος έχει κάνει μια περιουσία και αμφισβητήθηκε δημόσια από 10 γιατρούς του Πανεπιστήμιου Κολούμπια, ως κομπογιαννίτης με γιατροσόφια, τα οποία προωθεί στο τεράστιο τηλεοπτικό κοινό του.

Πριν από λίγες εβδομάδες η μετοχή των Weight Watchers έπεσε ξανά, όπως πέφτει το βάρος στους ανθρώπους, αλλά υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ανέβει ξανά, όπως το βάρος στους ανθρώπους!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα