Αρχική » Να βράσω την προπόνηση! Ο ξάδερφος μου δουλεύει στα χωράφια και είναι πιο δυνατός! Γιατί;

Να βράσω την προπόνηση! Ο ξάδερφος μου δουλεύει στα χωράφια και είναι πιο δυνατός! Γιατί;

by admin

Έχεις δει χωριατόπαιδο; Original τύπο της Υπαίθρου που ζει και εργάζεται για την Γη. Τύπους που δεν το προβάλουν με selfie αλλά είναι πραγματικά δυνατοί!

Το χωριατόπαιδο..

Τα γάντια έχουν φθαρεί.. τα χέρια του έχουν σκληρύνει, κοιτά τις παλάμες του οι κάλοι και τα σκισίματα εναλλάσσονται και αυτή η ακίδα! τώρα βρήκε να καρφωθεί! Δεν έχει καιρό για χάσιμο η δουλειά με τις μπάλες από άχυρο πρέπει να βγει και να φορτωθούν στο φορτηγό. Σφίγγει την ζώνη του και ξεκινά, αρπάζει την βαριά αχυρένια μπάλα με δύναμη … πατά γερά στα πόδια και την ανεβάζει ..Όπα!

Το υποψήφιο παιδί για Μυϊκή selfie

Ρε σε συ Τάκη!… όταν θα έχω την Μπάρα με τα κιλά τράβα γαμότι μου αμέσως! δεν μπορώ να την κρατώ αρκετή ώρα!…  και φέρε μου και τα γάντια σου ρε φίλε θα βγάλω κάλους στα χέρια και έχω ραντεβού το βράδυ με την Μαιρούλα στο club!

Είμαι αγωνιστικός κατεβαίνω σε αγώνες!

Μια άλλη περίπτωση..  Ο νεαρός άνδρας τραβά μια selfie και ταυτόχρονα την προβάλει σε έναν άλλο με φωνή αυτοεπιβεβαίωσης.. αυτό είναι αποτέλεσμα  σκληρής δουλειάς και διατροφής σου λέω!
Ω ρε φίλε καλός!
Είμαι αγωνιστικός κατεβαίνω σε αγώνες!
Λίγο πιο πέρα ένας αρκετά μεγαλύτερος άντρας σε ηλικία και Μυϊκό μέγεθος παρατηρεί σκωπτικά, κάποτε ήταν και αυτός στην ηλικία του πιτσιρίκου απέναντι.. Μόνο που αυτός ήταν φουσκωτός και ταυτόχρονα δούλευε εργάτης στις οικοδομές, είχε την δύναμη και την αντοχή, μεροκάματο και προπόνηση …του άρεσε αυτό που έκανε αλλά να πάρει!.. δεν είχε τότε κινητό για να τραβήξει selfie!
car -woman[quote]Εγώ όμως θέλω να είμαι δυνατός! και θέλω και την γυναίκα και το αυτοκίνητο![/quote]

Η ΔΥΝΑΜΗ.. της συνήθειας

Ποιος είναι δυνατός; συνήθως αυτός που παράγει Μυϊκό έργο αντιπαραβάλλοντας περίπου το σωματικό του βάρος σε ένα διπλάσιο φορτίο από τον ίδιο. Εάν μάλιστα καταφέρνει αυτή την προσπάθεια να την επαναλαμβάνει στον χρόνο έχει και αντοχή στην δύναμη.
Γιατί να είμαι δυνατός;
Δεν είσαι υποχρεωμένος όπως δεν είναι απαραίτητο να είσαι ταχύς.

ΕΓΩ! επιμένω
Εγώ όμως θέλω να είμαι δυνατός! και θέλω και την γυναίκα και το αυτοκίνητο!

Ας ξαναγυρίσουμε στο χωριατόπαιδο.. κάθε ημέρα τα ίδια χειρωνακτική ρουτίνα, εάν τον δεις δεν λέει πολλά σε όγκο αντίθετα με τον αδελφό του τον Αντώνη που είναι Αρκούδα σε μέγεθος. [quote]Από μικρός ο πατέρας του τον έμαθε να δουλεύει αντίθετα από τον ξάδελφο του.[/quote]
Το χωριατόπαιδο όμως κάτι το κάνει συχνά, είναι υποχρεωμένο να σηκωθεί νωρίς ..ζέστη, κρύο πρέπει να δουλέψει. Ο κλειστός χώρος για κάποιο περίεργο λόγο τον πνίγει.
Του αρέσει να δουλεύει στην Φύση σκληρά, να αγγίζει τα πράγματα γύρω του, νιώθει να είναι ζωντανός, ρουφά το οξυγόνο και γεμίζει τα πνευμόνια του ασυναίσθητα, χωρίς προγραμματισμό η τακτική, την ώρα της δουλειάς του.
Από μικρός ο πατέρας του τον έμαθε να δουλεύει αντίθετα από τον ξάδελφο του.  Μετά το σχολειό έκανε την δική του αγροτική προπόνηση. Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει είναι πως κάποιοι τύποι τον τελευταίο καιρό κάνουν παραπλήσια πράγματα με αυτόν ..σηκώνουν κορμούς, πέτρες, αλλά είναι στην πόλη! Ακόμη και αυτός ο ξάδελφος στην πόλη όλο παράπονα είναι ..τι προπόνηση είναι αυτή που κάνει στο Γυμναστήριο; τρέχει σε ένα διάδρομο  για αντοχή, σηκώνει αλτήρες, βάρη, ποζάρει!

Δεν λέω έχει κάνει ένα ωραίο σωματάκι, ντύνεται πιο μοδάτα από αυτόν, αλλά τις προάλλες που ανέβηκαν το βουνό με τα εργαλεία όλο παράπονο ήταν! Όταν πάλι τον είπε να τον βοηθήσει με τις Αχυρένιες Μπάλες δεν είχε λέει χρόνο, διότι είχε υποχρεώσεις.

Απόγευμα κάπου στην πόλη ο ξάδελφος
Έλα ρε τι έχεις πάλι; Εδώ και καιρό όλα τα έχεις!..Σώμα, αμάξι, γυναίκα.
Τίποτα ρε Τάκη.. απλά αυτό το ξαδελφάκι στο χωριό
Ε..τι;
Τίποτα ..τίποτα άστο!

Δείτε ακόμη:Όμορφα σώματα που τρώνε ποιοτικά στην Ελλάδα της Κρίσης! Τι είναι πάλι αυτό;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα