Αρχική » Γυναικεία Μπράτσα – Ανδρικός φετιχισμός η Utilitarian Μυϊκή ιδεολογία

Γυναικεία Μπράτσα – Ανδρικός φετιχισμός η Utilitarian Μυϊκή ιδεολογία

by admin

Γιατί ηδονίζεται κάποιος από την Μυϊκότητα μιας γυναίκας, πως γίνεται κάποιος να προπονεί και να του αρέσει μια Μυώδη γυναίκα αν και η δίκη του σύζυγος είναι χοντρούλα; Πως γίνεται μια γυναίκα να νιώθει πως δεν την αρκούν οι Μύες της! Και να επιζητεί εντυπωσιακότερους Μύες; Ποιοί ιστορικά ήταν οι καθοδηγητές – Utilitarian που ώθησαν τις γυναίκες να βάζουν Μύες. Γυναικείοι Διαγωνισμοί Σώματος και Η εποχή των Μυϊκών Γυναικείων Ρομπότ.

beach muscle

Το Μυϊκό ηδονιστικό εργαλείο

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων όπου έχουμε την Μυϊκή μεταμόρφωση η γυναίκα δεν ενεργεί αυτοβούλως. Το πρωταρχικό ερέθισμα (περιοδικά, διαδίκτυο, εσωτερική αναγκαιότητα) είναι μια πρωταρχική ώθηση. Κύρια αυτός που επηρεάζει είναι ο καθοδηγητής- προπονητής ο οποίος θα κατευθύνει την γυναίκα στο πως να καταφέρει λειτουργικά και ουσιαστικά να μεταμορφωθεί. Αυτούς όλους τους έχω γνωρίσει. Είναι ο ίδιος τύπος που η δική του γυναίκα είναι τις πιο πολλές φορές παχουλή αλλά είναι και συνήθως η μητέρα των παιδιών του που όμως.. ποτέ δεν διανοήθηκε ο ίδιος να την μεταμορφώσει σε Muscle Woman, σε αυτό το άλλο Μυϊκό εργαλείο που η άλλη γυναίκα θέλει να κατακτήσει. Για αυτόν τον τύπο που θέλει να δημιουργήσει και να μεταμορφώσει το γυναίκειο σώμα σε ανδρικούς Μύες η όλη υπόθεση είναι μια δουλειά με οικονομικές και κατά περίπτωση αισθησιακές απολαβές.. Για την αποφασισμένη η κατά περίπτωση παρασυρόμενη γυναίκα είναι το διαφορετικό ηδονιστικό εργαλείο η νέα μόδα αισθησιακής ισχύος.

muscle woman and friend

Ο γυμνασμένος φίλος

Σε διαφορετική περίπτωση συναντούμε τον καθοδηγητή να είναι ο γυμνασμένος φίλος της που θέλει μια Μυϊκή κούκλα για να την προβάλει και να περνά καλά μαζί της. Μια γοητευτική αθλητική παρουσία που θα είναι κοντά στα δικά του Μυϊκά μέτρα και θα τον κάνει να νιώθει ξεχωριστός. Φυσικά Καμία σχέση με το στερεοτυπικό παραδοσιακό μοντέλο του Χοντρού, σωματικά και οικονομικά ευκατάστατου που συνοδεύεται από την αισθησιακή νεαρή γυναίκα.

Η Γυναίκα λάστιχο

Τελικά την γυναικά την έχουν κάνει διαχρονικά λάστιχο, τώρα Και Μυϊκό Λάστιχο που επεκτάθηκε τόσο πολύ που ξεπέρασε τον Μέσο άνδρα Μυϊκά και δύναται να προσεγγίσει και τους πιο Μυώδης τύπους που συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς. Όλοι εργάζονται για αυτό από τα Super Hero καρτούν της Marvel και τα ανεξάρτητα κατασκευασμένα φετιχιστικά σχέδια, έως την βιομηχανία του Fitness, αλλά η ιδέα  είναι και μέσα στα μυαλά εφήβων, νέων ανδρών και γυναικών που επιθυμούν την εικόνα της Μυώδους γυναίκας.

700full[quote]Η κυρίαρχη αντίληψη τοποθετούσε τον άνδρα ως το απόλυτο Μυϊκό είδωλο η γυναίκα ήταν ελκυστική αλλά αδύναμη δεν λογίζονταν ως Μυϊκή αντιπαραβολή[/quote]

Η απαρχή της μυώδους Γυναίκας

Η δεκαετία του 1950 ήταν η εποχή που δεν έβλεπες ούτε αναλογιζόσουν κατά διάνοια Muscular Woman’s αντίθετα το αθώο τότε Βodybuilding εμφανίζονταν με την αντρική μορφή του John Carroll Grimek, του Steve Reeves του Reg Park και του Bill Pearl. Η κυρίαρχη αντίληψη τοποθετούσε τον άνδρα ως το απόλυτο Μυϊκό είδωλο η γυναίκα ήταν ελκυστική αλλά αδύναμη δεν λογίζονταν ως Μυϊκή αντιπαραβολή. Η μόνη διαφοροποίηση μπορούσε να αναζητηθεί στις ΗΠΑ σε συγκεκριμένο κοινό με μια από τις κύριες εκπροσώπους της γυναικείας Μυϊκής κουλτούρας στο πρόσωπο και το σώμα της Abbye “Pudgy” Stockton.

tumblr_mx71amXXZS1qf89nyo7_500

Abbye «Pudgy» Stockton

H Stockton ηταν μια Professional strongwoman! Και ταυτόχρονα μια πρόδρομος του Γυναικείου Μυϊκού Μοντέλου. Η Κουλτούρα αυτή βρήκε ανταπόκριση στον διαγωνισμό 1948 Miss Physical Culture Venus μια πρώτη προσπάθεια προβολής σε συνδυασμό με τις ακροβατικές και γυμναστικές επιδείξεις που ήταν η Μόδα της εποχής στις παραλίες της Καλιφόρνια.

[pp_gallery gallery_id=”10126″ width=”150″ height=”150″]

Αντίθετα στην πλειοψηφία του κοινού παγκοσμίως η εικόνα της γυναίκας ήταν συμβατή με την συντηρητική ηθική της εποχής. Η προώθηση του Μυϊκού Μοντέλου της αμαζόνας θα αργούσε περίπου μια εικοσαετία.[quote]Το λάθος που κάνουν πολλοί  στην σωματική διάπλαση είναι να αγνοούν το πρόσωπο μόνο με το σώμα απευθύνεσαι στους λίγους φανατικούς που τους αρέσουν οι Μύες [/quote]

Λίγο πριν το 1960 η γυναίκα άρχισε να προβάλλεται ως συνοδός η σύντροφος δίπλα σε μυώδεις άντρες της εποχής. Συνεπικουρούσε το ανδρικό Μυϊκό κάλος πάντα σε στάση θαυμασμού και υποταγής στην ανδρική ρώμη. Η προώθηση στόχευε στην καταξίωση των μυών ως αναμφισβήτητο αντρικό προνόμιο και ταυτόχρονα διαμόρφωνε ένα νέο δυναμικό αντρικό κοινό που αφ εξής θα ξεχώριζε για τους Μύες του. Ιδεολογικός Guru στο ελκυστικό New Deal ήταν ο εκδότης- Promoter JOE WEIDER.
Ο JOE WEIDER τα άλλαξε όλα προώθησε την Αντρική Μυϊκή εικόνα, οργάνωσε τους σκόρπιους Μυώδης Τύπους προωθώντας τους με τα περιοδικά του και βάζοντας τους να ποζάρουν σε διαγωνισμούς για το κοινό. Είδε την θέληση του κοινού για μεγάλους μύες. Το θέμα μας όμως δεν είναι οι άντρες αλλά οι γυναίκες αυτό που δεν μπορούσε να περιμένει ήταν η κατανάλωση. Tο marketing έπρεπε να προωθήσει το υγιεινό γυμναστικό στυλ και στον γυναίκειο πληθυσμό. Σε πρώτη φάση ο WEIDER προώθησε την γυναίκα του Betty και αργότερα άλλες γυναίκες να ποζάρουν με τα Μυϊκά Μοντέλα της εποχής και κυρίως με το πρώιμο χωριατόπαιδο από την Αυστρία που ονομαζόταν Arnold Schwarzenegger. Δώστε Μυς και γοητεία.
[pp_gallery gallery_id=”10138″ width=”150″ height=”150″]

Η εποχή της γυναίκας BODYBUILDER

Το λάθος που κάνουν πολλοί  στην σωματική διάπλαση είναι να αγνοούν το πρόσωπο χωρίς πρόσωπο ο χρόνος είναι λίγος μόνο με το σώμα απευθύνεσαι στους λίγους φανατικούς που τους αρέσουν οι Μύες, με πρόσωπο και σωματική διάπλαση κυριαρχείς στα μέσα προβολής. ο WEIDER ήταν επιχειρηματίας και το γνώριζε αυτό. Ήθελε ερωτισμό και Μυς στο σώμα μιας γυναίκας ώστε να εξαναγκάσει τις γυναίκες να αποκτήσουν Μύες.

Rachel McLishRachel Mc Lish

Η γυναίκα αυτή ήταν η Rachel Mc Lish, η κίνηση αυτή απεδείχθη επιτυχημένη για δεκαετίες αλλά για εκείνη την περίοδο περίπου κοντά στο 1980 ήταν το κατάλληλο πρόσωπο που θα προωθούσε το Μυϊκό προφίλ σε υψηλό ποσοστό του γυναίκειου πληθυσμού.
[pp_gallery gallery_id=”10151″ width=”150″ height=”150″]Το χαρτογραφημένο πλαίσιο είχε προδιαγραφεί οι άντρες και οι γυναίκες θα πορευόταν ταυτόχρονα στο νέο Μυϊκό μοντέλο αποδεσμευόμενοι από τα παραδοσιακά στερεότυπα. Η γυμναστική με βάρη έπρεπε να είναι ενασχόληση όλων. Ως πρώτη εικόνα η γυναίκα εξυψωνόταν μυϊκά στο πλευρό των Bodybuilders λησμονώντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα. Αποδεχόμενη παράλληλα και το νέο καταναλωτικό προφίλ της Βιομηχανίας του Fitness.

Το επόμενο βήμα Corinna (CORY) Everson

Cory Everson 13Corinna Everson

Η νέα Utilitarian βιομηχανία του Fitness όπως και ο WEIDER άρχισαν να αντιλαμβάνονται μετά το 1980 ότι ο κόσμος αλλάζει καταναλωτικά οι άνθρωποι ήταν διατιθέμενοι να επενδύσουν στα συμπληρώματα διατροφής του και να διαβάσουν τα περιοδικά του ο γυναικείος πληθυσμός άρχισε να ωριμάζει με την ιδέα της Muscular Woman. Ο ίδιος αυτή την φορά ήθελε το παραπάνω δεν του αρκούσε ο μέσος όρος ήθελε το επόμενο μοντέλο πιο Μυϊκό, πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα με χαμόγελο που θα ζέσταινε τις γυναίκες και θα εξάπτατε την ανδρική φαντασίωση. Αυτό το επένδυσε και το πρόβαλε στο σωματότυπο της Corinna Everson.[pp_gallery gallery_id=”10176″ width=”150″ height=”150″]

Μετά από την Rachel McLish και την Corinna Everson ποτέ δεν μπόρεσε να ανακαλύψει παρόμοιο συνδυασμό ούτος η άλλως άρχιζε η εποχή των Μυϊκών Γυναικείων Ρομπότ.

Η εποχή των Μυϊκών Γυναικείων Ρομπότ

H Μυϊκή γυναικεία προώθηση είχε την ανάγκη της ελιτίστικης προβολής. Έπρεπε η προβολή αυτή να βασιστεί σε μια κουλτούρα που δεν θα ήταν απλώς μια καταγραφή με Μυϊκές γυναικείες φιγούρες άλλα φωτογραφίες που θα δημιουργούσαν την αίσθηση του αρχέτυπου και του κλασικού. Δηλαδή της ιδεολογικής συνέχειας του κλασικού Μυϊκού παρελθόντος με την σύγχρονη μυϊκή γυναικεία χειραφέτηση. Πως θα γινόταν να <<σπάσει>> το ανδρικό στερεότυπο και να σταθεί Μυϊκά η Γυναίκα δίπλα στον άντρα; την δουλειά αυτή ανέλαβε ο Bill Dobbins ένας φωτογράφος και συνεργάτης του WEIDER. Αυτός θα προέβαλε τα Νέα Υπέρμετρα Μυϊκά Γυναικεία Μοντέλα ως την Νέα αποδεκτή κουλτούρα. Οι χιλιάδες φωτογραφίες του αποτέλεσαν την βάση για την έκδοση του φωτογραφικού βιβλίου The Women: Photographs of the Top Female Bodybuilders και κυρίως το βιβλίο The Modern Amazon (Οι Μοντέρνες Αμαζόνες) μια Ιστορική και φωτογραφική αναδρομή από το 1700! Έως την εποχή που εκδόθηκε το 2000 όπου παρουσιάζεται η έννοια της θηλυκής δύναμης. Τι καλύτερο να υποστηριχτεί το Μυϊκό Γυναικείο Ρομπότ!

Lenda Murray

Lenda Murray

Όπως προανέφερα μετά την εποχή της Rachel McLish και της Corinna Everson η γυναικεία Μυϊκή εικόνα αποδεσμεύτηκε τραγικά από την Νατουραλιστική γραμμή, κυρίαρχες φιγούρες η Lenda Murray όπου αν και το μέτρο είχε ξεπεραστεί ασκούσε μια γοητεία. [pp_gallery gallery_id=”10205″ width=”150″ height=”150″]

Kim Chizevsky-Nicholls, Bev Francis, Juliette Bergmann , Yaxeni Oriquen, Ιris Κyle

Στην συνέχεια Μυϊκά βουνά όπως οι Kim Chizevsky-Nicholls, Bev Francis, Juliette Bergmann , Yaxeni Oriquen, Ιris Κyle και αρκετές εκατοντάδες ακόμη. Τα Νέα Μυϊκά Μοντέλα κυριάρχησαν αλλά και ταυτόχρονα προκάλεσαν (γυναίκες να προκαλούν Μυϊκά τους άντρες! Ανατρέπεται το κατεστημένο!) με αποτέλεσμα να οριοθετηθούν από το 1995 και μετά πιο απαλές Μυϊκές γραμμές από τους διαγωνισμούς και τους αγώνες με την δημιουργία μιας πιο light Μυϊκής εικόνας ώστε να καθησυχάσουν το κοινό από την υπέρμετρη χρήση στεροειδών φαρμάκων και ταυτόχρονα να ωθηθεί η συμμετοχικότητα περισσοτέρων γυναικών που θα προσομοίαζαν σε πιο φυσικά σωματικά πλαίσια. Η δυναμική αυτή εμπεδώθηκε φανερά και Fitness εξωραϊστικά την τελευταία δεκαετία.
Σήμερα ο Υπερβολικός Μυϊκός τόνος είναι ξεπερασμένος αν και οι Υπέρμετρα Μυϊκά Γυναίκες BODYBUILDER τείνουν να γίνουν μειονότητα. Οι εκατομμύρια γυναίκες που γυμνάζονται στον πλανήτη σήμερα είναι περισσότερο και πιο φανερά Μυϊκές από το παρελθόν. Κάποιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν την Μυϊκή Συνείδηση ΜΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.[quote]Μυϊκός Φετιχισμός για άντρες που θέλουν να βοηθήσουν την φαντασία να γίνει πράξη
[/quote]

tumblr_lhl3js1eWz1qgwqweo1_500

 Στην παραπάνω εικόνα τι βλέπεις, μια δυναμική εικόνα μια φετιχιστική διατύπωση ένα υπέρμετρο είδωλο; Οι συνειρμοί είναι αρκετοί όμως αυτή η εικόνα το Muscular ακραίο είναι για να υπενθυμίζει ότι το λιγότερο σε όγκο και γράμμωση Μυϊκό σύνολο το πιο απαλό Μυϊκό Fitness είναι πλέον φυσιολογικό, δηλαδή πολλοί δεν επιθυμούν αυτό που βλέπεις παραπάνω αλλά επιθυμούν το κάπως λιγότερο αρκεί να είναι διαχειρίσιμο και προσιτό. Να μπορούν να το έχουν στα μέτρα τους να μην ανατρέπει κατοχυρωμένες ισορροπίες. Βέβαια πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες που θα ελκύονται από το υπέρμετρα διαφορετικό.

Γυναίκες που δεν τις αρκούν οι μύες

Υπάρχουν; είναι μια νέα τάση μια φυλή όπως αδόκιμα θα μπορούσαμε να τις κατατάξουμε. Μια πρόσφατη γενιά πέρα από τον στενό κύκλο των πρώιμων γυναικών Bodybuilders. Ιστορικά δεν έχουν συνέχεια με τις προηγούμενες μυϊκές φιγούρες παρά ταύτα έχουν κοινή αποφασιστικότητα και αντίδραση στο ανδρικό κατεστημένο των δυναμικών αθλημάτων.

muscle woman

Η βελτίωση της επίδοσης δεν αρκεί πρέπει να συμβιβάζει με την εξύψωση της Μυϊκής εικόνας σε όλα τα επίπεδα κλασικός αθλητισμός, μαχητικές Τέχνες, Cross Fit, Bodybuilding. To γυμναστήριο είναι ο τόπος όπου νέες και πιο αποφασισμένες γυναίκες όλο και περισσότερo επιδιώκουν την υπέρβαση της πιο σκληρής Fit κατάστασης. Ανασφάλεια, Ματαιοδοξία, Θυμός, αυτοεπιβεβαίωση η μια κουλτούρα. Το σίγουρο είναι πως το φαινόμενο εξελίσσεται δεν φτάνει μόνο η γοητεία για τις Workout & Fitness Woman’s.

Ο ρόλος του προπονητή καθοδηγητή Utilitarian

Το να δεις και να γνωρίσεις αυτούς τους ”Utilitarian”  ανθρώπους σε βοηθά να κατανοήσεις την Υποκουλτούρα, μια φαινομενικά καλή πρόθεση εκτυλίσσεται σε μια βρώμικη ιδέα. Φάρμακα πειθαρχία και ψεύτικα ιδεώδη είναι η παγίδα για να έχεις με το μέρος σου μια φρέσκια σάρκα που θα τι γυμνάζεις και θα την καθοδηγείς με στόχο την Μυϊκότητα. Πολλοί θα ήθελαν να γυμνάζουν μια γυναίκα είναι η φαντασίωση τους το φετίχ, η Μυϊκότητα είναι το αλατοπίπερο η Μυϊκή σφριγηλότητα είναι η απόλαυση για τους πoιό light τύπους. Η βιομηχανία ευθύνεται για την προβολή οι άνθρωποι για την ολοκλήρωση της απόλαυσης. Οφαλμόλουτρο οι διαγωνισμοί με σφιχτούς γλουτούς , σιλικονάτους μαστούς και επίπεδη κοιλιά. Ρετουσαρισμένες φωτογραφίες και video στο YouTube εμφανίζουν χιλιάδες υποψήφιες στο νέο ιδανικό γυναικείο πρότυπο. Οι υποψήφιοι μέντορες είναι εδώ για να σπρώξουν με γνώσεις και πιο light φάρμακα τα αντρικά γούστα.

Γυναικείοι Διαγωνισμοί Σώματος

Οι διαγωνισμοί δεν είναι το απαιτούμενο από την σύγχρονη γυναίκα δεν την αφορά είναι extreme δραστηριότητα, πάρα ταύτα είναι το άρμα που σέρνει την Μυϊκή Ιδεολογία. Όπως οι εκδηλώσεις υψηλής ραπτικής που δεν απευθύνονται στην Μέση η χαμηλή οικονομικής στάθμης γυναίκα. Παρ όλα αυτά κατευθύνουν τις επερχόμενες τάσεις Μόδας που θα επικρατήσουν και σταδιακά επιβάλουν με τα σχέδια τους την συνολική Ενδυματολογική ροπή.
womans-fit

Έτσι και οι διαγωνισμοί ωριμάζουν την ιδέα του Μυϊκού σώματος στην Νεαρή φοιτήτρια, εργαζόμενη η επιστήμονα. Είναι τα είδωλα που επηρεάζουν σε ένα βαθμό με τις φωτογραφίσεις τους τις γυμνάστριες που φροντίζουν να είναι πιο γυμνασμένες πιο FIT Μυϊκά. Είναι μια Βιομηχανία αλληλοεξαρτώμενη με εκατομμύρια εμπλεκομένους όπου η εμπορικότητα των αθλητικών εκθέσεων (FIBO -Arnolnd Classic) και των Μυϊκών shows συνάγει με το εμπορικό κέρδος που επενδύει στο θηλυκό –Μυϊκό σώμα.

Ο πιτσιρίκος ο έφηβος ο νεαρός άντρας ο μεσήλικας με την γυναίκα του που τον βαρέθηκε δεν το ομολογεί, αλλά του αρέσει η εικόνα της σφιχτής γυναίκας που εκγυμνάζεται, σε άλλους αρέσει να είναι και πιο Μυϊκή. Ο Κινηματογράφος και οι Φανταστικές Ιστορίες επένδυσαν στη Θηλυκή Μυϊκή Ηρωίδα τύπου Κόναν. Ουσιαστικά το πλήθος άλλαξε και θέλει μαζί με το παραδοσιακό και το Μυϊκό πρότυπο.

11037a2c182a23475a58a8e61bc09cf3
Η Βιομηχανία των καρτούν με τα Super Hero σχέδια τα φετίχ εικονικά δημιουργήματα ανεξάρτητων σκιτσογράφων, τα περιοδικά και οι εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής και ένδυσης παρουσιάζουν την πιο μυϊκή γυναίκα. Ακόμη και οι κούκλες στις βιτρίνες αθλητικών ειδών είναι πιο Μυώδης.
[pp_gallery gallery_id=”10270″ width=”150″ height=”150″]Ο άντρας είτε πιο Δυνατός Μυϊκά είτε πιο αδύναμος ακόμη και από μια γυναίκα φαντασιώνεται και επιζητεί το νέο μοντέλο, στα περιοδικά το γυμναστήριο στους διαγωνισμούς. Δεν το ενδιαφέρει όπως και την Utilitarian βιομηχανία εάν η απόλαυση που του προσφέρεται παραμερίζει την οποιοδήποτε ηθική και υγεία, παρουσιάζοντας με το υπέρμετρο Μυϊκό σελοφάν την γυναίκα ως την Μυϊκά ισότιμη ύπαρξη .

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Δές επίσης: Η Κρυστάλλινη κούκλα του Fitness

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα